- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
Oğlumu kreşe alıştırma surecimizde tabiki beklenen oldu ve oğlan hastalandı. Ateşi 40 i gördü. Öncesinde ateşi olduğunu fark edince ılık suyla duş aldırıp ateş düşürücü verdim. Bir süre sonra uyudu. Uyandığında daha iyidir ama birkaç saat sonra tekrar ateşi çıktı baygın bakmaya başladı görürdük acile.bogazlar kıpkırmızı, ates yüksek doktor serum verdi 1 saat falan serumun bitmesini bekledik. Allahtan oda açtılar bize de iyi oldu. Kız da yanımızdaydi zaten.
Sonrasında tahlilleri de enfeksiyon az çıkmıştı hemen götürdüğünü için. Doktor ayrica antibiyotik de yazdı takip edin sabaha başlarsınız dedi. Yeni geldik eve..
Oğlumu birebir eğitim veren bir yere randevu alıp da götüreceğim. Kreş de genelde bağımsız ve özgür takılıyor. Çocuklarla kaynasmiyor ayrıca pek kua da tanımıyor. Birkaç ders birebir özel eğitmenle çalışmak daha iyi olacak onun için.
Sonrasında tahlilleri de enfeksiyon az çıkmıştı hemen götürdüğünü için. Doktor ayrica antibiyotik de yazdı takip edin sabaha başlarsınız dedi. Yeni geldik eve..
Oğlumu birebir eğitim veren bir yere randevu alıp da götüreceğim. Kreş de genelde bağımsız ve özgür takılıyor. Çocuklarla kaynasmiyor ayrıca pek kua da tanımıyor. Birkaç ders birebir özel eğitmenle çalışmak daha iyi olacak onun için.