Şu orucunu sayenizde epeyi bir araştırdım.bende yapacağım inşallahBen de pizza yapıyorum
Afiyet şifa olsun canım
Beslenme için de yarın belki su orucuna başlarım bu ağrılar dayanılmaz hale geldi yine 36 saat deneyebilirsin sen de baya iyi geliyor
Harikasınız az kaldı vücuttaki durum nasıl baş ağrısı halsizlik vs.bende yeniden akıllı saati taktım yürüyüşe suya beslenmeye dikkate başladım yavaş yavaş da dediğinize doğru geçiş yapacağım bir anda yapamazdim çok yediğim içinTeşekkür ederimmm
36 saatliği yaparsınız ya önce bi ona alışın sonra üç günlük denersiniz niyet edince kolaylaşıyor
36 saatlik için akşam 19.00 da yeme işi bitiyo oruca niyetleniyorsunuz bütün gün oruçsunuz iftarda su içiyorsunuz bir sonraki gün sabah 7.00 ye kadar sadece su sabah 7.00 de de kahvaltı yapabilirsiniz
Ama şimdi bu kaatmer resimlerini de görünce offf harikaa.elinize emeğinize sağlık.Şimdi
Dünden kalan tavuk vardı onu yedim
Ayrıca süt, çikolatalı gofret ve saray prens bisküvi yedim içtim
Akşam yemek düşünmüyorum
Yarın kahvaltı için katmer yapmayı düşünüyorum nasipse
Bende öylesine bir olgunlastirilmis inek peyniri tarım krediden aldım harika geldi tadı bana. Birde asla ketçap mayonez tüketmek yeğenler gelecekti yine tarimlrediden acılı ketçap aldım o da çok iyiydi.zaten yumurtayı hep oradan alıyoruz organik diye gezen tavuğu diğer 3 numara tavuk yumurtası hormon bombası diye yememeye dikkat ediyorum ki arada sırada hamur işlerinde binden yakın diye alıp kullandığım da oluyor 3 numara yumurtayi
Hey maşallah sağlıklı olsun darısı bana inşallahBenim de şifa orucunda ikinci günüm bitmiş bulunmakta