- 26 Mayıs 2016
- 3.828
- 8.075
Yüzde 10 ancak canım benim tahminin maalesefBereketli olsun abla zamlar ne olacak sizce sımdıden cok merak edıyorum yüzde 25 olurmu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzde 10 ancak canım benim tahminin maalesefBereketli olsun abla zamlar ne olacak sizce sımdıden cok merak edıyorum yüzde 25 olurmu sizce
Keşke olsa ama olmaz tatlım önümüzde bir seçim ya da vatandaşa işi düşecek bir süreç yokBereketli olsun abla zamlar ne olacak sizce sımdıden cok merak edıyorum yüzde 25 olurmu sizce
Aldıklarını güle güle kullan canimGünaydınlar iyi sabahlar
Çok şükür maaşlar yattı ödemelerimizi yaptık
15.000 tl kredi kartı ödedim
10.000 tl de ev kredisi + bese gitti
10.000TL oğlana vereceğim
3.600 psikolog tutar
market pazar ne tutar bilmiyorum
Dün akşam trendyoldan alışveriş yaptım 9.900 tl tuttu.Kendime bot,pantalon, ev içinde uyku seti, yastık ,alez aldım.
Çok güzelmiş al gitsin
Çok yoğun geçiyor günlerimVayyy vayyy Cennetmeyvesii cancazım gelmiş nerelerdesin bacım
Aldıklarını güle güle güzel günlerde huzurla kullan canımİyi geceler hatunlar
Maaslarimiz bereketli olsun inşallah
Kartları ödedim özel hocalara para gönderdim
Harçlığımı ve pazar parami cektim
3bin den 5gr altin aldim Varyemez ablacim eklersin
Harika bir site daha keşfettim once 1 tunik aldim gorundugu gibi geldi. 1 tunik 1takim daha aldım gelince paylasirim
Çarşıya altın almak için inmistim cocuklara cigkofte ve ekler aldım 300tl
Lcwda kargo vardı onu aldım
Öğleden sonra da oğlanı göz doktoruna götürdüm numarası ilerlemiş çerçeve ve cama 1750tl odedim 2 taksitle
Akşam üzeri anneme uğradım
Eve gelirken çocuklar pizza istedi 200tl oraya verdim
Yarın yine yorucu bir cumartesi beni bekler
İyi geceler
Allah razı olsun ablacimAldıklarını güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım
Oğluna da geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Birikimlerin ve maaşın da bol bereketli olsun
Iyi geceler tatlı rüyalar