- 8 Ocak 2015
- 6.035
- 18.988
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O halimi bende özledim pat çıkar harcıyordumbenim de esim hic karismaz ama kendi maasim fikri daha iyiydi.aileme bisey alirken sorma falan diyor ama sonucta adamin karti soyluyorum boyle olunca huzursuz oluyorum eski konfor alanimi ozluyorum sanirim
Bereketli olsun abla zeytinyağı ve alışverişlerin ağız tadıyla yiyinTrendyoldan sipariş veriyorum önce annem kardeşime ve torununa eşofman takımı istedi ben de birkaç parça kendimize sipariş verdim. Kardeşim aralık sonu gelicek ailesi ile birlikte bende onlara pijama takımı aldım kızların da vardı istekleri onlarıda aldım 580 tl de oraya gitti. Kalan yemekleri yedik yeni yemek yapmadım çok yorgundum.
Allah kabul etsin ablaİyi akşamlar kızlar, hafta sonu zeytinleri topladık ablam dediğim biriyle eşi ve çocuklarıda geldi yardım ettiler ağaçlar küçük olduğu için 2 günde topladık. Eşim yaghaneye götürdü 68 litre çıkmış 20 litresini dağıttım Allah kabul etsin. Bana bir litrelik şişede verenlere hep minnettar kalırdım taze yag gönlünden kopmuş bana da vermiş derdim. Çok mutlu oldum Allah diğer senelere de nasip etsin yine dağıtmak isterim. Bu gün her zamankinden daha fazla yoruldum tarlaya gidip gelince ev daha da kirlendi sabah nevresimlerden başladım 3 makina çamaşır yıkandı, yıkancak daha da var tellerde yer yok kurumuyorlar. Ev dip köşe temizlendi, kargoya iadem vardı bacaklarım et kırılmış zor yürüdüm gittim verdim dönüşte markete ugradım bu hafta arkadaşım bana gelicek sumak, hindistan cevizi, susam aldım. Sonra tıkla gel al da listem hazırdı eşimi aradım hesabı ödedi akşam üstü gidip aldık. Anneme-babama, amcama, yardıma gelen ablama, amcama ve çok sevgili kayınvalideme de hazırladığımız yagları götürdük kayınvalidem ile görüşmediğimden ben arabada bekledim eşim verdi. Market 310 tl tuttu 4 paket meyve suyu, 1 litrelik bir gazoz ve kola, 2 paket margarin, 1 paket pişirme kağıdı, yarım kilo lor, 1 kasa maden suyu, 5 paket 2 si birarada nescafe, 2 paket 3 bir arada, 6 paket torku kaymaklı ve burçaklı bisküvi, 2 tane üzüm sirkesi, 1 tanede elma sirkesi,2 paket bulgur pilavlık ve köftelik, yarım kilo tahin helvası, banyo sabunu, 8'li kagıt havlu,1 diş macunu hatırlayamadıklarımda var.
Bereketli olsun abla zeytinyağı ve alışverişlerin ağız tadıyla yiyin
Çok teşekkür ederim kızlar, sağolun.Allah kabul etsin abla
Afiyetle yiyin insallah
Geçmiş olsun bacımm arada oluyor öyle şeyler geçen benim oğlusun sınıfın da çocuk altına kaçırmış annesini çağırmış öğretmen kıyafeti değiştirmiş velisiİyi aksamlar bacımlar
Bebeleri pistten aldım geldim
Kızcem bugun nasıl becermis bilmiyorm üzerine cis yapmıs
Bunları cise götürüyorlar yemek öncesi Alya sen o arada at bezi tuvalete.
Artık kadında görmedi mi napfı attıgını yemekhaneye giderken bakmıslar Alya cis yapıyo
Hemen değistirdik demis kociye ögretmeni
Islak esyaları posete koyup vermisler
Naptın diyorm bezi delige attım diyo
Allahım gercekten bu cocuk bi cılgın
Kızı okulu cise bularken anası geziyordu
Lcwden 10 kasım icin swet aldım 32 tl
A101 55tl;300 gr paketli brokoli 8;90 tl,2 kutu süt,pringles,Türk kahvesi,uno limonlu kekler 10lu 7,95 ti,dondurulmus ıspanak.
Sok 40 tl;2 tane avokado,bulasık mak.tuzu,buzdolabı poseti,fırın torbası domestos,6lı ıce tea(25 tlüzerine 8.95)
Bu hafta aksamları koci aranır cips,icecek ona calıstım
Kendime kahve yanı limonlu kek almıstım gelir gelmez kocam gömdü 1 pketi
Evren benim saglıksız beslenmeme karsı
Alinazik yaptık aksam icin
2 mak camasır astım
Süpür/sil yaptm
Güne puanın 10/9 1 puanı Alyadan kırıyorm
Benimde kısin gelip kalıyordu aylarca tam 7 sene çektim onlara saysin.Kız benim kaynana da aynı laf sokmayı çok seviyor kadın
O gelince cinlerin tepeme çıkıyor ya
Göresim yok yakında gelir
İki senedir bize geliyo kışın
Allah biliyo göresim yok aramıyorum da
Benimkide ikidebir gel buraya var gel diyom içimden
Bi kere evde tartıştım gece dedim
Evimde rahat değilim bi aile olmak istyosan çağırıp durma dedim
Kapıyı kapat yat bu fare gibi geziyo gece
Duyma çek çık evine gel bir saat göreceğin
En azından eve gelmiyo düşün
Rabbım hayrını kabul eylesin önüne gelsin inşallahİyi akşamlar kızlar, hafta sonu zeytinleri topladık ablam dediğim biriyle eşi ve çocuklarıda geldi yardım ettiler ağaçlar küçük olduğu için 2 günde topladık. Eşim yaghaneye götürdü 68 litre çıkmış 20 litresini dağıttım Allah kabul etsin. Bana bir litrelik şişede verenlere hep minnettar kalırdım taze yag gönlünden kopmuş bana da vermiş derdim. Çok mutlu oldum Allah diğer senelere de nasip etsin yine dağıtmak isterim. Bu gün her zamankinden daha fazla yoruldum tarlaya gidip gelince ev daha da kirlendi sabah nevresimlerden başladım 3 makina çamaşır yıkandı, yıkancak daha da var tellerde yer yok kurumuyorlar. Ev dip köşe temizlendi, kargoya iadem vardı bacaklarım et kırılmış zor yürüdüm gittim verdim dönüşte markete ugradım bu hafta arkadaşım bana gelicek sumak, hindistan cevizi, susam aldım. Sonra tıkla gel al da listem hazırdı eşimi aradım hesabı ödedi akşam üstü gidip aldık. Anneme-babama, amcama, yardıma gelen ablama, amcama ve çok sevgili kayınvalideme de hazırladığımız yagları götürdük kayınvalidem ile görüşmediğimden ben arabada bekledim eşim verdi. Market 310 tl tuttu 4 paket meyve suyu, 1 litrelik bir gazoz ve kola, 2 paket margarin, 1 paket pişirme kağıdı, yarım kilo lor, 1 kasa maden suyu, 5 paket 2 si birarada nescafe, 2 paket 3 bir arada, 6 paket torku kaymaklı ve burçaklı bisküvi, 2 tane üzüm sirkesi, 1 tanede elma sirkesi,2 paket bulgur pilavlık ve köftelik, yarım kilo tahin helvası, banyo sabunu, 8'li kagıt havlu,1 diş macunu hatırlayamadıklarımda var.
Bende bu diyet listelerine bakınca ee ben bukadar yemiyorum ki diyorum ama mutlaka bir kalori hesabı yapılmıştır.İyi geceler,
Babası kızı çağırdı gel uyuyalım.o da annem olmadan olmaz dedi. Sonra sana kitap okuyacağım dedi. Yupppii dedi gitti yattı, tabiki okumadı. Telefondan sesli kitap açtı neyse bakalım uyuyacak şimdi. Ben de biraz rahat takılmaca.
Bugün diyete başladım. Akşamı iyi geçti şükür. Yarın yürüyüş yapsam süper olur.
Bakalım bu diyetisyen diyetiyle verebilecekmiyim.
Arkadaş verdi listeyi, sabah kahvaltıya gittim ona. Çocuklar oynadı. Sonra okul saati geldi. Çocuğu bırakmaya gitti. Ben annesiyle otırdum. Eve geçecektim kal geleceğim zaten dedi. Öğlen yemek faslını da yaptık. Sonra geçtim eve. Market siparişi için kociden indirim varmı dedim. Var dedi sonra dönmedi. Ben de yaptım alışverişi. Onun keyfinimi bekleyeceğim. 50 tl acil olan diyet şeyleri aldım.
Sonra köfte yaptım, salata bir dilim de çavdarlı ekmek yedim. Ben bu kadar ekmek yemiyordum. Gün içinde bayağı ekmek tükettim :)
Hadi bakalım ne olacak sonuç
Bereketli olsunİyi akşamlar kızlar, hafta sonu zeytinleri topladık ablam dediğim biriyle eşi ve çocuklarıda geldi yardım ettiler ağaçlar küçük olduğu için 2 günde topladık. Eşim yaghaneye götürdü 68 litre çıkmış 20 litresini dağıttım Allah kabul etsin. Bana bir litrelik şişede verenlere hep minnettar kalırdım taze yag gönlünden kopmuş bana da vermiş derdim. Çok mutlu oldum Allah diğer senelere de nasip etsin yine dağıtmak isterim. Bu gün her zamankinden daha fazla yoruldum tarlaya gidip gelince ev daha da kirlendi sabah nevresimlerden başladım 3 makina çamaşır yıkandı, yıkancak daha da var tellerde yer yok kurumuyorlar. Ev dip köşe temizlendi, kargoya iadem vardı bacaklarım et kırılmış zor yürüdüm gittim verdim dönüşte markete ugradım bu hafta arkadaşım bana gelicek sumak, hindistan cevizi, susam aldım. Sonra tıkla gel al da listem hazırdı eşimi aradım hesabı ödedi akşam üstü gidip aldık. Anneme-babama, amcama, yardıma gelen ablama, amcama ve çok sevgili kayınvalideme de hazırladığımız yagları götürdük kayınvalidem ile görüşmediğimden ben arabada bekledim eşim verdi. Market 310 tl tuttu 4 paket meyve suyu, 1 litrelik bir gazoz ve kola, 2 paket margarin, 1 paket pişirme kağıdı, yarım kilo lor, 1 kasa maden suyu, 5 paket 2 si birarada nescafe, 2 paket 3 bir arada, 6 paket torku kaymaklı ve burçaklı bisküvi, 2 tane üzüm sirkesi, 1 tanede elma sirkesi,2 paket bulgur pilavlık ve köftelik, yarım kilo tahin helvası, banyo sabunu, 8'li kagıt havlu,1 diş macunu hatırlayamadıklarımda var.
Çenelerini tutsa kimse bişey demezse işteBenimde kısin gelip kalıyordu aylarca tam 7 sene çektim onlara saysin.
İşte keşke takmayabilsem.
Eltimde derdine düşmüştü nezaman gelecek diye herkesin bi huzuru kaçıyor işte.
Onda kalır sanirim bu kış