İyi geceler benden de,
Ben de ancak bakabildim :)
Bugün eşimle konuştuk. İşte ne yapsak emlakçıya birşey demedim. İşte olmazsa kızı uzağa gönderirşz servise veririz. Ben de dedim konu okul değil biraz da senin ulaşım sıkıntın ve buranın trafiği dedim. İşte bak alıştın siteye bahçeye çocukla çıkıyorsun, yazgünü havuz var vs vs. Ben de dedim sen bilirsin karar ver o zaman hergün off sıkıldım bu yoldan çıkalım gidelim ya buradan diyen sensin. Bana hava hoş dedim. Bir de zaten aidatlar 800 tl olacak söylentisi var. Yeni gelen yönetim ek bütçe toplayacakmış. 17 bin gibi bir söylenti var. Borcumuzu hep dakikasında ödeyelim sonra ohh ne rahat bir de 17 bin para ödeyelim. Nedir bu dedim.biz bu evi alırken de evi satan kişi söylemişti o zamanda 2 bin toplamak istemişler. Bu site sevdası kat kat para götürüyor. Elbet güzel yanları var ama yazık giden paralara heleki şu dönemde bence zorluyor. Ayrıca zaten kıt kanaat yetiriyoruz dedim. Direk söylediği neyi yetiremiyormuşuz. Geçinemiyormuymuşuz. Ee yani dedim ancak yetirmeye çalışıyoruz. Herşeyi erteliyorum, herşeyin ekonomiğini bulmaya çalışıyorum vs vs. Ev borcu bitti kaç aydır toparlanma derdindeyim dedim.
Neyse ona bıraktım kendi bilir. Ben bakarım keyfime sitede yaşayarak. Bu konuşmanın üzerine benim hesaba 1000 tl para göndermiş
zaten kredi kartını verdiğinden bu yana biraz aksatıyordu para verme konusunu. Sanırım söylediklerim battı biraz
bu konularda çok hassastır.
Neyse Gündüz arkadaş uğradı. Oturduk biraz muhabbet falan. Sonra eşim aradı. Akşama yemeğe gidelim diye. Arkadaşın eşiyle plan yapmışlar., ben de dedim kaç gündür saçımı boyayacaksın, bu şekildemi gideyim
neyse arkadaş aradı gel saçını boyayayım diye. Gittim boyadı sağolsun. Akşam gittik yemeğe. Kızlar da eğlendi iyi oldu.
Gönderdiği paradan biraz zulo yapmaya niyetim var.
Kıza bisiklet de alacağım daha artmadan almam lazım bisiklet.