- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.019
- 37
Verir istesem hakkını yemeyeyim.Guneste kurutulmus salca as eriyorum de
Salcayi aldikdan Sonra da yanlış alarmmis dersin
Görünen seylerde geri cevirmez kendisi,sessiz sessiz halleder isini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verir istesem hakkını yemeyeyim.Guneste kurutulmus salca as eriyorum de
Salcayi aldikdan Sonra da yanlış alarmmis dersin
Acaba nedir nedirkizlar acilin bayilmaya geldim .koci hediye almis ama o kadar pahaliya bisey almis ki .bilmiyor da gordugumu karambole gordum telinde .pinti ruhum ben onu yari fiyatina bulurdum diyor tabi ki susarak alisverisleri o yapmadigi icin sukretmeye gidiyorum
Ilk siparise olan indirim mi oEvet bana kupon gelmiş Misal Trendyol dan hizlida geçerli wc kağıdı kalmadı bir rulo kalmış onurdan yaptım sepeti birde dove kullanıyor esim o sepette indirimli 15 kusur normalde 30 a yakın fiyatı en uygun 19 a görmüştum indirimli alcam onuda ekledim 50 TL üzeri 30 bedava birde taşıma ücreti yok güzel tarafi
Yok kuzu kullandım onu ben anlamadım birde yemekte vermiş yemeğin de 30 TL indirimi var h sonuna kadar kullanırız h sonu ddimIlk siparise olan indirim mi o
Mesaj geldi öyle gördüm 10 gün oldu alisveeis yapmiyorum heralde sanalda arada ara veriyim hepsiburda yok bu bölgede henüz ordada güzel indirim oluyormusIlk siparise olan indirim mi o
Cok iyi genelde 20veriyor cunku banaYok kuzu kullandım onu ben anlamadım birde yemekte vermiş yemeğin de 30 TL indirimi var h sonuna kadar kullanırız h sonu ddim
Yok canım ya eski kafa işte anlamiyor 3 defa denedim begendiremedimFiyatlari karsilastirsa aslinda anlar.
Tabiki marketlerin aktuellerinde de daha ucuza gelenler var ama haftalik gezmek bakmak lazim
Herkesin huyu suyu degisik demek napcanYok canım ya eski kafa işte anlamiyor 3 defa denedim begendiremedim
Aynen öyleHerkesin huyu suyu degisik demek napcan
Yedirenk hesabın calınmıs bacım.Günaydın,
Kahvaltı yaptık bugün evdeyim :) kimse de gelmesin Kafamı dinlemek istiyorum bugün.
Kız çizgi film istedi. Ben de iki oturdum çay içiyorum. Çamaşır attım. Ütü var. Mutfak tezgah lavabo çamaşır suyu yapacağım, Dolaplar toparlanacak kıza banyo yaptırırım. Kurabiye istiyordu onu yaparız. Daha saysam İş çok.zaten vaktimi en çok alan şey ev toplamak Ee kızda hadi anne oynayalım hadi oyun oynayalım gün bitiyor.
Sabah az kitabından aktivite yapmak istedi yaptık. Sonra oyun oynayalım diye başladı.kendi kendine de oyun kurabilirsin dedim. Sonra niloyasını almış yatırmış ona kitap okuyor sonra telefondan birşeyler bakıyor sonra yatıyor aynı benle o.
Kiz lotus kac para haberi varmiymis zaarNermin ablam dün lotuslu kruvasan yapmıs.
Dik dik Allahu ekber daglarına dik o cıtayı kadın diye kavgaya gidesim var
Metroda bisküvileri var tekli onlardan alrdk cayın yanına yeni evliyken:)Kiz lotus kac para haberi varmiymis zaar
Tadina bi bakamadim paraya kiyip
parasi olsa yiyecem de parasi yok ki garibiminKuzu bırak alsın acıma parasına
Güzel gunlerde kullan canımlotusu cok duydum ama yemek nasip olmadi daha
tr_lelli mont almis beybi ama malum mevsimi bi de marka diye itelemisler iyice fiyati .icim yaniyiii
saol canim tesekkur ederim .saglikla giyelim 5 yil goturur bu beni insallajGüzel gunlerde kullan canım