- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.479
Direniyorum ama çok da uzun süre direnemem diye korkuyorum ablaaammmm
Yarın da şeytan dürtmez inşallah
En iyisi ben diyet arkadaşlarıma yazayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direniyorum ama çok da uzun süre direnemem diye korkuyorum ablaaammmm
Anladım Allah kolaylık versin ..evet bend egirdim.yks ye ve matematik fena tosladı .yani pek birşey gelmez açıklanınca paylaşırım atılım hukuk terkim çünkü ücret istediler bende ne edecem.dedim bıraktım senato kararlari gereği ikinci üniversite okuyanlar burslu da gitseler yaomama.karari vermişler ücret talep edince böyle bir durum yaşandı bende bir yks ye gireyim dedim ama keşke calissaydim belki bir nebze mantıklı puan gelirse seneye iş yukumu azaltıp çalışabilirim ama bende herşey yumurta kapıya dayaninca telaşa girenlerdenim...Öğretmenlerde böyle bi durum yok canım rehberlikte var bu sıkıntı. Ben okuldaki tek rehber öğretmen olduğum için hem lise hem ortaokulumuz var mecbur ikisi de bana kalıyor
Sen de mi girdin yks ye hayırlısı olsun inşallah
Valla daha 9 yaş uyutularak çekim dolgu her haltı yapacklar yazık ya diş de fircaliyoru babada da bende de bir dolgu bile yok çocuğu yeni nesil gıdalar ilaçlar mahvettiO
Fiyata bak yuh ya
Yaptır canım dolguyla kurtulurken kanala gitmesin
Afiyet olsun .. bende aldım geçen o parcaciklidan ama açılmadı bile kapağı hiç yiyesim de tok sevmiyorum.maksat waffle yaparsam.ev usulü bulunsunMesaiyi bitirdim öğlen yemek bile yiyemedim neyse iyi oldu para harcamadım
Eve geldim şimdi bi sucuklu yumurta yapayım canım çekiyor çay kahvaltısı yapacağım
Yarın pazardan karpuz alsam iyi olurdu üşenmezsem tabii
Bu arada canım çok tatlı istiyo ıslak kek mi yapsam ki
Temmuz 15 den sonra yurtdışı harcı 150 den 1500 TL ye çıkacak deniyor ama inşallah internet yalan haberidir bu Mehmet Şimşek imanımızı gevrettti yeminle bu nedir ya bu yaptıklarını değme hla seçim sezinu kepçeyle verselerde unutturmayacak gibiSabah rutin işlerimi yaptım oğlana kahvaltı yaptırdım
Noterden muvafakatname çıkarıldı oğlan için Gürcistan' a geçerken lazım olacak 560 tl ona verdim
559 tl ye seyehat ütüsü sipariş etmiştim haftasonu o geldi
Oğlanların tişörtlerini ütüledim
Akşama dünden kalan makarna ve karışık kızartmanın yanına köfte yaparım
Benim de canım tatlı istiyor
Sanırım adet yaklaşıyor
Bende aldım fiyatına da bakmadım ..400 gr 79 kusur idi
Bende öyle günü x6.2 ile bitirip sabah x6.6 olarak uyanıyorum anlayamadım bir saçmalık var sabah daha hafif olmazmi insan ben niye 400 gram ağır oluyorum ki WC sonrası üstelik aynı yer ve konumda baskül.para harcayıp şu xiomi akıllı yağ kas kutle indekxlisinden alamadım gittti. Şimdi onuda alaşım geldiDireniyorum ama çok da uzun süre direnemem diye korkuyorum ablaaammmm
Sol elin kaşınıyor elllaaaammmBende öyle günü x6.2 ile bitirip sabah x6.6 olarak uyanıyorum anlayamadım bir saçmalık var sabah daha hafif olmazmi insan ben niye 400 gram ağır oluyorum ki WC sonrası üstelik aynı yer ve konumda baskül.para harcayıp şu xiomi akıllı yağ kas kutle indekxlisinden alamadım gittti. Şimdi onuda alaşım geldi
Kiwi halı koltuk yıkamada istiyorum.portatif birşey
Kiwi seyahat ayaklı buharlı utude istiyorum tiftik toplama makinesi de iatiyorum hatta karcher cam silme makineside istiyorum yok ebenin körü herşey istiyorum... Vallahi aman
Sağol canım hepimize kolaylık versin Rabbim. Kız sen matematikçi değil miydin nasıl zorladı matematikAnladım Allah kolaylık versin ..evet bend egirdim.yks ye ve matematik fena tosladı .yani pek birşey gelmez açıklanınca paylaşırım atılım hukuk terkim çünkü ücret istediler bende ne edecem.dedim bıraktım senato kararlari gereği ikinci üniversite okuyanlar burslu da gitseler yaomama.karari vermişler ücret talep edince böyle bir durum yaşandı bende bir yks ye gireyim dedim ama keşke calissaydim belki bir nebze mantıklı puan gelirse seneye iş yukumu azaltıp çalışabilirim ama bende herşey yumurta kapıya dayaninca telaşa girenlerdenim...
Doğrudur ya gıdalar da artık bozuldu maalesefValla daha 9 yaş uyutularak çekim dolgu her haltı yapacklar yazık ya diş de fircaliyoru babada da bende de bir dolgu bile yok çocuğu yeni nesil gıdalar ilaçlar mahvetti
Sağol canım Benim evde o tür şeyler bir hafta anca dayanır deli gibi yerim o yüzden almamaya çalışıyorum mümkün olduğuncaAfiyet olsun .. bende aldım geçen o parcaciklidan ama açılmadı bile kapağı hiç yiyesim de tok sevmiyorum.maksat waffle yaparsam.ev usulü bulunsun
Şimşek ne yapsın öncekilerin yaptığını düzeltmeye çalışıyor adam ateşten gömlek giydi resmenTemmuz 15 den sonra yurtdışı harcı 150 den 1500 TL ye çıkacak deniyor ama inşallah internet yalan haberidir bu Mehmet Şimşek imanımızı gevrettti yeminle bu nedir ya bu yaptıklarını değme hla seçim sezinu kepçeyle verselerde unutturmayacak gibi
Temmuzdan önce stok yapman iyi olmuş canım bereketli olsun güzel günlerde kullanBende aldım fiyatına da bakmadım ..
Geçen epeyi stoklar yaptım yağ çay şeker makarna salça deterjan
Nisanda giren kiracı neden çıksın ki sorun mu varAdam zerre katkı sunmuyor bir tatile giturdu birde araç bakım masraf vergi benzin ohhh ne alaka..
Nisan ayinda giren kiracimda çıkıyor tam bir felaket ayim.oldu temmuz
Saati gösterseydin vatandaşlaraGünaydın aşkolar
Mesaiye geldik bakalım müdür yardımcıları biri 9.20 de geldi biri daha yok
Yarın ben de ona doğru gelecem anasını satayım
Sen nerdadır diyeyim demi ablaSaati gösterseydin vatandaşlara
De kızSen nerdadır diyeyim demi abla
Hahaha çok iyi yapıyorsun herşeye hakları varmış gibi havalarda bazılarıDe kız
Hatta şöyle diyebilirsin tanıdık bir öğretmen abla var okula idarecisinden önce gidip idarecisine geç kaldıklarının hesabını soruyormuş
Yapıyor muyum EVET
Helal olsunDe kız
Hatta şöyle diyebilirsin tanıdık bir öğretmen abla var okula idarecisinden önce gidip idarecisine geç kaldıklarının hesabını soruyormuş
Yapıyor muyum EVET
Aynen. Tek tek gün yapar gibi yıllık istemeliSol elin kaşınıyor elllaaaammm
Her şeyi isteyemezsin aşkım bi tane hakkın var