- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Off duyuyorum bir veli diyordu iki gün önce bizimde faturalar geldi 950 gelmus 2+1 eve küçük ev diyor birde ben bu evin bu yanını seviyorum şuan cpar açık içersinde sıcak güneş hep burda bu ay 15 gün gibi yaktık 175 geldi normalde 35 fln geliyor sıcak su ve Ocak için kar zamanı ve sogukta gelen giden oldu açtım böyle havalarda gerekmiyor h sonundan beri kapalı peteklerDoğalgaz 998 tl gelmis
Bin gelse nasıl öderdik dedim
Es kişisi ilk kez kabul etti
Allah tek maaslılara kolaylık versin dedi ben sok.
Aa farkındaymıs benim maasımın oldugunun,eve harcandıgının iyi bari.
6 öz Uveyde var (gerçi babaları bir) 3 tanede öyle varbacim senin koca kac kardes
Hiç bilmiyorum ama kullanılabilir limitim yükseldi yine.Yükseltiyor derken kendi hesaptan yatırıp limit acıyor dimi?
Yani bankayı arayıp sürekli yükseltmiyordur
E sana nakit verse keske karta yatırcagına ya
Banada yazık dimiKabus gibi her köseden görümce cıkıyo
Bu kız kime yetissin
Oldu babanızı da cagırın o eksik kalmasın diyeydinBanada yazık dimi
Onu bırak Bi de elti kızları var gorumcemin kızı bile buraya gelince bana gelmek istiyo
Ben iptal.
Ohh ne güzell cok iyi gelmis 175Off duyuyorum bir veli diyordu iki gün önce bizimde faturalar geldi 950 gelmus 2+1 eve küçük ev diyor birde ben bu evin bu yanını seviyorum şuan cpar açık içersinde sıcak güneş hep burda bu ay 15 gün gibi yaktık 175 geldi normalde 35 fln geliyor sıcak su ve Ocak için kar zamanı ve sogukta gelen giden oldu açtım böyle havalarda gerekmiyor h sonundan beri kapalı petekler
Bereketli olsunbacımEsimin peşine çıktım bende 4 gibi 0.5 altınım vardı 1 gram 24 ayar yaptırdım bozdurmustum geçen ay birde 30 dolar vermiştim eşime onu henüz almadım 10 Euro yaptım 153 tuttu attım kenara bime girdim mozaik kek iki cikolata bir ekmek 12 kusur verdim biraz krema var evde truff deniycem kekle görmüştüm kahve yanına koyarım yarın
Alyaaaaaam burçdaşım, aslan burcu kuzum benimAlyay rüsvetle uyku tulumu giydirdim
Kugga vercem dedim
Ögretmeni aradı bugun
Kadın ne burcu Alya?Cidden kolaylık versin size Allah dedi
İnanılmaz takıntılı.
Biseye hayır dedi mi asla dönmüyor
Gercekten napcam bilmiyorm
Ögretmen sevmediği sey olunca öglen ac kalkıyor yine de yemiyor dedi
Geçmiş olsun cnmGünaydınlar
kardesimler pozitif sok olduk persembe gittik kıza bide
Yani belirti falan yok bizde ,zaten kardesim negatif oglanla,kızla babası pozitif anlamadık
Kızcem kusuyorAcildeler geceden beri
İns atlatacaklar
Elin kolun baglı gidemiyrsunda asaplarım bozuldu
Gece satısım oldu kargoya vercektim haber gelince dedim cıkmayayım bugun evden.
İsyerine de söyledim gelme dediler.
Cmrtsi pazar kendimizi kaparız eve bakalım.
Oturdum kafam dağılsın diye para harcıyorm
Dün komsu farmasi katalogu bırakmıstı.
Dus jeli,vücut losyonu,sampuan,nemlendirici serum sectim kendime sevgililer günü hediyesi.160 tl tuttu.
Kız simit istedi asağıdan söyledim 30 tl börek simit flan.
Kapıya bıraktırdım.
Koci diyo abartma aynı evde bile biri negatif biri pozitifse ise gidiyor die.
Sen de gitme dedim de oldu diyo.
Ben dedim girdim karantinaya.Seni bilmem.
Benim isyeri saolsun hassas bu konuda.
Colugu cocugu var, gelin hamile kücük patronun korkuyor tabi insan.
Saolasın kuzuGeçmiş olsun cnm