Küçük çocuklar 3 yaşındaki kardeşlerini öldüren babalarının işkencelerini anlattı

Kahrolsun oyle ana... Babaya zaten diyecek laf yok, psikopatin teki.. O cocuk "anne " diye aglarken o ana ne yapti? Karyolanin altina mi saklandi? Cehenneme gitsin.
bu adam bir suc daha islerse ki islemis aslinda, gidip yuvanin onunde olay cikartmis, bunun mumessili onu saliveren hakim ve savcilardir. Batik hukuk sistemi, islemeyen adalettir. Hakimi savcisi, calismayan yargi, denetlemeyen bakan, isini yapamayan herkes, hepsi de kahrolsun.

O annenin Allah cezasini versin!
Kanim dondu
Sen nasil bi annesin! Sen nasil anne olmussun ! Kocasindan korkup cani kani evladini bunlara maru birakan kadinda canidir.
Polisi var korumasi var siginma evi var
Yaziklar olsun.

Allah topunuzun belanı versin annenin de babanın da onları salan düzenin kurucularının ve uşaklarının da o. çocukları... İlk defa bu forumda küfür ettirdi bana bu haber, öylesine canımı acıttı ki.... Adalet sağlanamayınca elimden beddua ve küfür etmekten başka bir şey gelmiyor. Ah seni elimize bi verseler...

Allah böylelerini yaşatmasın...

Anne korkmuşmuş da kimseye diyememişmiş...

İğrenç yaratıklar...

Yavrum yediği dayaklardan altına kaçırıyordur, içim parçalandı...

pek çok haber okudum şimdiye kadar.i bi sürü işkence , tecavüz vs. evet hepsi birbirinden berbat ama ilk kez bi habere böyle donup kaldim. Bu nedir Yarabbim. Küçük bi kardeşim var poposunu silerken acaba acittim mi diye vicdan azabı çekiyorum. minicik bebeğe bunlar yapılır mı Allahım bu insanlar nasıl böyle olur nasıl nasıl nasıl yani...

Allah'ım sana isyan etmek istemiyorum...
Allah cezalarını versin bunların serbest bırakanı da bildiği gibi yapsın

Ilk bi kac cumleden sonra okuyamadim. Allah diyorum sadece o en iyi cezayi ona verir

Vay seni kani bozuk serefsiz veled-i zina vay...
Icimden bi kufur bi kufur etmek geciyorki....

Kanım dondu okurken bu nasıl vahşet küçücük çocuğa nasıl kıyılır aklım almıyor hele hele insan kendi evladına nasıl yapar bunu altına yapıyor diye ALLAH belasını versin inşallah ve diğer çocukların psikolojisi düşünemiyorum yaa VE bu nasıl adalet bu insan hala dışarıda olacak iş değil insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…