- 6 Ağustos 2010
- 38.805
- 68.155
Çok iyi olur aslındaİç Anadolu’ya doğru gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi olur aslındaİç Anadolu’ya doğru gel
Su orucu nasıl oluyor?Benim acil ama çok acil su orucuna tekrar başlamam lazım mahvediyor bu ağrılar beni
Benim de her yerim ağırıyor daBenim acil ama çok acil su orucuna tekrar başlamam lazım mahvediyor bu ağrılar beni
Eline sağlık ablacım afiyetler olsunPortakallı kek ve katmerlerim hazır şimdi anneme doğru yola çıkma vakti
Allah razı olsun kuzucumEline sağlık ablacım afiyetler olsun
Canım biraz ağır bi yöntemSu orucu nasıl oluyor?
Hangi ağrılar? Su orucu iyi mi geliyor ?
Cahilliğime ver, hiç bilgim yok o konuda. da
36 saatten fazla yapılan su ve açlık oruçlarının karaciğere zarar verdiği ortaya çıkmış. Instada rengin borekci var bi oku istersen tırstım bendeCanım biraz ağır bi yöntem
Sahur iftar arası oruçsun, iftar dan sahura kadar sadece su içiyorsun.
Bu bi tedavi yöntemi. Dr aidin Salih hocayı bu araştır istersen.
36 saat ile başlayıp 10 güne kadar yapılabilir yavaş yavaş artırıyorsun süreyi alıştıkça.
Benim fibromiyalji ağrılarım var çok iyi gelmişti
Aidin Salih hocayı biliyorum da, baya ağır bir oruç, ben sanırım en fazla bir gün dayanabilirim, bünye alışık olmadığı için…Canım biraz ağır bi yöntem
Sahur iftar arası oruçsun, iftar dan sahura kadar sadece su içiyorsun.
Bu bi tedavi yöntemi. Dr aidin Salih hocayı bu araştır istersen.
36 saat ile başlayıp 10 güne kadar yapılabilir yavaş yavaş artırıyorsun süreyi alıştıkça.
Benim fibromiyalji ağrılarım var çok iyi gelmişti
O son cümleyi bir gün ben de kurabilecek miyim acaba…Haftanın ilk günü geride kaldı
Maaşa kaldı 2 gün
Öğlen anneme gittim dayımın gelini vardı biraz sohbet muhabbet derken onu evine bıraktım
Sonra annem geri dönüşte bana uğra dünkü yemekleri bitirelim dedi öyle yaptık
Annemin komşusunu dükkânlarında bulamadım ablaya telefon açtım altınları getirmiştim yoksun diye anneme bırakayım ondan al dedim tamam dedi.
Şimdi evime geldim
Bugün de para harcamadım
BilmemO son cümleyi bir gün ben de kurabilecek miyim acaba…
Ben modern tıbba güvenimi kaybedeli çok oldu cano36 saatten fazla yapılan su ve açlık oruçlarının karaciğere zarar verdiği ortaya çıkmış. Instada rengin borekci var bi oku istersen tırstım bende
Yavaş yavaş alıştırıyorsun ya, ben 5 gün yapmıştımAidin Salih hocayı biliyorum da, baya ağır bir oruç, ben sanırım en fazla bir gün dayanabilirim, bünye alışık olmadığı için…