Şekerim tayin istemeye kalksam tercihe açık hiç okul yokİl içi tayinler açıldı gitmek istediğim yerde üç tane okul var şaka gibi
Hoşgeldin canım nasılsın yoksun bayadır merak ettimMerhabalar uzun zamandır takip edemiyorum eksiden eksiye gidiyorum bu aytemmuza kadar uğraşacağım böyle
Ve aleyküm selam bacımSelamlar
Hava buz şubat soğuğu var resmen oglusu kabanla gönderdim okula
Onumde soba acik donuyorum
Merhaba canım nasılsın ?Merhabalar uzun zamandır takip edemiyorum eksiden eksiye gidiyorum bu aytemmuza kadar uğraşacağım böyle
Islak kek ve süt en sevdiklerimdenDün arabanın yaz lastiği takıldı 500 ödedim
Akşam üzeri etliekmek yemeye gittik sarma bugüne kaldi
Cocuklara ıslak kek yaptım bende
Yarın gelse de kredi kartlarını odeyip altinlarimizi alsak
Ayyy afiyet olsun çok leziz gorunuyorlarDersim bitince biraz arkadaşlarla muhabbete kaldım çardakta
Eve gelirken markete uğradım 75 tl harcadım
Aldıklarım bademli çikolata, fındıklı çikolata ve ekmek
Hemen domates soslu karışık kızartma yaptım
Köfte kızarttım ,nohutlu pilav, süzme yoğurt, soğan, acı biber turşusu, komposto günün 2. öğünü de tamamdır
Allah razı olsun canım benim gerçekten lezzetliydi sarımsaklı idi sosuAyyy afiyet olsun çok leziz gorunuyorlar
Bugün dışarı çıktım karışık kızartmadan anneme de götürdüm
Bim'e uğradım ve Sparx bulaşık makinası deterjanı aldım denemek için 30 lu 149.5 tl ye
İl dışı gidebilsem gönlüm başka yerde ablacım ama senin yanın da fena olmaz hani
Istanbul mu ?İl dışı gidebilsem gönlüm başka yerde ablacım ama senin yanın da fena olmaz hani
Üç okulu da yazacağım bakalım nasip hayırlı huzurlu nerde çalışacaksak orayı nasip etsin Rabbim hepimize
Ne diyor şair;Istanbul mu ?