Küçük çocuklar 3 yaşındaki kardeşlerini öldüren babalarının işkencelerini anlattı

haberin devamını yeni gördüm.Bu herifin net bir fotosunu bulsamda her yere yapıştırsam keşke.Birde çocukalrını görmek istemiş.Ve en kötüsü neden 4 ay sonra dava açılıyor bu kadar zaman niye dışarıda.Kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor

1047682_ca8eacc2a4cdcc9fe846fce982fc2782.jpg

İzzet Aydın Köklü iki gün önce kalan çocukları ona gösterilmediği yuvalarının önünde eylem yaptı.

Bu olay duyduğum ilk günden bu yana hep aklımdaydı.

Sonuç? Sonuç bu yani? Hakikaten söyleyecek söz bulamıyorum.

Oğuz Köklü’nün tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarılması talebinin şimdilik reddine karar vererek Köklü’ye davetiye tebliğine ve telefon numarasına sms gönderilmesine karar verdi.

Her yeni haber bir öncekinden daha acı, daha dehşet, kan dondurucu .. Biz böyle insanlar değildik :KK43:

haberin devamını yeni gördüm.Bu herifin net bir fotosunu bulsamda her yere yapıştırsam keşke.Birde çocukalrını görmek istemiş.Ve en kötüsü neden 4 ay sonra dava açılıyor bu kadar zaman niye dışarıda.Kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor

İzzet Aydın Köklü iki gün önce kalan çocukları ona gösterilmediği yuvalarının önünde eylem yaptı.

Dışarda mı hala yani ?

Şerefsiz dövüp sinirini atacak birini bulamamistir. Kemeri açık, çocukları gelse saldirir. Hayvan herif ya!

içim kan ağladı ya :KK42: o minicik yavruya nasıl reva gördünüz bunu Allah kahretsin sizi....o anneninde,babanında en büyük cezalara çarptırılması lazım.

Allah seni kahretsin !!!! Şerefsiz köpek adam değil senin gibisini mertere götürüp 30 kişi birden s....sin emi kendi bokunu ye nasıl kıyr bir baba evladına böyle itoğlu it p.ç

Bir de böylelerinin yüzlerini medyada buzlayıp da veriyorlar. Açık açık verin resimlerini rezil olsunlar. Yazık günah yaa, ağlamamak için sıkıyorum kendimi ortam müsait değil :KK42::KK42::KK42:

Nefes alamıyorum, ventolin sıka sıka okudum. Dondum kaldım resmen. Midem bulanıyor.

Eşimle, bir çocuğumuz olsun çok istedik, tedaviler vs. olmadı, kabullendik artık durumu.
Şimdi bu adama bakıyorum, 5 çocuk babası, sevgi, insanlık tüm değerlerden yoksun.
Çocuklarının dövüyor, işkence ediyor ve el kadar yavrucağı gözünü kırpmadan öldürüyor..

Bunları gördükçe aklım almıyor artık..
Kimse ilahi adaletten söz etmesin..

Kalbim sıkıştı resmen Allahım bir insan küçücük çocuğa nasıl bunları yapabilir aklım almıyor hele o anne (anne bile demeye dilim varmıyor) nasıl sesini çıkartmaz gerçekten inanamıyorum okuduklarıma.O masum yavrum küçücük yaşında neler yaşamış !!!!

bu ne şimdi yaaa bu kadarmı bunun cezası, hani niye kimse ayaklanmadı, niye devlet bu adama gereken cezayı vermiyor vayyy adi şerefsiz yaratık !!!!!!!!!!!!!!!!!
baba öylede anne niye alıp çocukları sığınmadı biyerlere!!!!!!!!!!!!!!
ayyy çok doluyum Allah ım acizleri sen koru Yarabbi , savunmasızları sen koru Yarabbi

Ne demek yakalama kararının reddine karar verildi yaa.. Tutuklanmak için daha ne yapacak bu adam. Benim aklım almıyor gerçekten biz mi salağız yoksa bu hakimler mi diyeceğim bizim salak olmadığımız kesin.

Bir baba evlatlarına işkence yapıyor ve bir tanesini öldürüyor. Bir anne bunları gördüğü halde sesini çıkartamıyor, bir nevi göz yumuyor. Ve mahkeme kararı sonucunda tutuklama emri bile çıkmıyor. mesajla davete icabet etmesi bekleniyor.
Oldu olacak Pasta kek ikram etseydiniz

ülkede hapis cezası almak ne zor be. çocuğunu öldür,kadınları kes,çal çırp,öldür rahatsın. katil cani sevicilik böyle bişey

haa ama olur da parasız eğitim falan için yürürsün. o zaman ömrü billah uğraşırsın. çünkü devlet denen organizma insanlardan önemlidir. kendine yapılanı asla affetmez.

X