- 21 Ağustos 2015
- 31.355
- 95.053
- 37
Saolasn cnm ahh keske yaÇok geçmiş olsun Allahım kuzular hiç hasta olmasa bıdır bıdır koştursalar hep evde. İnsallah ikiniz de toparlarsınız bir an önce
Yaaa sorma kuzu açınca bi şokAyy ne güzel denk gelmisgüle güle kullan canısı
Bereketli olsun masallahOcak bitmedin
Ocak yedin beni diyorm ama ocak g.dolaps bakiyem 608 tlas bayrakları as as
Tabi bunun 0.25 grmı elimde sadece ama daha 125 tl gelecek var
Subatta daha sıkı tutcam en azından satısları hemen dövize cevircem
Geçmiş olsun kuzuSelam kızlar,
Testim pozitif çıktı. İyiki yaptırmışım.zaten çok birşey yoktu.. Gripte bile bacaklarım kesiliyor gibi oluyordu. Bunda öyle olmadı.
Ama yine de bu hafta arkadaşlarla görüşeceğim diye önlem amaçlı yaptırmıştım. İnsanları riske atmaya gerek yok.
Gece baş ağrım oldu. Aşı olduğum zamanki gibi bir hafif ağrı.
Ateş ve bacak ağrısı geçti. Gece çok susadım. Kalkıp içmedim.sabah da Elayı tuvalete götürdüm. Susuz kalınca benim tansiyonum düşer.baktım düşecek.Uzandım, Eladan su istedim.koydıu sandalyesini iki bardak su getirdi.sonra kahvaltı hazırlayayım anne sana dedi. Baktım çıkartıyor buzdolabındanArtık sırtım yere gelmez.,
Şimdilik çok şükür gayet iyiyim. Bu da aşının faydası galiba. İnşallah artış olmaz. Sadece çok hafif başımda ağırlık var. Böyle atlatırsam harika.
Eşim de test yaptıracak bugün. Bir kardeşim de benm gibi, o da test verecek. Annemlerdr birşey yok şükür.
Çok şükür canımSlm bacımlar
Benim test negatif sükür
Kız gitmicek okula bu hafta,annem gelcek saolsun
Teyzemiz yine Alya hasta oldu yagması yaptı eve
Kilo kilo meyve yollamıs
Kutu süt Alyaninkilerden 4 lt
Bi dünya kuggalı cubuk(yarın mahalle cocuklarına dagıtalacak)
Lol bebek yollamıs icim acıdı 160 tl yazıyo etikette valla acıdım kızım dedik yazık günah
Kesesine bereket
Yemek yapmadım valla
Erzakları getirdi koci etli pilav yapcam yogurt falan geccem
Makinalarca camasır yıkadım daha 2 sepet var
Dün hepimiz attık makinaya hastaneden gelince
Bitmeyen ocak yapmıslar
Eksi giriyorm tabi ocaga ama satıslar saolsn 2 satıısım var,yarın kargolycam artk.
Sanal market söyledim;bulasık tableti,yesil elma,cam bezi 75 tl
Anam gelecek sonucta bu hafta
Önden camları sildim üstten
Saolasnn kuzuBereketli olsun masallah
Bir daha nikah tazeleyelim de bacımSaolasnn kuzu
Kız kaynanamın da kesesine bereket
Oglundan görmedik ama onun ceyizleri okuttum
Hakkını vereyim simdi
Yani tazelermiyim bilemeyrumBir daha nikah tazeleyelim de bacım
Alışverişe çıkın
Bi de beğenmiyorsun kadının aldığını bak
Amin kuzuÇok şükür canım
Geçmiş olsun
Kardeşinin kesesine bereket
Sağol kuzucum. Şimdilik sıkıntısız atlatıyorum. Binlerce şükür..babyloading87 gecmis olsun canim valla ben ikizleri evde tutamiyorum artik.krese gidip biraz enerji atsalar modundayim
yedirenk79 gecmis olsun tatlim skntisiz gecer insallah
tr_lelli sansina saglik bebegim
Çol sağol canım, inşallah hep böyle olur. Büyüyünce değişmez umarım.Çok geçmiş olsun Allahım kuzular hiç hasta olmasa bıdır bıdır koştursalar hep evde. İnsallah ikiniz de toparlarsınız bir an önce
Çok geçmiş olsun, böylece geçsin gitsin insallah. Ahh Ela yagerçekten sırtın yere gelmez artık böyle vicdanlı bir kızın olduğu için çok şanslısın
Sağol thesekreterim. Kesinlikle sanki daha vefalı oluyorlar. Ama umarım sizlerin okulları da anne kıymeti bilen olsunGeçmiş olsun canım çok pahalı gerçekten herşey
Geçmiş olsun canım kuzular hasta olmasa keşke
Para isterse yetişmiyor diye sok lafi valla okula başlanan ilk yılda hastalık oluyor illa
Avrupa yakası gecislerde cuma günü fena oluyor trafik küçük çocuğun var canım hastalik var gelemem dersinn
Geçmiş olsun canım kız annesi olmak başka bişey
Sağol baby, inşallah bulaşmaz yaklaşma sarılma öpme diyorum. Yapmaya çalışıyor engelliyprum. Babası bugün dedi. Kızım ben senin odanda yatacağım.yurttı ortalığı. Hayır annem yatsın diyeCok gecmis olsunnHafifce atlatırsıniz ins
Kıza bulasmadan gecer gider
İyi akşamlar,
Sabah kahvaltımızı yaptık. Sonra giriştim işlere, eşim ben yokken tencereyi yakmış. Fena yağ yanığı, çaydanlığın dışı da öyle. Telle cifle zor zor çıkarttım. Bulaşık mk çalıştırdım. Çamaşır makina çalıştırdım.
Ocak aspiratör yağ, temizledim. Sadece baş ağrım vardı.bir hafifliyor bir artıyordu.,
Eşim erken çıkıp geldi öğlen. Sağolsun Elayla ilgilendi. Benim uykum vardı uyudum. Uyanınca parol içtim. Çay da içince kendime geldim. Oturduk Elayla oynadık biraz. Akşam eşim ona somon yaptı. Ben de paça çorbası yaptım.yedik. Eşim toparladı. Bulaşık makinasını boşalttı. Ohh ne güzelmiş böylebugün işin çoğu ondaydı. Yarın da evde duracak. Market alışverişi yaptık.trendyol hızlı market 20 tl indirim.32 tl ödedik. Kızı uyuttum 22:30 da.. kan pıhtılaşma işin corasprin aldık.ilaç falan getirmiyorlar. Eve ziyarete gelineceğine dair mesaj geldi. Ne gelen var ne arayan
Çok uykum geliyor. Az sonra yatarım. Şimdi kekik çayımı içtim. Rahatlatıyor inanın bu çay. Boğazımda birşey yok ama bir gargara yaparım.,
Sağol canım, kesinlikle grip gibi. Hatta gripten de hafif. Gripken benim bacaklarım inanılmaz kesiliyordu. Bunda rahatım çok şükür. Sadece ateşim artıyor 38 en fazla. Parol içiyorum iyi geliyor. Herkes öyle atlatsın inşallah.Çok geçmiş olsun. Artık herkes girecek bu hastalığı, ayakta hafif atlatıyor olman çok iyi.
Vakalar 100 binlere yaklaştı artık çemberin son halkasına kadar indi.
Birkaç gün dinlen, gün içinde uyumaya çalış 1 saat bile olsa vücut dinlenerek atlatıyor bu süreci. Bol meyve ve sarımsaklı yemekler tüketmeye devam et, evi ara ara havalandırmayı ihmal etme. Artık virüsün etkisi eskisi kadar ağır değil, grip gibi birşey oldu.
Saol canım inşallah hepsi anne baba kıymeti bilen vicdanlı evlat olsunlarSağol thesekreterim. Kesinlikle sanki daha vefalı oluyorlar. Ama umarım sizlerin okulları da anne kıymeti bilen olsun