Küçük Düşün Büyük Olsun!

Doğalgaz 998 tl gelmis
Bin gelse nasıl öderdik dedim
Es kişisi ilk kez kabul etti
Allah tek maaslılara kolaylık versin dedi ben sok.
Aa farkındaymıs benim maasımın oldugunun,eve harcandıgının iyi bari.
Off duyuyorum bir veli diyordu iki gün önce bizimde faturalar geldi 950 gelmus 2+1 eve küçük ev diyor birde ben bu evin bu yanını seviyorum şuan cpar açık içersinde sıcak güneş hep burda bu ay 15 gün gibi yaktık 175 geldi normalde 35 fln geliyor sıcak su ve Ocak için kar zamanı ve sogukta gelen giden oldu açtım böyle havalarda gerekmiyor h sonundan beri kapalı petekler

Selam kızlar
Sil süpür günüydü bugün oglusu okula bıraktım serbest günleri küt börek istedi iki börek meyve suyu ve süt dilimi 11 harcadım bime gitvektim baktım cuma saati toz aldım pencere önü temizligi yaptım yarın kahvaltıya arkadaşım gelebilir diyede temizledim iyi oldu esim dışarı çıktı bende namaz kılıp çıktım pırasa yaptım o sırada zeytinyağlı kuskus pişirdim şimdi kahve yaptım az dinleniyim oglusu almaya çıkarım 6 dan sonra

Esimin peşine çıktım bende 4 gibi 0.5 altınım vardı 1 gram 24 ayar yaptırdım bozdurmustum geçen ay birde 30 dolar vermiştim eşime onu henüz almadım 10 Euro yaptım 153 tuttu attım kenara bime girdim mozaik kek iki cikolata bir ekmek 12 kusur verdim biraz krema var evde truff deniycem kekle görmüştüm kahve yanına koyarım yarın

Yükseltiyor derken kendi hesaptan yatırıp limit acıyor dimi?
Yani bankayı arayıp sürekli yükseltmiyordur
E sana nakit verse keske karta yatırcagına ya
Hiç bilmiyorum ama kullanılabilir limitim yükseldi yine.
Karttan cekicem ya yarın mezoterapiyi fln
O taksit yapacak.

Selamm bitmiyorlar Bi sürüler.
Eltimin diğer kızı yani şehir dışındaki kahveye gelim mi dedi haftaya gidecekmiş.
İyi gel dedim.
Annesinde kombi bozukmuş su hiç isinmiyormus anlatiyo bana saçımı 3 gündür yikayamadim soguk suyla yıkıyoruz vs
Gir yıka dedim valla yıkadı.
Baya baya ben anahtarı verip gidicem evden az kaldı.
Alın dicem anahtar teslim Vela havle.

Bana diyor ki Eminönü'nde celik kolyeler varmış diyor karariyormu acaba (kolyelerimi altin mi soramadi) gidip alsam mı diyor.
Ben bilmem hiç kullanmadım dedim.
Şoklar bence hiç görmemişlerdi kolye bir anda 4 tane gorunce
Masallah demiştir inşallah ya
Valla hep bisiler öğrenme çabası
Ama artık izin vermiyorum sormaya cesaret edemiyorlar.
Kahve falan içtik gitti.
Kızda uyuyo hala bizi bu gece dikecek ayağa

Ohh ne güzell cok iyi gelmis 175

Bereketli olsunbacım

İyiaksamlar bacımlar
Bu hafta sınanıyorm
3 satısımın 4ü arıza cıkarıyor kapatıyorm tükkNı bu ay
Zara mont sattım heryerini cektim yükledim diyoki leke var
Bana gösterin nerde leke dedim hala arıyo sanırıım 3 saat oldu.
Kek yaptık tencerede kızla
Yatagı geldi bugun odayı sil süpür yaptım yatagını düzenledik.
Altı bazalı bayagı esya topladı
Kız da 22.00 a geliyo du anca uyudu

Merhabalar kızlar nasıl hızlı geçti bu hafta hiçbişey anlamadım. Bu hafta bi annemle babam markete diye cıktı boza, kuruyemiş bi sürü şey almışlar sağolsunlar, bi de dün biz kızımla çıktık muzurluk yapmaya bana cips ona daha masum atıştırmalıklar aldık bi poşet ıvır zıvır 65 tuttu. Bu hafta elektrik geldi 343, geçen ay buna yakın kw yakmıştık 252 gelmişti, bakalım yakıt ne gelecek ondan korkuyorum biraz çok açtık heryeri birden, aman annemler üşütmesin de sağlık olsun ödenir. Eşim şehir dışına giderken hesabıma para atmıştı,nakit de var o alışveriş yapıp gitmişti pek harcamadım.ayın sonuna doğru 1 ya da en azından yarım gram altın yapabilirsem çok sevincem bir kısmıyla da kendime üst baş alayım biraz çok saldım bu ara toparlanmam lazım.

Alyaaaaaam burçdaşım, aslan burcu kuzum benim valla zor burç. Dediğim dedik çaldığım düdük lafı tam bize göre :) dikkafalılık inat da cabası. Hayır dedimi evet dedirtemezsin Nasıl anlatayım, bir kere hayır demiştir yani.
En iyi yola getirme şekli, pışpışlayarak övgü dolu sözlerle hareket etmektir. Öyle olunca yelkenler suya.
Ben de küçüklüğümde anlamsız inatlaşmalarımı, diretmelerimi hiç unutmuyorum. Heleki bir defasında anneme gereksiz yere inatlaşmıştım hala hatırladıkça üzülüyorum.

Günaydınlar
kardesimler pozitif sok olduk persembe gittik kıza bide
Yani belirti falan yok bizde ,zaten kardesim negatif oglanla,kızla babası pozitif anlamadık
Kızcem kusuyorAcildeler geceden beri
İns atlatacaklar
Elin kolun baglı gidemiyrsunda asaplarım bozuldu
Gece satısım oldu kargoya vercektim haber gelince dedim cıkmayayım bugun evden.
İsyerine de söyledim gelme dediler.
Cmrtsi pazar kendimizi kaparız eve bakalım.
Oturdum kafam dağılsın diye para harcıyorm
Dün komsu farmasi katalogu bırakmıstı.
Dus jeli,vücut losyonu,sampuan,nemlendirici serum sectim kendime sevgililer günü hediyesi.160 tl tuttu.
Kız simit istedi asağıdan söyledim 30 tl börek simit flan.
Kapıya bıraktırdım.
Koci diyo abartma aynı evde bile biri negatif biri pozitifse ise gidiyor die.
Sen de gitme dedim de oldu diyo.
Ben dedim girdim karantinaya.Seni bilmem.
Benim isyeri saolsun hassas bu konuda.
Colugu cocugu var, gelin hamile kücük patronun korkuyor tabi insan.

Geçmiş olsun cnm

Selammm mezoterapiye gittim sabah
12 de geldik
Eşim dışarı çıktı beni bırakıp
Kıza çorba, orman kebabı ve nohutlu pilav yaptım.
Kızı uyuttum.
Ortalığı topladım.
Oğlan 10dk sonra çıkar dersi var.
Kahve yaptım oturdum az.

Canta batağına düştüm ya kurtarın beni
Gelen çantamı beğendim.
Ama hiç kahverengi, taba, bej falan çantam yok.
Yaz geliyo istiyorum degisik çantalar ben markete bile gidecek olsam Bi bel cantasi tarzlarına capraz takarım
Alışkanlık.
Çok seviyorum onları.
Ama bu baktıklarımda güzel.
Ama 280, 188, 239 falan fiyatlar.
2 tane alicam.
Gorumceminkini beğenmiştim sırt çantasıydi keşke sana bıraksaydım adresi at sana yollicam alıp dedi.
Yollamadim sağol gerek yok fln dedim.
Ama ısrarla göndermek istiyor.
Ay düşünmüş sagolsun.

Kart kesilince bir tane alicam.
Bi de nisanda alirim.
Mayısa kadar dr. Randevum yok
Mayısta tekrar mezo yapalim dedi.
Böyle böyle gidiyor paralar.

Hizlimarket 15tl kupon verdi saat 1 e kadar kullanmalik
2 tane peynir aldım 31tl ödedim.
Onlarda çıktı aradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…