- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
Kızlar akşam şok yaşadık 11 aylık oldu nasipse kizim 7.senemizde oldu kızım aşılama ile son iki aydır karnım tekrar şişti adet sadece doğumdan sonra birkez oldum ama önemsemedim bir seneye kadar normal diye
artık içimde birşey sanki oynuyor son birkaç haftadır geceleri yan yatınca eşime test aldirdim akşam anca yapasim geldi pozitif kızım daha küçük karışık duygular içindeyim şaşkınım kpss çalışmak istiyorum ufaktan başladım ki çok zor bebekle yaş 33
Hayirlisi olsun canım mucizelere inanıyorum benKızlar akşam şok yaşadık 11 aylık oldu nasipse kizim 7.senemizde oldu kızım aşılama ile son iki aydır karnım tekrar şişti adet sadece doğumdan sonra birkez oldum ama önemsemedim bir seneye kadar normal diye
artık içimde birşey sanki oynuyor son birkaç haftadır geceleri yan yatınca eşime test aldirdim akşam anca yapasim geldi pozitif kızım daha küçük karışık duygular içindeyim şaşkınım kpss çalışmak istiyorum ufaktan başladım ki çok zor bebekle yaş 33
Eşyaları benim de yenilemem lazım çok eskidi. Ama fiyatlar dudak uçuklatıyor. Buzdolabım 20 bini geçmiş. Kurutmalı çamaşır makinam 20 ye yakın.Salon sandalyelelerim kırılmıştı 1 aydır mutfakdaki sandalyeleri getirmiştik, geçen gün sipariş ettik tanesi 750 tl 1 sandalye
4 tane aldık. Masa da alınacaklar listesinde ama dursun yaza artık.
Salona dikey zebra tüllerde alacağım. Hem tül, hem güneşlik hemde kanat olunca korniş tartmıyor
her zorlukla birlikte bir kolaylık vardırKızlar akşam şok yaşadık 11 aylık oldu nasipse kizim 7.senemizde oldu kızım aşılama ile son iki aydır karnım tekrar şişti adet sadece doğumdan sonra birkez oldum ama önemsemedim bir seneye kadar normal diye
Nasip olayına çok inanırım. Dünyada alacağı nefes varsa bir şekilde dünyaya gelir. Alacağı nefes yoksa ne yap et yine de olmaz.Kızlar akşam şok yaşadık 11 aylık oldu nasipse kizim 7.senemizde oldu kızım aşılama ile son iki aydır karnım tekrar şişti adet sadece doğumdan sonra birkez oldum ama önemsemedim bir seneye kadar normal diye
Bizim de avm ye gidince, şimdi acıktım anneee hambugey yiyelim derdi. ( evde acıktım demez) Şimdi de hamburger sipariş et diyoray bizim evin cevresi restoran dolu .bir kere gaflet ve delalete dusup eve soylemistim artik hic unutmuyorlar her onunden geciste hambu hambu diye agliyorlar resimlerden
Eşyaları benim de yenilemem lazım çok eskidi. Ama fiyatlar dudak uçuklatıyor. Buzdolabım 20 bini geçmiş. Kurutmalı çamaşır makinam 20 ye yakın.Onlarda sorun yok şükür ama oda ve yatak odayı halıları değiştirmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum
Güle güle kullan canım.Kız kardeşim geçen hafta gelince sevgililer gününe özel tektaş aldı gidince bende beğendim bayağı da uygun bişey 600 TL civarı eşime çaktırmadan diyelimhaber etti kardeşim bugün almış akşamına verdi bilsem de yine de sevindim umudu kesmiştim bu ay masraf çok diye
Benim beyaz eşyalarda sıkıntı yok. Bulaşık mk 2 yıllık. . buzdolabı bu eve gelince almıştım 4.5 yıllık çamaşır ve kurutma mk 10 yıllık.Koltuk diğer eve taşınınca alındı 10 yıllık. Tv masa mobilya yatak odası ve halı 12 yıllık olacak evlenirken almıştık. Mutfak halısını bu evde aldım. Çocuk odasını Ela gelmeden almıştık 4.5 yıllık.Ben 1.5 sene önce taşınırken eşyalarının genelini yenilenmiştim yaklaşık 10 yıllıktı eşyalar.
Buzdolabı ve bulaşık makinesi 2.5 senelik, çamaşır ve kurutma 1.5 senelik, koltuklar 1.5 senelik, çocukların odasını daha yeni yeniledik taksitleri bitmedi. Karyolam yaklaşık 3 senelik ama yatağımın bir 7 senesi var. Onun harici sadece yemek odasının vitrin ve konsolu çeyizden masayı da 5 6 sene önce değiştirmiştim. Şimdi beyaz eşyalara gözüm gibi bakıyorum neredeyse.
Dün sandalyeler gelince bizdeki sıkıntılı olanları verdim gelen ekibe. Tamirini 100 tl dedi dedim eşime ver gitsin. Simdi 3 tane alsam 2bini geçiyor. Tamiri yapılıyorsa yapılsın da 2 sene idare eder bizi
Geçmiş olsun canım, hafif atlatsınlar inşallah. Bu ara çok duyuyorum. Zamanla grip gibi atlatılacak sanırım. Benimki gripten de daha hafifti çok şükür. Eşime ve Elaya geçmedi.Slmlar
Trendyolbana da 20 tl verdi
Peynir,ekmek,süt söyledim 55tl ödedim
Bezelyeli pilav yaptım yanına köfte gelecek.
Sil süpür yaptm
Kızın battaniyeleri falan yıkadım
Koci ise gitti
Kvdemleri,görümcemleri flaan aradım sırayla herkes iyi sükür
Asılılar zaten.
Kardesimlerle görüntülü konustuk
Onun biraz bas agrısı var.
Gececek insKızı uyutup dusa atcam kenndimi
Amin cnm saolasaınGeçmiş olsun canım, hafif atlatsınlar inşallah. Bu ara çok duyuyorum. Zamanla grip gibi atlatılacak sanırım. Benimki gripten de daha hafifti çok şükür. Eşime ve Elaya geçmedi.
İnşallah onlarda hafifçe geçirsin. Acil şifalar
Anammm süper haberKızlar akşam şok yaşadık 11 aylık oldu nasipse kizim 7.senemizde oldu kızım aşılama ile son iki aydır karnım tekrar şişti adet sadece doğumdan sonra birkez oldum ama önemsemedim bir seneye kadar normal diye
Saolasın cnm Aminnbabyloading87 geçmiş olsun, maile ayakta hafif atlatır inşallah.
Artık grip gibi oldu bu virüste. Herkes olacak toplum bağışıklık kazandı. İnşallah herkeayakta hafif atlatır da bir an önce tamamen biter bu hastalık
Çok sevindimmmKızlar akşam şok yaşadık 11 aylık oldu nasipse kizim 7.senemizde oldu kızım aşılama ile son iki aydır karnım tekrar şişti adet sadece doğumdan sonra birkez oldum ama önemsemedim bir seneye kadar normal diye