İyi akşamlar kızlar,
Bugün ablam gitti. Onu bıraktık, arkadaşla buluştuk avm de. Kızlar sarılıp koklaştı. Özlem giderdi.
Benim koca da yine ablamın yanında bana laf sokup duruyor, yok cimriymişim kampanya olmasını bekler alırmışım. Tabiki kampanya beklediğim şeylet oluyor acil değilse.Niye fazla para vereyim. Heleki bu ekonomik krizde., hakmı yani. En sonunda kızdım. Dedim ben böyle olmasam sen de çok ev sahibi olurdun
lafı geçirmesem olmazdı.
Neyse gittik avm ye, yok kızın hırkasının rengi solmuşmuş,illa bahane bulacak çünkü biri verdi ya illa eski diyecek. Hırkası var kaç tane dedim. Arkadaşla eşini beklerken,pantolon bakalım kızın pantolonu yok dedim, eşofman ve tayt var onları evde ve komşuya giderken giydiriyorum. Dışarı taytları da var da pantolon iki taneydi. Bir pembe pantolon istiyordum. Bakalım dedim tamam dedi. Gitmiş başka şeyle oyalanıyor. Hadiii dedim. Sonra da bana almıyorsun diyorsun, Girdi h&m e hiç fiyatına bile bakmadı üç parça şey aldık,400 ödedi. İçi rahatlamıştır
Kızıma feda olsun dedi. Ve gördü iki parça kıyafet ne kadar tutuyormuş..
bir de tabi kız bir onu alıyor bir bunu, bak dedim avm ye gelince nasıl oluyormuş. Bakamıyorumki alayım dedim.
Aslında biraz da kıyaslama yapıyor, arkadaşla eşi genelde çok para harcarlar.Marka giydirirler. Ama onlarla bir değilizki. İki kişi çalışıyorlar. Ben çalışırken ben de daha çok harcıyordum. Ama şimdi dikkat etmek zorundayım. Kampanyalıyken marka alıyorum,Tabiki ben de isterdim kızıma en iyi marka alayım her daim,
Ee ayrıca arkadaşla bugün muhabbet ederken dedi, artık çalışmaktan bıktım oturup evimde keyfime bakmak istiyorum., bunaldım ama yapamam dedi. Çünkü daha yeni ev alabildiler.asla kendimi kimseyle kıyaslamam.
Neyse eve döndük kızı uyuttum. Film izledik.
Yarın diyete girmek niyetimiz. Yürüyüşe de başlayacağım bu hafta.
Ekmek arası köfte yapalım dedim. Markete çıktım. Havuç, turp, roka maydonoz, patates , ekmek, semizotu, aldım. 25 tl ödedim. Marul alacaktım. 10-12 tl. Marulsuz dursam ölmem sanırım
Yarın komşu arkadaş, kahvaltıya gel dedi. Çocuklar okula gitmeden oynarlar diye. Bakalım diyet kahvaltısı hazırlayacak bana
o da diyette.
Ohhh anlattım da anlattım. İçim rahatladı., İyiki varsınız aa dostlar :)