- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.534
Omo fiyat iyiymisHepsiburada dan 9 kg omo sipariş ettim
54 TL,
Biçen market de 5 lt bir yağ teneke kutu 75 tl indirim vardı. Yollarda afişleri gördüm de gidip bakmadım. Yarın yolum düşerse gidip 1 tane alırım. Dun babamla konuştum 5 lt Pet birkaç 95 tl ye almış. Teneke olanı 100 tl imiş.
Ararım annemi de belki 1 tane de onlara alırım.
Önceden alıp evde bekleyecegine parası kalsın ihtiyaç halinde alırız derdim, şimdi para kenarda duracağına akmaz kokmaz tarihi geçmez şeylere yatiriyorum.
Birikimleri stok için alınan ihtiyaçları da yazıyor muyduk
Bende alip kenata atilabilir olanlari yazdim azalanlarda.Gece gece kendimi erzak dolaplarıni düzenlerken buldum.
Hem düzenledim, az kalanlar, eksik olanlar, tarihi geçenler vs onlarla uğraştım.
Defter yaptım kendime. Evde neler var, ne eksik, ne az kalmış hepsini yazdım. Baklagiller, temizlik malzemeleri, kuruyemisler ayrı ayrı listeledim. Eksikleri ve azalanlara 1. Ve 2. Derece eksik olarak siniflandirdim ona göre uygun fiyatlara kampanyalara denk gelirsem alacagim.
Aynen öyle indirim diye aliyorum atiyorum kenata kart cosuyorÖyle bir dönemdeyizki alsak borç artıyor, almasak fiyat daha da artacakmış ve kıtlık diyorlar bilmiyorum. İnşallah olmsz.
Almiyorum diger ay pisman oluyorum fiyati görünce.
Bimde calisan biri demis bugun yaga zam gelecekmis.
Hergun zam geliyor birseye zaten.