Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ohh ne güzell cok iyi gelmis 175👍🏻👍🏻
Ev güney cephe canım sıcak oluyor şükür ama yazın yaniyoriz ciddi anlamda
Günaydınlar
kardesimler pozitif sok olduk persembe gittik kıza bide:skandal:
Yani belirti falan yok bizde ,zaten kardesim negatif oglanla,kızla babası pozitif anlamadık:KK43:
Kızcem kusuyor:KK43:Acildeler geceden beri:KK43:
İns atlatacaklar:dua:
Elin kolun baglı gidemiyrsunda asaplarım bozuldu:KK43:
Gece satısım oldu kargoya vercektim haber gelince dedim cıkmayayım bugun evden.
İsyerine de söyledim gelme dediler.
Cmrtsi pazar kendimizi kaparız eve bakalım.
Oturdum kafam dağılsın diye para harcıyorm
Dün komsu farmasi katalogu bırakmıstı.
Dus jeli,vücut losyonu,sampuan,nemlendirici serum sectim kendime sevgililer günü hediyesi.160 tl tuttu.
Kız simit istedi asağıdan söyledim 30 tl börek simit flan.
Kapıya bıraktırdım.
Koci diyo abartma aynı evde bile biri negatif biri pozitifse ise gidiyor die.
Sen de gitme dedim de oldu diyo.
Ben dedim girdim karantinaya.Seni bilmem.
Benim isyeri saolsun hassas bu konuda.
Colugu cocugu var, gelin hamile kücük patronun korkuyor tabi insan.
ALlah şifa versin canım
Kpder kvdem görümcemler hepsi pozitif:skandal:
Yagıyor bize mübarek:KK14:
Ust üste gelmiş canım çabuk atlatsinlar inşallah

Selam kızlar arkadaşım kahvaltıya geldi yazamadım çocuklar yemedi doğru bişe pizza istedik eşimde geldi sonra yedi 62 ona Parka çıktık onları bırakırken eşime sigara 100 markete girdim hazır köfte biraz et ekmek kuru soğan bı kaç şey daha 143 oraya gitti battım bugün🤣🤣 parkta oynadı kuzum hava güzel şimdi duşa sokcam az dinlendim et çok pahalı ya ramazanda iyice artar ramazandan önce biraz kıyma et koyacağım inşallah buzluga dolu şuan biraz boşaltmak lazım

Ayyy noldu böyle ya
Bu ara çok pozitif duydum.
Bende salı pazarında olmadiysam daha olmam diye diye geldim hayırlısı
Kardesimlerin hastaneden kaptılar gecen aksm muhtemelen.
Persembe gecesi oglan icin gittiler ordaki hemsirelerin hepsi pozitif cıkmıs
Kvdmlerde görümcemin kız sınıfta pozitif cıkmıs arkadası muhtemeln ordan
Herkes ayakta atlatıyo simdilik sükür🙏🏻

Slmlar
Trendyolbana da 20 tl verdi
Peynir,ekmek,süt söyledim 55tl ödedim
Bezelyeli pilav yaptım yanına köfte gelecek.
Sil süpür yaptm
Kızın battaniyeleri falan yıkadım
Koci ise gitti
Kvdemleri,görümcemleri flaan aradım sırayla herkes iyi sükür
Asılılar zaten.
Kardesimlerle görüntülü konustuk
Onun biraz bas agrısı var.
Gececek ins🙏🏻Kızı uyutup dusa atcam kenndimi🙆🏻‍♀️

Selammm
Sabah kahvaltıya gitmeye karar verdik
Havada 9°gösteriyor yarın
Ama yağmur göstermiyor
Kiz biraZ koşsun enerji atsin istiyorum.
Günlerdir evde en son nikah zamanı çıkıp kosturmustu üzülüyorum.
Soguk diyede kıyamıyorum ama napcan.
20-25 dk olsa koşsa oynasa az yeter geliriz öğlene.
Bi anneme Bi eve daralıyor herkesi.

Bende donuste lcw ugricam klasik Bi pantolon bakicam.
Bisiler bakım ne var.

İyi geceler kızlar ay valla asabim bozuk🤦makinenin giderde şeker çubuğu gibi bişe bulduk cikardik calistirdim yine aynı basliyip su alıyor duruyir bibabda dönmüyor tamburu fişten çekin ddi eltim şimdi sabaha kadar beyninde olabilir ddi vesteli aradık geç oldu pazartesi servis arar sizi ddiler servis yakın bize inşallah çok masraf olmaz makinem çalışır uçmuş makine fiyatları Allah evlenenlere yardım etsin en kotu taksitciden bakarız ddik benimki 7 kg 8-9 kgluk bakarım öyle olursa yorgan battaniye sığmıyor buna😒

babyloading87 babyloading87 çok geçmiş olsun herkes kolayca atlatsın insallah 🙏

Bugün hava çok güzeldi kahvaltıdan sonra hep beraber yürüyüşe cıktık çok iyi geldi. Bizim çamaşır makinasının kapağı bozulmuştu geçen hafta kredi kartıyla açıyodum, onun mandalını aldı geldi eşim 25 tl ye mi ne halloldu. Köfte patates vardı yanına siyez bulgurundan pilav yaptım yedik sonra çay meyve faslı ve kapanış. Kızım şu saat oldu uyumadı ne zamandır uyutmaya çalışıyorum öyle yoruldum öyle bezdim ki işten güçten kendimi temelli unuttum sanki aynaya baktığımda gördüğümü hiç bana benzetemiyorum. Hiç keyfim yok

Selam kızlar bu aralar hiç girip okuyamadım bir şekilde yoğun geçiyor günler birde bebekle kpss calisasim da geldi onunda stresi var bakalım odaklanıp biran önce asilmam lazım bugün AÖF sınavlarım vardı oradan çıkınca çarşı yaptım kaş aldırdım yemek yedik ufak tefek şal vs alışverişi yaptım çok iyi geldi hava da çok güzeldi kızıma da çok iyi oldu
babyloading87 babyloading87 canım çok geçmişler olsun kolayca atlatsin inşallah hepsi

Kardesimlerin hastaneden kaptılar gecen aksm muhtemelen.
Persembe gecesi oglan icin gittiler ordaki hemsirelerin hepsi pozitif cıkmıs
Kvdmlerde görümcemin kız sınıfta pozitif cıkmıs arkadası muhtemeln ordan
Herkes ayakta atlatıyo simdilik sükür🙏🏻
babyloading87 babyloading87 Çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin 😘

Kız kardeşim geçen hafta gelince sevgililer gününe özel tektaş aldı gidince bende beğendim bayağı da uygun bişey 600 TL civarı eşime çaktırmadan diyelim 😁 haber etti kardeşim bugün almış akşamına verdi 😅 bilsem de yine de sevindim umudu kesmiştim bu ay masraf çok diye
Güle güle kullan canim 😍

Selâm kızlar bugün sonunda bebişi suya soktuk tek yaptiramadigim için eşimle de h içi geç oluyor derken bugüne kaldı şimdi uyutuyorum
Bugünün menüsü belli şakşuka yapayım dedim patates kızartması üzerine sabah o yüzden kizartmadim kahvaltıya özledim buraya yazmayı 😅
Sonunda getir geldi bu din semte de sadece yemek vardi markette devreye girmiş sabah yarım kilo Sütaş kaşar aldım 45 TL perwoll renkli sıvı bedavaya geldi

X