- 21 Ağustos 2015
- 31.356
- 95.057
- 37
Saolasın cnmbabyloading87 çok geçmiş olsun herkes kolayca atlatsın insallah
Bugün hava çok güzeldi kahvaltıdan sonra hep beraber yürüyüşe cıktık çok iyi geldi. Bizim çamaşır makinasının kapağı bozulmuştu geçen hafta kredi kartıyla açıyodum, onun mandalını aldı geldi eşim 25 tl ye mi ne halloldu. Köfte patates vardı yanına siyez bulgurundan pilav yaptım yedik sonra çay meyve faslı ve kapanış. Kızım şu saat oldu uyumadı ne zamandır uyutmaya çalışıyorum öyle yoruldum öyle bezdim ki işten güçten kendimi temelli unuttum sanki aynaya baktığımda gördüğümü hiç bana benzetemiyorum. Hiç keyfim yok
Saolasın cnm amin insSelam kızlar bu aralar hiç girip okuyamadım bir şekilde yoğun geçiyor günler birde bebekle kpss calisasim da geldi onunda stresi var bakalım odaklanıp biran önce asilmam lazım bugün AÖF sınavlarım vardı oradan çıkınca çarşı yaptım kaş aldırdım yemek yedik ufak tefek şal vs alışverişi yaptım çok iyi geldi hava da çok güzeldi kızıma da çok iyi oldu
babyloading87 canım çok geçmişler olsun kolayca atlatsin inşallah hepsi
Güle güle kullan cnmKız kardeşim geçen hafta gelince sevgililer gününe özel tektaş aldı gidince bende beğendim bayağı da uygun bişey 600 TL civarı eşime çaktırmadan diyelimhaber etti kardeşim bugün almış akşamına verdi bilsem de yine de sevindim umudu kesmiştim bu ay masraf çok diye
Nette pahalı canım oyle şeyler ben aldım bir kaç kez nalbur plastik poşet malzemeleri satan yerlerde daha uygun oluyorselam kizlar mutlu pazarlar .sabah yuruyuse ciktik donuste cocuklar hburger istedi disarda yemek yemek bizim butceye gore degil hesabi oderken bir kez daha anladimeve geldim temizlik yaptim cocuklari yikadik derken yeni oturdum cok yoruldum valla .
internetten pit pit seylerinden alicam tasinma icin ne kadar pahaliymis ya sok oldum
Kız hamburgeri nerden biliyolarselam kizlar mutlu pazarlar .sabah yuruyuse ciktik donuste cocuklar hburger istedi disarda yemek yemek bizim butceye gore degil hesabi oderken bir kez daha anladimeve geldim temizlik yaptim cocuklari yikadik derken yeni oturdum cok yoruldum valla .
internetten pit pit seylerinden alicam tasinma icin ne kadar pahaliymis ya sok oldum
ay bizim evin cevresi restoran dolu .bir kere gaflet ve delalete dusup eve soylemistim artik hic unutmuyorlar her onunden geciste hambu hambu diye agliyorlar resimlerdenKız hamburgeri nerden biliyolar
hic oyle dukkan yok cevremde bi bakayim ama saol canimNette pahalı canım oyle şeyler ben aldım bir kaç kez nalbur plastik poşet malzemeleri satan yerlerde daha uygun oluyor
Sabah kahvaltıda nutellalı cubuklardan koydım degiisiklik olsun diyeay bizim evin cevresi restoran dolu .bir kere gaflet ve delalete dusup eve soylemistim artik hic unutmuyorlar her onunden geciste hambu hambu diye agliyorlar resimlerden
ya ayni benimkiler de beni trolluyor .kadina bak maymun ettik kadini diyorlar sanki iclerindenSabah kahvaltıda nutellalı cubuklardan koydım degiisiklik olsun diye
Alya anne bu yasak bu yasak diyip baktım gömüyo kaldırdım
Beni trollüyo
ya guzel dusuncelerin hastasiyizKız kardeşim geçen hafta gelince sevgililer gününe özel tektaş aldı gidince bende beğendim bayağı da uygun bişey 600 TL civarı eşime çaktırmadan diyelimhaber etti kardeşim bugün almış akşamına verdi bilsem de yine de sevindim umudu kesmiştim bu ay masraf çok diye
Güle güle kullan canim bende Mart başı gibi bı kaç parça alcam oglusa seneye giyer zamlaniyor nasılsa alıp indirimde atarım kenaraSelammm
Hala oturamadim ama düzelecem inşallah be
Sabah kahvaltıya gittik kahvalti ettik falan kiz bir çiftin masasına gitti
Kızda aldi yanına oturttu
Sizi rahatsız etmesin alım ben dedin
Yo yo rahatsiz olmuyoruz dedi.
Kucakladım zorla aldım gelmiyo
Ellerini kolanyaladim
Baktım kaşla göz arasında yine gitti bidi bidi kıza bisi anlatıyor
Kızda dokunmamak için direniyor fark ediyorum mimikler yapiyo konusuyo el salliyo falan
Aldım yine
3. Gitti eşime dedim yürü allasen kız masa masa gezecek yoksa Medine dilencisi gibi.
Kalktık zaten saat 12.30 olmuştu kızında uykusu geldi.
Dedim kızı anneme paslim beni carrefoura birak
Birakti.
Lcw outletden kendime esofman alt aldım 24.90
Bi kalem etek daha buldum aldım 27.90
Arayınca bulunmuyo.
Kotonda Bi monta düştüm bedeni yoktu 329tl olsa alacaktım.
Netten bulamadim aynısını bakicam yine.
Kotonda kumaş pant. 229tlalmam valla almadımda
Yani hala bluz ve kumas pantolonum yok malesef.
Dönüşte minibüse binicektim bilin bakım neyim yok param
Sadece 1.5tl ile avm gitmisim karta güvenip
Metroyla geldim.
Eşim kalabalıktır fln dedi ama enteresan bomboş.
Kimsede para yok nolcak.
Cocuk kazaklar hep 19.90dı
Almadım kıza bisi.
Martta alicam seneye için.
Sağol cnmGüle güle kullan canim bende Mart başı gibi bı kaç parça alcam oglusa seneye giyer zamlaniyor nasılsa alıp indirimde atarım kenara