Malesef her ortamda böyle insanlar çıkıyortr_lelli fesat insan gordum mu kacarim oyle insanlardan .ne aldigim ne yaptigim baskasini da neden ilgilendirir hic anlamam
Kolay gelsin bende öyleyim bunara hiç dinlenemiyorum oglus evde esim evde is hiç bitmiyorKızlaar galiba ölüyorum yorgunluktan. Annemin beli rahatsızlandı mr falan cekildi bakalım haftaya cıkacak sonucu evde ona hiç iş yaptırmıyorum, eşim geldi bi yandan o yorulmus cok, çocuk bi yandan yemek bulaşık ortalık toparlama ay kime neye yetişeceğimi şaşırdım. Artık fiziksel mi yorgunluğum yoksa ruhsal mı bilemiyorum. Ev bana hiç yaramadı bi işe girsem de toparlasam kendimi.
Kolay gelsin bende öyleyim bunara hiç dinlenemiyorum oglus evde esim evde is hiç bitmiyor
Büyüdükçe istiyorlar ve bugün istediğini yarın unuturken büyüdükçe yarın unutmuyorlarValla okula gidince mi acıldı?Yoksa büyüdüğü icin mi bilmiyorm hergün bisey istiyor.
Dün dinazor istedi,hamur istedi.
Bizde biraz abartıyorz,sabah cıkarken vicdan yapıyorum ne getireyim sana diyorum öglen?
O da sayıyor:)
2.cocuk icin ben su kısıtlı imkanlarımı bile veremem.
Okula yollayamam herhlde Alyayı calısmasam.
Yada yemesi icmesine bu kadar dikkat edemem.
Özel saglık yaptıramam gibi gibi.
He 3 de büyütürüm makarnayla ama yazık değil mi cocuga
Ohh misssİyi geceleeer
Geldim evimeee, eşim aldı bizi yenikapıdan.
Ela babasını görünce koştu babaaa diye.
Sonra dışarıda yemek yedik.Kız babasından pasta istedi. Aldık. Eve geldik. Çay koydu eşim. Duş aldım. Eşyaları hiç uğraşmadım. Dursun valizde şimdilik. Tembel üşengeç ben
Ela odasına gitti. Oyuncaklarını oynadı. Öksürüğü tuttu. Tabi ev 3 haftadır süpürülmemiş.mobilyalar toz. Köşelerde kalıp kalıp toz yumağı Öksürmesinmi.
Çalıştırdım robot süpürgeyi. Valla can can şimdi düşünsmiyorum süpürgeyle yorgun yorgun kim uğraşacaktı.
Neyse iki defa süpürttüm odaları. Elanın odasının komple tozunu da aldım. Kitapları da yarın birlikte silecekmişiz Ela öyle diyor :)
Çay içtik pasta yedik. Meyve koydum kıza.
Sonra bana diyor; anne evime geldim mutluyum ama yarın anneanneme gidelimmigitmiş babasına da diyor.
Kardeşim aradı, her ne kadar bazen yeteeeer azcık sus Ela desek de özledik bile ya dedi :)
Bir posta da eşimin kazaklarını attım makinaya. Çamaşır yığılı.iki banyoda iki sepet dolu taşmış. Bir de benim getirdiğim kirlilerde var. Son ve dışarıda giydiklerimiz.
İş çoooook.
MasallahhhSelam kızlar bebeyi büyüttüm geldim
3.5 aylık olduk teyzeleri ameliyattan çıkınca sizinle paylaşmıştım o zamanlar geldi birden aklıma
Ay aynalık zor zanaat vesselam
2.ci cocuk lafını asla duymak istemiyorum çevremden
Soruyolar bazenikinciyide ardına yaparsın
Kafayı yemedim o kadarda 1 tane yeter diyorum
Şuan 4-5 cocuk sahibi olan insanlara maşallah büyük cesaret gözüyle bakıyorumhiç bu kadar zor olcagnı tahmin etmemiştim
Zor ama en tatlı duygu orası kesin
AhahhaLelli o bedavacı hatuna nasıl yol verdin, o sayfanın linkini versene, ben bile burdan bi hafifledim sevindim. İnşallah yekten kurtulmuşsundur.
Tek benimkimi durmuyo diyorumMasallahhh
Valla ağlaya zırlaya büyüttüm bende
Zaman su
Allah yardımcın olsunTek benimkimi durmuyo diyorumÖyle bir döngü içindeyim ki tahmini ne zaman çıkarım bilmiyorum pskologdanda destek almaya başladım bu süreçte işide bırakıyorum babamın rahatsızlıkları vs hepten bir çöküşüm oldu çok kötü bir zamana denk geldi dua edin bana kızlar lütfen zor süreçten geçiyorum aylardır
Ne güzel arkasında bir abisi olmasıAllah yardımcın olsun
Cocuk işte bir hali bir halini tutmuyor.
Tam kendilerini anlatana kadar olan bize oluyor.
Babaciginada çok geçmiş olsun
Sabah kiz toka istiyor konuşamıyor henüz belli seyleri soyluyor.
Oğlan diyor ki Alya saçını geriye çekip eliyle bisi istiyor toka istiyor galiba diyor☺
Dedim oğlum toka tak diyor
Bulmus takmış abisi
Vücut diliyle anlatiyo valla