- 27 Şubat 2013
- 14.239
- 40.714
Bu ayki farkı ben de gördüm. 4 yıldır en fazla 150 Tl gelen ısınma bu ay 218 gelmiş. Tabi bizim de aidat 470 tl. Aradaki o farkı kapatıyor. Ama çok şükür evimiz çok sıcak.Doğalgaz elektriğe çok zam geldi canım..
Aslında normal..
Bende hiç kapamadan yakıyorum ayarıda açıktı kardan dolayı.. Günde 10 metreküp yakıyoruz
hesapladım şuan bizimde fatura 465 olmuş. Faturanın gelmesine daha da 1 hafta var..
bize de sanırsam 650 civarı gelir
elektrik de 200 geldi geçen.. suda gelir doğalgazla bakalım..
Valla hayat da günden güne maalesef zorlaşıyor
Daha da niye çok çocuk yapmıyorsun diye soru çok gündemde. Tek çocuğu olana niye bu soru sürekli sorulur anlamam.725 geldi bize bu ay1000 gelir.
Cayır cayır yandı karda
Ben artk insanlar ac otursun die ugrasıyorlar herhlde diyorm
Bizim eve 7-8 bin giriyor ortalama tek cock yetmiyor.
Asgari ücretli 2-3 cocuklu napıyor bilmiyorm.
Yeni aldım daMigrosta geçiyor sanırım. Carrefourda da geçiyor. Paraf para sayfasına girip program ortakları kısmını tıklayıp bakabilirsiniz.
Aynen çok zor daha az giriyor bizim eve allahtan kıslık yapmışım725 geldi bize bu ay1000 gelir.
Cayır cayır yandı karda
Ben artk insanlar ac otursun die ugrasıyorlar herhlde diyorm
Bizim eve 7-8 bin giriyor ortalama tek cock yetmiyor.
Asgari ücretli 2-3 cocuklu napıyor bilmiyorm.
İnş iyi gecmiş tir atlattın ya oh be,selam kizlar sinav oldum 3.5 saat surdu .ciktigimda yere oturdum koca kisisi gelip aldi ahahah .
eve gelip derin dondurucuyu bosalttim .visne hosafi bezelye tavuk suyu corba falan degerlendirdim .
her ay cocuklara 1 er gram biriktircem insallah cikip alamadim .
baska da bir sey yapmadim valla bu hafta
selam kizlar sinav oldum 3.5 saat surdu .ciktigimda yere oturdum koca kisisi gelip aldi ahahah .
eve gelip derin dondurucuyu bosalttim .visne hosafi bezelye tavuk suyu corba falan degerlendirdim .
Valla okula gidince mi acıldı?Yoksa büyüdüğü icin mi bilmiyorm hergün bisey istiyor.Daha da niye çok çocuk yapmıyorsun diye soru çok gündemde. Tek çocuğu olana niye bu soru sürekli sorulur anlamam.
Herşey ortada bunun daha nasıl açıklaması olabilirki. Hangimiz çok çocuğa yetebiliyoruz. Tek çocuğa zor yettiğimiz bir dönemin en saçma sorusu bence.
Az geliri olup 2-3-4-5 çocuk yapana da ayrı kızıyorum.
Hadi hayırlısı ins güzel haberlerle gelirsin canısıselam kizlar sinav oldum 3.5 saat surdu .ciktigimda yere oturdum koca kisisi gelip aldi ahahah .