Oğuz Köklü’nün tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarılması talebinin şimdilik reddine karar vererek Köklü’ye davetiye tebliğine ve telefon numarasına sms gönderilmesine karar verdi.
haberin devamını yeni gördüm.Bu herifin net bir fotosunu bulsamda her yere yapıştırsam keşke.Birde çocukalrını görmek istemiş.Ve en kötüsü neden 4 ay sonra dava açılıyor bu kadar zaman niye dışarıda.Kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor
İzzet Aydın Köklü iki gün önce kalan çocukları ona gösterilmediği yuvalarının önünde eylem yaptı.
Şerefsiz dövüp sinirini atacak birini bulamamistir. Kemeri açık, çocukları gelse saldirir. Hayvan herif ya!haberin devamını yeni gördüm.Bu herifin net bir fotosunu bulsamda her yere yapıştırsam keşke.Birde çocukalrını görmek istemiş.Ve en kötüsü neden 4 ay sonra dava açılıyor bu kadar zaman niye dışarıda.Kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor
İzzet Aydın Köklü iki gün önce kalan çocukları ona gösterilmediği yuvalarının önünde eylem yaptı.
Dışarda mı hala yani ?
habere göre öyle.
Adalete güvenim hiç kalmadı
http://www.haberturk.com/gundem/hab...cocugun-cesedi-bulunamadigi-halde-dava-acildi
hepsini okuyamadım. tüylerim diken diken oldu. serbest mi bırakılmış?Yakalanan adami neden saliyorsunuz yaa... Bu tipleri kim serbest birakiyor hangi savci hangi hakim? Meslekten atilsin boyleleri yeter ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?