Küçük Düşün Büyük Olsun!

7 yıl uğraşıp kavuştunuz ilk yavrunuza, Allah 2.sini de hemen arkasından nasip etti desenize

Şoku atlattıktan sonra mucizeye inanacaksın.
Sizin adınıza çok sevindim

Salon sandalyelelerim kırılmıştı 1 aydır mutfakdaki sandalyeleri getirmiştik, geçen gün sipariş ettik tanesi 750 tl 1 sandalye
4 tane aldık. Masa da alınacaklar listesinde ama dursun yaza artık.

Salona dikey zebra tüllerde alacağım. Hem tül, hem güneşlik hemde kanat olunca korniş tartmıyor

Hayirlisi olsun canım mucizelere inanıyorum ben

İyi geceler kızlar,
Günlerdir bakamadım. Ev bakmaktan
Dün siteden sürekli görüştüğüm arkadaşım taşındı. Alışmıştım da çok. Ela bile ağlamaklı dedi anne çok üzüldüm gitmelerine diye.
Akşamüstü emlakçı bizim geldi evin videosunu çekti. Tabi eşyalı satacaksanız. Videodaki eşyaları vermeniz lazım dedi. Çocuk odası da dahil dedi. Biz aslında beyaz eşyayı ve çocuk odasını vermeyi diünmüyorduk.öyle bir düşünelim haber veririz dedik. Bir hesap yaptım 150 binden aşağı tutmuyor eşyalar. Evlenenlere Allah kolaylık versin.
Bugün de gidip Kartal’ın ortamına bakalım dedik. Eşim yan çizdi. Bir de bana diyor araba kullansan evi değiştirmezdik. Ne alaka dedim. Yıllardır kendisi diyor, bıktım buranın trafiğinden metrobüs tranvayın kalabalığından. Evet kızın okulu için de burayı istemiyorum. Ulaşım sıkıntısı için de. Tabiki baktığım evler bu evimiz gibi değil. Ama uzun zamandır niyetlendik. Kararsızlığı beni öldürecek. Bir karara varır o yoldailerlersin. Bu evi alırken de 1 yılda karar verdi. Vayy banaa vayy
Neyse sonuç olarak birşey yapmadık.Dedim hafta içi gider bakarım ben. Gidemezsin nasıl gideceksin çocukla diyor. Görürsün dedim. Kafama koydummu yaparım
Ondaki kararsızlıkla bendeki kararlılık kapışır
Bugün kızı sinemaya götürdük. Şarkını söyle 2 ye götürmek istiyordum. Ancak fırsat oldu. Sonra da eve geldik. Kız uyuyınca eşim de uyudu. Güya saçımı boyayacaktı. Yarın boyarım dedi.

Eşyaları benim de yenilemem lazım çok eskidi. Ama fiyatlar dudak uçuklatıyor. Buzdolabım 20 bini geçmiş. Kurutmalı çamaşır makinam 20 ye yakın. Onlarda sorun yok şükür ama oda ve yatak odayı halıları değiştirmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum

her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır Ben bunu sıklıkla hatırlatırım kendime. Hakkınızda hayırlısı olsun baya süprizci bir minik olacak anlaşılan, sağlıkla kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun

Nasip olayına çok inanırım. Dünyada alacağı nefes varsa bir şekilde dünyaya gelir. Alacağı nefes yoksa ne yap et yine de olmaz.
Psikolojini çok iyi anlıyorum. Zamanla alışırsın zor süreçler

ay bizim evin cevresi restoran dolu .bir kere gaflet ve delalete dusup eve soylemistim artik hic unutmuyorlar her onunden geciste hambu hambu diye agliyorlar resimlerden
Bizim de avm ye gidince, şimdi acıktım anneee hambugey yiyelim derdi. ( evde acıktım demez) Şimdi de hamburger sipariş et diyor Bazen evde yapıyorum.

Ben 1.5 sene önce taşınırken eşyalarının genelini yenilenmiştim yaklaşık 10 yıllıktı eşyalar.

Buzdolabı ve bulaşık makinesi 2.5 senelik, çamaşır ve kurutma 1.5 senelik, koltuklar 1.5 senelik, çocukların odasını daha yeni yeniledik taksitleri bitmedi. Karyolam yaklaşık 3 senelik ama yatağımın bir 7 senesi var. Onun harici sadece yemek odasının vitrin ve konsolu çeyizden masayı da 5 6 sene önce değiştirmiştim. Şimdi beyaz eşyalara gözüm gibi bakıyorum neredeyse.
Dün sandalyeler gelince bizdeki sıkıntılı olanları verdim gelen ekibe. Tamirini 100 tl dedi dedim eşime ver gitsin. Simdi 3 tane alsam 2bini geçiyor. Tamiri yapılıyorsa yapılsın da 2 sene idare eder bizi

Güle güle kullan canım.

Benim beyaz eşyalarda sıkıntı yok. Bulaşık mk 2 yıllık. . buzdolabı bu eve gelince almıştım 4.5 yıllık çamaşır ve kurutma mk 10 yıllık.Koltuk diğer eve taşınınca alındı 10 yıllık. Tv masa mobilya yatak odası ve halı 12 yıllık olacak evlenirken almıştık. Mutfak halısını bu evde aldım. Çocuk odasını Ela gelmeden almıştık 4.5 yıllık.
Yeni alsam da az eşya çok huzur :)

Geçmiş olsun canım, hafif atlatsınlar inşallah. Bu ara çok duyuyorum. Zamanla grip gibi atlatılacak sanırım. Benimki gripten de daha hafifti çok şükür. Eşime ve Elaya geçmedi.
İnşallah onlarda hafifçe geçirsin. Acil şifalar

Anammm süper haber
Hayırlı olsunnn

Çok sevindimmm
Mucize bu hiç düşünme oranlarını
İnan ara verince de zor.
Tam rahat edicem derken sil baştan başlıyorsun bu sefer çok ara verince.
Yaşında gayet normal bende 35 de doğurdum.
Sağlıkla gelsin mucizen

Gece kiz saat başı uyandı ne tarafa bayilsam diyorum ama her yer oyuncak
Bayılacak yer yok düşünün halimi.
Evin halini gördükçe bayılıp hiç ayilmasam mi da diyorum
Geri uyutmaya çalışıyorum sabaha babayla dikildi.
Once kahve içip yemeğe girişicem uyursa.
Annemlerde yok bugün paslayamam.
Oda oda halledecem napim.
Uykumu alamadığımdan kafam zonk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…