- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebebekte indirimdeydi. Ben aldım.Ben doğduğunda hediye bir dalın gelmişti üni baby kullandık hep hala onu kullaniyorum indirimli bulunca stok yapıyorum bitmeden aliyoriz
Ben de onu seviyorum baby. Lezzetli oluyorBen Antakya kısırı istiyorm
Yapamayrum onu.
Güneste kurumus salcam yok
Sevmediğim görümcemde vardır.
Ona mı yıkılsam
Yüzsüzlükte nirvana
Ara ara veriyor canım kişiye özel indirim 20-30Ilk siparise olan indirim mi o
koptum ya., yazsam da inanmayın.Yedirenk hesabın calınmıs bacım.
Bu sen değilsin.
Güle güle kullan canım. Boşver düşünmüş almış. Giy keyiflelotusu cok duydum ama yemek nasip olmadi daha
tr_lelli mont almis beybi ama malum mevsimi bi de marka diye itelemisler iyice fiyati .icim yaniyiii
Bu yağlar benimi bulmuyor, ben mi bu yağları bulamıyorum stokları tükettinizHepsi expresden 5 lt yağ aldim kızlar 70 tl yudum ayçiçek ,
Halıları yıkadım makinede astım ,
Bim a101 yaptım 150 tl gitti
Saklama kapları, banyo aksesuarları vs gelmisti
İpler sis vs de vardı tuttum kendimi bu sefer kapıdan bacadan ip dökülecek eskisi.gibi fırsatta yok elisi yapmaya
Pazara gittim geçen hafta kilotlu corap alıştım kıza küçük geldi onu değiştirdim Zara satan tezgah bu hafta yine yoktu doğum günü için elbise almak istiyorum
Ben de damlasını saklıyorum. Altın gibi değerlendi benim gözümde :) bir de 5 kilosunu bulamayınca daha da değerlendiAynen aynen pasta böreği yaparsam 2 ay yapmazsam 3 ayı buluyor ay artık çok dikkat ediyorum ziyan olmasın diye
Ekmek makinan nasıl kuzum. Hem yoğurup hem pişiriyor demiştin galiba. Biz birara yoğuran aldık geri iade etmiştikSabah oğlanı kreşe götürdüm, sonra geri eve getirdim.
Sınıfındaki cocuklarda göz nezlesi çıkmış, öğretmen gruptan yazmis ama cocuklar gelmesin hafta sonu ile birlikte dinlensinler, hasta olanlar doktora gitsin damla 8le hemen toparlanır yazmış. Tabi okula gelmeyin dememiş. Biz dun de girmediğimiz için gidip geri döndük.
Sitede bahcede oynadı biraz, kedilerin peşine koştu. Eve geldik esimle kız uyuyordu. 10 gibi kalktılar. Ekmek de yeni çıkmıştı makineden. Sıcak sicak iyi geldi
Bizde de öyle, özel krep ve pankek tavası aldım :) Özellikle sipariş veriyor anne krep ya da pankek yap diye. Bir de böyle istiyor. Babası özel yapıyorEve her giriş çıkışta oğlan market diye tutturuyor. 1,5 aydır markete çocukları götürmedik. Psikolog abur cubur ve paketli gıdaları yasaklagi. Bizimki de her gittiğinde ozmo, konser yumurta, oyuncaklar çikolatalar isterdi. Bazen sadece 1 poşet onun aldıkları okurdu. Şimdi arada alıyoruz ve getir den geliyor genelde.
Bugün de market deyince getir amcalar getirecek diye ikna ettik.
Olala sufle şuan favorisi
Cocuklara kek, 2 olala sufle, kıza 5 li browni,
2 bitter kare çikolata, 2 burçak biskuvi (tatlı da kullanılamaz yaparsam inşallah )
Calve seker ilavesiz yer fıstığı 38 tl idi cocuklara kahvaltıda değişiklik olsun dedim. Sarelle nin de seker ilavesiz çikolatasını aldım bu da 35 tlydi. Bizim çocuklar krepleri cikolatasiz yemezler
Hepsi 107 tl geldi. 30 tl indirim verdi. 77 tl ye geldi. Eşim de şaşırdı. Atistirmaliklar bedavaya geldi.
Sınavında başarılar canımmYarın sınavım var. Şehrin göbeğinde. Ben şehrin dışında kalıyorum
Bakalım hava güzel olursa toplu taşıma ile giderim diyorum ama o zaman da telefon falan götüremez. Gidiş gelisim ve sınav süresini de düşününce tum günün dışarıda olacağım gibi.
Hava kötü olursa da yalnız arabayla gitmek istemiyorum belki kardeşimi alırım sabah onunla gideriz. Ya da gaza gelip tek başıma gönderim arabayla. Sabah olsun da havaya göre program yapariz
Bereketli olsunBereket kumbarasindaki para 450 TL çıktı
Onunla 40 eur aldım.
Tatil icin yaptığım kumbaradan da 110 tl çıktı, 10 eur yaptım.
Bugün 150 tl lik de hisse senedi aldım.
Wc kagıdı sampuan falan alınabilir.ben stok isinden de biktim sanirim .aliyoruz stokluyoruz butcede degisen birsey yok .ziyan olacak seyleri de stoklamiyorun ama kartta falan hic fark olmuyor anlamadim .stoklayayim derken harcamanin ucunu kaciriyorum sanirim ben .o yuzden son 2 3 aydir bittikce aliyorum ge
Ay aynen öyle Hakmar a girdim dün ordada kendi markasi yoktu muhtemelen fiyat yükselecek diye çıkarmıyorlarBen de damlasını saklıyorum. Altın gibi değerlendi benim gözümde :) bir de 5 kilosunu bulamayınca daha da değerlendi
Aynen bende strese bağladım bikaç gündür kendimi saldım ağrıması kastıgom için oluyomusSevindim canım bisi çıkmamasını
Benimde öyleydi sürekli bisim var bisim var bisi cikmadi şükür
Stresten
İşte olmuyoki elimde değilGeçmiş olsun , bisey çıkmamasına sevindim canım
Stres sinir bana da halsizlik ve sırt ağrısı olarak geri dönüyor, rahat olmak lazım ama oda bizde yok malesef