- 28 Mart 2020
- 6.273
- 24.610
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım mutlu huzurlu pazarlar olsun sana daGünaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Bugün oğlanlar nasipse gidecekler
Eşyaları yıkandı ,hazırlandı birazdan valizlere yerleştirilir
Öğle yemeği hazırlarım yerler yola çıkarlar, dün akşam yemeğinden sonra babalarının evine gitmişlerdi.
Küçük oğlan dün 500 tl haftalık mutfak parası getirmiş doğru cüzdan kumbaraya gitti.
Çeyreğin şimdiden bereketli olsun canımGünaydın canım mutlu huzurlu pazarlar olsun sana da
Senin ex bilmeden cüzdan kumbaraya yatırım yapıyor ne güzel,bizim ex ayda 500 verirken eli titriyor...heeee ama çocuk kreşe başladı deyince yapmam gereken almam gereken bir şey varsa yaz alırım diyor o da ayrı olay.Cevap yazmadım.
Salı gelsin bir çeyrek alırım kismetse
Belkide 500 onun çerez parası.Duzene sahip çıkmamasının bedelini odesinÇeyreğin şimdiden bereketli olsun canım
Çocukların babası kim bilir nerelere neler savuruyor o nedenle haftada 500 tl filan koymaz onu adamın mal varlığını araştırsam neler çıkacak bilmiyorum küçük oğlan geçen sene anne babam senden boşanmaya kalksa bu işten çok zararlı çıkar adamın şirketi var ve 2 milyon liralık fatura kesmiş diyordu ki o zamanlar daire fiyatları şimdikinin yarısıydı
Dün oğlan anne babam villa yaptırmış 1.2 milyon tl istiyor yazın Almanya'dan gelenlere satacakmış maliyeti 300 bin tl imiş ama şimdi aynı villa 600 tl ye yapılırmış diyor
Evet aynen dediğine katılıyorumBelkide 500 onun çerez parası.Duzene sahip çıkmamasının bedelini odesin
Sanki istese temizlik şirketinden birini getiremiyor, çocuklar mikrop kapacak bişey değil deEvet aynen dediğine katılıyorum
Şimdi parası var ailesi yok afedersin ..ok paçasından akıyor hayat mı bu
Sabah kalk her yer her yerde ortalığı pislik götürüyor evine temizlikçi almıyor mu yoksa her aklı başında olan gibi küçük yerde herkes birbirini biliyor gelen mı olmuyor bilmiyorum
Oğlanlar geçen o evden görüntülü aramışlardı hayvan bağlasan durmaz o derece ...
Günaydın canım inşallah güzel bir hafta olur.Merhaba kızlar hayırlı huzurlu sabahlar güzel bir hafta olması dileğiyle...![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın canım inşallah güzel bir hafta olur.
Annem bir rahatsızlık için genel cerraha gidecek, oğlusun alerjik sıkıntısı var burnu akıyor, babamın boğazı ağrıyormus vs.
Haftaya mutsuz başladım ama mutlu devam ederim inşallah![]()
Amin canım sağol.Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Benim de boğazımda gıcıklık var etraf korona vakalarıyla dolu
Öğrencilerin kimi pozitif kimisi temaslı
Öğretmen arkadaşlarda pozitif çıkanlar var