Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne güzel arkasında bir abisi olması 😍 allah sağlık versin senin kuzularada 🌸

Geçmiş olsun dileklerin için çok saol canım 🌸
Yaa hiç istemiyordu biliyormusun.
Ben tek olim, ne gerek var? Olcakda nolcak
Ben sevmem diyordu.
Şimdi öyle seviyor ki 🙈
Alyos alyos ne isterse yapıyor
Oynuyor onunla
Hiç kıyamıyor.

Covitden bahsediyoruz da biz olsak bisi diil alyos olmasın o çok küçük diyor.

Allah merhametli, vicdanlı, ahlaklı cocuklar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.

Yaa hiç istemiyordu biliyormusun.
Ben tek olim, ne gerek var? Olcakda nolcak
Ben sevmem diyordu.
Şimdi öyle seviyor ki 🙈
Alyos alyos ne isterse yapıyor
Oynuyor onunla
Hiç kıyamıyor.

Covitden bahsediyoruz da biz olsak bisi diil alyos olmasın o çok küçük diyor.

Allah merhametli, vicdanlı, ahlaklı cocuklar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.
Ne güzel abilik yapıyor benim oglusta istemem kardeş vermem oyuncağimi diyordu şimdi kardeşim olsun ben bakarım buyuturum diyor🤣

Tek benimkimi durmuyo diyorum 🤦🏼‍♀️ Öyle bir döngü içindeyim ki tahmini ne zaman çıkarım bilmiyorum pskologdanda destek almaya başladım bu süreçte işide bırakıyorum babamın rahatsızlıkları vs hepten bir çöküşüm oldu çok kötü bir zamana denk geldi dua edin bana kızlar lütfen 😒 zor süreçten geçiyorum aylardır
Geçmiş olsun canım çocuk büyütmek gerçekten sabır ve emek istiyir geçmiş olsun babanada rabbim şifa versin 😔

Merhaba herkese iyi geceler,
Kızlar sabah kahvaltıya gittik, sonra market. 3 haftadır market görmedim o ne fiyatlar iki katına katlanmış. Ya o maydanoz😳 içler acısı halimiz. Bir de ikinci çocuktan bahsediyırlar. Açlıktan ölmezsek iyidir. Allah bildiği gibi yapsın.
Öğleden sonra bacaklarımda hafif sızlama oldu, sonra ayak el üşümesi. Ateşime baktım 37-38 gibi çıktı. Gidip test yaptıralım dedik. Yaptırdım covit testi. Bakalım yarın çıkacakmış. İnşallah covit değilimdir. O kadar gezmenin sonucu olursa bilmiyorum. Kardeşim de kötüymüş. O da test yaptırdı. Daha sonuçlarımız çıkacak. Şimdi aferin sinüs içtüm. Başım ağrıyor.
Elanın yanında babası yattı, ben yatak odasında yattım. Şimdi sıcak bastı. Ablama sordum parol içme dedi. Raharça uyurum inşallah.iyi uykular herkese. Yarın sıkıntı olmazsa okurum.ilaç çok uyku yaptı.

benim abimle aram evlenene kadrr cok iyiydi .ama simdi esi kiskanc vs bir skntim olsa bile abimi son care olarak ararim kardes iyidir abi iyidir ama evlenene kadar sanki:işsiz:
Ela çok bu ara kardeş istiyor🙈🤷‍♀️💆🏻‍♀️
Bir de karnında bebek olursa süt olur diye öğrenmiş.leyleklerin bebek getirdiğini de söylüyor. Karışık bir dönemde bakalım. Geçer bu hevesi. Yavaş yavaş doğrularla yüzleşme dönemi geliyor.

Günaydınlar
Gelemedim bizde durumlar karıısık
Kızla ikimiz hastayız
Alya cumadan beri 37/37.5 civarında gezen atesliydi
38 e cıktı cumrtasi dr a yazdım takip edelim dedi
Dün gece 24.00 de 38.3 oldu ve sıtmalanıyor cocjk😓
Kostuk acile
Serum verdiler,influzansa testi verdik o arada
Benimde bogazlar kötü gece bende test verdim
Alya da kanda enfeksiyon yüksek cıktı
Tekrar antibiyotik serum verdiler
Bem de test verdim daha cıkmadı gece 4 te verdim
Bizde durumlar böyle😑

220 tl benim test
192 kızın influzansa testi
15 tl katılım
Kkdan gectim
İlacları bi zahmet ödedi beyimiz.
Ama eve geldik sen calısmasan daha hayırlı diyo
Calısmasam cocuga evde test yaparsn herhlde dedim.

Kızlar sabah kahvaltıya gittik, sonra market. 3 haftadır market görmedim o ne fiyatlar iki katına katlanmış. Ya o maydanoz😳 içler acısı halimiz. Bir de ikinci çocuktan bahsediyırlar. Açlıktan ölmezsek iyidir. Allah bildiği gibi yapsın.
Öğleden sonra bacaklarımda hafif sızlama oldu, sonra ayak el üşümesi. Ateşime baktım 37-38 gibi çıktı. Gidip test yaptıralım dedik. Yaptırdım covit testi. Bakalım yarın çıkacakmış. İnşallah covit değilimdir. O kadar gezmenin sonucu olursa bilmiyorum. Kardeşim de kötüymüş. O da test yaptırdı. Daha sonuçlarımız çıkacak. Şimdi aferin sinüs içtüm. Başım ağrıyor.
Elanın yanında babası yattı, ben yatak odasında yattım. Şimdi sıcak bastı. Ablama sordum parol içme dedi. Raharça uyurum inşallah.iyi uykular herkese. Yarın sıkıntı olmazsa okurum.ilaç çok uyku yaptı.
Geçmiş olsun cnm akşam bende çok üşüdüm ellerim buz oldu(ki ben üşüyen Bi tip diilim yaz kış kısa kol)
İnşallah pozitif değilsindir.

Bende artık markete gitmek istemiyorum ama mecbur napcan

Selammmm

Bakliyat indirim vardi yazmayı unuttum
2.5kg pirinc aldim yine 24.90 a (arkadaşa aldım bunu)
1kg mercimek aldım
%25 indirim vardi.

Paket yapicam arkadaşa.
Bendeki mutfak el sabununuda çok beğendi (deneyin bunu elleri pamuk gibi yapiyor) ondanda alicam ona.
Şubat ayı icin ona ayırırım aldıklarımı.

Cuma günü şu saçma sapanlarin kınası var.
Eşim izin alıp gidecek( Avrupa yakasında eşim şimdi abimin yanında olmazsam arkamdan 50 yane laf dicekler diyo) ne halin varsa gör dedim ben gitmiyorum. Gerginim yine onlar yüzünden eşimle.

Ben carrefoura gidicem cuma günü kendime mont bakicam.
Bot bakicam
Bakim fiyatlar ne alemde.

Bugün sulu yemek yapmam lazım.
Evi toplicam

Selam kızlar,
Testim pozitif çıktı. İyiki yaptırmışım.zaten çok birşey yoktu.. Gripte bile bacaklarım kesiliyor gibi oluyordu. Bunda öyle olmadı.
Ama yine de bu hafta arkadaşlarla görüşeceğim diye önlem amaçlı yaptırmıştım. İnsanları riske atmaya gerek yok.
Gece baş ağrım oldu. Aşı olduğum zamanki gibi bir hafif ağrı.
Ateş ve bacak ağrısı geçti. Gece çok susadım. Kalkıp içmedim.sabah da Elayı tuvalete götürdüm. Susuz kalınca benim tansiyonum düşer.baktım düşecek.Uzandım, Eladan su istedim.koydıu sandalyesini iki bardak su getirdi.sonra kahvaltı hazırlayayım anne sana dedi. Baktım çıkartıyor buzdolabından 😅 Artık sırtım yere gelmez.,
Şimdilik çok şükür gayet iyiyim. Bu da aşının faydası galiba. İnşallah artış olmaz. Sadece çok hafif başımda ağırlık var. Böyle atlatırsam harika.
Eşim de test yaptıracak bugün. Bir kardeşim de benm gibi, o da test verecek. Annemlerdr birşey yok şükür.

Günaydınlar
Kızla ikimiz hastayız
Kostuk acile
Bizde durumlar böyle😑
Çok geçmiş olsun Allahım kuzular hiç hasta olmasa bıdır bıdır koştursalar hep evde. İnsallah ikiniz de toparlarsınız bir an önce 🙏
Selam kızlar,
Testim pozitif çıktı. İyiki yaptırmışım.zaten çok birşey yoktu.. Gripte bile bacaklarım kesiliyor gibi oluyordu. Bunda öyle olmadı.
Ama yine de bu hafta arkadaşlarla görüşeceğim diye önlem amaçlı yaptırmıştım. İnsanları riske atmaya gerek yok.
Ateş ve bacak ağrısı geçti. Gece çok susadım. Kalkıp içmedim.sabah da Elayı tuvalete götürdüm. Susuz kalınca benim tansiyonum düşer.baktım düşecek.Uzandım, Eladan su istedim.koydıu sandalyesini iki bardak su getirdi.sonra kahvaltı hazırlayayım anne sana dedi. Baktım çıkartıyor buzdolabından 😅 Artık sırtım yere gelmez.,
Şimdilik çok şükür gayet iyiyim. Bu da aşının faydası galiba. İnşallah artış olmaz. Sadece çok hafif başımda ağırlık var. Böyle atlatırsam harika.
Eşim de test yaptıracak bugün. Bir kardeşim de benm gibi, o da test verecek. Annemlerdr birşey yok şükür.
Çok geçmiş olsun, böylece geçsin gitsin insallah. Ahh Ela ya 🥰 gerçekten sırtın yere gelmez artık böyle vicdanlı bir kızın olduğu için çok şanslısın ☺️

Geçmiş olsun canım çok pahalı gerçekten herşey 😒
Günaydınlar
Kızla ikimiz hastayız
Kostuk acile
Bizde durumlar böyle😑
Geçmiş olsun canım kuzular hasta olmasa keşke 😔
220 tl benim test
192 kızın influzansa testi
15 tl katılım
Kkdan gectim
İlacları bi zahmet ödedi beyimiz.
Ama eve geldik sen calısmasan daha hayırlı diyo
Calısmasam cocuga evde test yaparsn herhlde dedim.
Para isterse yetişmiyor diye sok lafi valla okula başlanan ilk yılda hastalık oluyor illa 😒
Selammmm

Bakliyat indirim vardi yazmayı unuttum
2.5kg pirinc aldim yine 24.90 a (arkadaşa aldım bunu)
1kg mercimek aldım
%25 indirim vardi.

Paket yapicam arkadaşa.
Bendeki mutfak el sabununuda çok beğendi (deneyin bunu elleri pamuk gibi yapiyor) ondanda alicam ona.
Şubat ayı icin ona ayırırım aldıklarımı.

Cuma günü şu saçma sapanlarin kınası var.
Eşim izin alıp gidecek( Avrupa yakasında eşim şimdi abimin yanında olmazsam arkamdan 50 yane laf dicekler diyo) ne halin varsa gör dedim ben gitmiyorum. Gerginim yine onlar yüzünden eşimle.

Ben carrefoura gidicem cuma günü kendime mont bakicam.
Bot bakicam
Bakim fiyatlar ne alemde.

Bugün sulu yemek yapmam lazım.
Evi toplicam
Avrupa yakası gecislerde cuma günü fena oluyor trafik küçük çocuğun var canım hastalik var gelemem dersinn
Selam kızlar,
Geçmiş olsun canım kız annesi olmak başka bişey

Aiyyy vallahi dua kapıları açık 😊
Karemikanin leopar tabaklifincanlarina bakıyordum
Baktım baktım pahalı geldi.
Dolap uyg. Sıfır kutulu 2li bakım dedim indirim kuponumda vardi 20tl
Onlarda 60tl-70tl fiyat çekmişler sıfır ya.
Sonra dedim neyse bosver başka Bi fincan aldım yine sıfır.
Bunun tabakları siyah beyazdı çizgili içime sindi.
Paketi Bi açtım leopar tabaklı fincan😳 çıktı.

Hemen satıcıya yazdım dedim leopar tabakli çıktı Bi karisiklik oldu galiba beğendiyseniz kalsın sizde dedi.
Dedim valla sagolasin gökte ararken yerde buldum.

Aiyy tesadüf olamaz ya olamaz.
Okadar bakip vazgeçip yine bana gelmesi❤

Slm bacımlar
Benim test negatif sükür🙏🏻
Kız gitmicek okula bu hafta,annem gelcek saolsun
Teyzemiz yine Alya hasta oldu yagması yaptı eve🤦🏻‍♀️
Kilo kilo meyve yollamıs
Kutu süt Alyaninkilerden 4 lt
Bi dünya kuggalı cubuk🙆🏻‍♀️😂(yarın mahalle cocuklarına dagıtalacak)
Lol bebek yollamıs icim acıdı 160 tl yazıyo etikette valla acıdım kızım dedik yazık günah😓
Kesesine bereket
Yemek yapmadım valla
Erzakları getirdi koci etli pilav yapcam yogurt falan geccem
Makinalarca camasır yıkadım daha 2 sepet var🤦🏻‍♀️
Dün hepimiz attık makinaya hastaneden gelince
Bitmeyen ocak yapmıslar🤦🏻‍♀️
Eksi giriyorm tabi ocaga ama satıslar saolsn 2 satıısım var,yarın kargolycam artk.
Sanal market söyledim;bulasık tableti,yesil elma,cam bezi 75 tl
Anam gelecek sonucta bu hafta😂
Önden camları sildim üstten🙈😄

Aiyyy vallahi dua kapıları açık 😊
Karemikanin leopar tabaklifincanlarina bakıyordum
Baktım baktım pahalı geldi.
Dolap uyg. Sıfır kutulu 2li bakım dedim indirim kuponumda vardi 20tl
Onlarda 60tl-70tl fiyat çekmişler sıfır ya.
Sonra dedim neyse bosver başka Bi fincan aldım yine sıfır.
Bunun tabakları siyah beyazdı çizgili içime sindi.
Paketi Bi açtım leopar tabaklı fincan😳 çıktı.

Hemen satıcıya yazdım dedim leopar tabakli çıktı Bi karisiklik oldu galiba beğendiyseniz kalsın sizde dedi.
Dedim valla sagolasin gökte ararken yerde buldum.

Aiyy tesadüf olamaz ya olamaz.
Okadar bakip vazgeçip yine bana gelmesi❤
Ayy ne güzel denk gelmis🎈güle güle kullan canısı🥰

Selam kızlar,
Cok gecmis olsunn🙏🏻Hafifce atlatırsıniz ins😑
Kıza bulasmadan gecer gider🙏🏻

X