Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaysss
Az uyumuşum geri 8 de kalktım.
Eşimi yolladım girmiştim mutfağa

Elmalı kurabis
Haşhaşlı lokum
Pogaca
Havuçlu tarçınlı cevizi kek
Makarna salatası yaptım.
Helvayıda arkadaş yapacak.

Dün mutfak dolabı kapilari fln silmiştim
Bugün supururum sadece.
Kızda anneme kacti bismillah diyip eve girişcem.
Dünden yemeğim var kafam rahat.

Aiyy d.gaz 789tela gelmis.
Hiç üzülmedim ben kıstım eşim açtı oh oldu ona.
Ben askiliyla geziyorum adam çocuk usumesin diyor
Okadar sıcak iyi bisi sanki.
Oğlan petegini actirmiyo sicak o da kısa kol.
Benim adam evhamli iyiki Bi kızı var görmemiş

108 de su gelmis.
Elektriği bilmiyorum yenisi gelmedi galiba en son 330 gelmişti.

Doğalgaz elektriğe çok zam geldi canım..
Aslında normal..
Bende hiç kapamadan yakıyorum ayarıda açıktı kardan dolayı.. Günde 10 metreküp yakıyoruz
hesapladım şuan bizimde fatura 465 olmuş. Faturanın gelmesine daha da 1 hafta var..
bize de sanırsam 650 civarı gelir
elektrik de 200 geldi geçen.. suda gelir doğalgazla bakalım..
Valla hayat da günden güne maalesef zorlaşıyor

725 geldi bize bu ay1000 gelir.
Cayır cayır yandı karda
Ben artk insanlar ac otursun die ugrasıyorlar herhlde diyorm
Bizim eve 7-8 bin giriyor ortalama tek cock yetmiyor.
Asgari ücretli 2-3 cocuklu napıyor bilmiyorm.

kaçta yaktınız peki bende bu ayki doğalgaz faturasından çok korkuyorum..

725 geldi bize bu ay1000 gelir.
Cayır cayır yandı karda
Ben artk insanlar ac otursun die ugrasıyorlar herhlde diyorm
Bizim eve 7-8 bin giriyor ortalama tek cock yetmiyor.
Asgari ücretli 2-3 cocuklu napıyor bilmiyorm.
Hakkaten öyle canım.. Gerçekten zor bu zamanda ev geçindirmek..
Allah sonumuzu hayıretsin:

Selam kızlar,
Bugün kardeşlerimin okuldan velilerle ve öğretmenleriyla kahvaltıya gittik. 100 tl orada harcadım. Çocuklar Hem çocuklar oyun yerinde oynadı..
Oradan kahve içmeye başka yere geçtik. Kardeşim ödedi.,
Kardeşimin biri öğlen işe gitti biz de diğer kardeşimin evine geçtik. Çocuklara tost yaptı. Kuzenim söylemişti, çok eski bir arkadaşım vardı beni kahveye çağırmış. Gelirmisin dedi. Gideriz dedim.biraz sonra da oraya gideceğiz.,akşama da anneme geçerim. Kardeşim kal diyor ama yarın yola çıkacağım hazırlanmam lazım.
Elaya diyorum yarın gideceğiz. Yaaa gitmesek olmazmı diyor ağlamaklı bu çocuk ne zaman evini özleyecek acaba :) yeğenim de evine gitmek için deli oluyor, kendi oyuncaklarımla oynamak istiyorum diyor.

Selam kızlar
Temizlik yaptım bugün sil süpür yaptım esim oglusla çıktı yürüdü az iyi oldu çocuk evde bı haftadir ben çıktım peşlerine az yürüdüm hava mis gibi ama soğuktu patlıcan biber fln uçmuş 27 tlydi patlıcan 1 patlıcan 5 tlydi bir kahve 6.5 verdim halk ekmekten bı ekmek yarına isitirim diye aldım birde normal ekmek 10 kusur harcadim hızlı marekete 20 kupon gelmiş bir kasar peynir 10 lu organik yumurta oglusa meyveli süt 63 kusur tuttu 43 e düştü 30 TL cüzdanda birikenle aldım 13 kusur ödedim onada çok pahalı peynirler ya geldim eve patlıcan li patatesli oturtma sebzeli bulgur pilavı yaptım birazdan sofra kurarım

İyi aksmlar bacımlar
Bende is cıkısı e bebek 49 tl,plastik dinazor seti ve oyunhamuru
Market 70 tl;günlük süt,yogurt,3paket cikolata,cips,yesil elma,karnıbahar,bos mantı.
Yemege karnıbahar yaptm
Gazını almak icin haslıyorm kendime yemegini,kıza sebzeli pilavını yaptm rondoda cekip.
Yemiyor yemegini cünkü buara.
2 tane de simit aldım 6 tl
fırından tambugdaylı ekmek aldım 5 tl
Dagıta dagıta geldim iste
Kız uyudu bende kahve bastım elmayla dinlenme moduna aldım kendimi
Oyun odası toplancak ,kalkmıs gidiyahhh

Selam, paraf para migrosta geçiyor değil mi? Birkaç sitede de geçiyor sanırım, denicem

Selamm
Oyyy hala ayaktayım kız uyumadı.
Sabah kahvaltıya gidicez keşke uyusa zor uyandiriyoruz bu seferde.

Çok gülmeli güzel bir gündü.
Arkadasin annesi 1 tencere sarma yapmış sagolsun.
Yedik içtik güldük
Yarında disarida geçer gün.
Pazar günü pazarı gezerim.
Eksikler var alınacak.
Yarin aksam Bi eksik listesi yapim

Merhabalar kızlar Bugün kuzenim aradı kızı benim kızımı sayıklayıp duruyomuş kaç gündür bize gelin müsaitseniz oynasınlar diye, ona gittik baya oturduk çok güzel oynadı minnoşlar hasret giderdiler aralarında 1 yaş var. Aslında çok yakın evimiz ama hem pandemiden hem de herkes yogun calıstıgı için pek sık görüşemiyorduk iyi oldu bana da. Eve gelince de yemeğimizi yedik annemlerle birlikte sütlü çorba kereviz vardı hemen bi makarna ekledim. Şimdi de eşimi bekliyorum eve varmak üzere. bayadır ayrı sehirlerdeyiz ya aramız iyi bugünlerde bakalım eve gelince nasıl olacak

Ooyy bu ay ısınmadan cok korkuyorum ben de. Geçen ay 675 gelmişti ama dikkat etmiştik, bu ay 2 haftadır hem annemler bizde onların yattıkları odayı da artırdık hem de soğuklardan diğer tarafları da yüksek yaktık. Aman hasta olmayalım da sağlık olsun ama çok da yüksek gelmesin Allahım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…