- 6 Ağustos 2010
- 38.816
- 68.202
Örnek benEvi arabası olanlara sorsan onların da ne huzursuzlukları vardır
Şaka bir yana ben Gazze'yi aklıma getirince Fabrika ayarlarıma dönüyorum
Allah yar ve yardımcıları olsun her daim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örnek benEvi arabası olanlara sorsan onların da ne huzursuzlukları vardır
Kız valla evde falan gözüm yoktu iki yıla kadar ama öyle bi ev sahibine denk geldim ki iki yıldır yazları bana zehir ettiEvi arabası olanlara sorsan onların da ne huzursuzlukları vardır
Görmedim tabloyu, benim üç çeyrek de var mı Mayıs ayında acaba?Şu an param yok borç ödüyorum görmedin mi tabloyu
Sanırım eklenmemiş özrengin ablam müsait bu zamanda ekler inşallahGörmedim tabloyu, benim üç çeyrek de var mı Mayıs ayında acaba?
Aynen, her şey boş geliyor…onların ahı elbet “müslüman” diye geçinenleri vuracak bir gün… Allah muhafazaÖrnek ben
Şaka bir yana ben Gazze'yi aklıma getirince Fabrika ayarlarıma dönüyorum
Allah yar ve yardımcıları olsun her daim
Vardır onda da bir hayır… kötü ev sahibi belki de beklediğinden çok daha erken ev sahibi yapacak seni, inşallahKız valla evde falan gözüm yoktu iki yıla kadar ama öyle bi ev sahibine denk geldim ki iki yıldır yazları bana zehir etti
Allah’a havale ediyorum
Muhakkak her olanda bi hayır vardır , Allah herkese nasip etsin benle birlikte canım gerçekten kiracı olmak çok zorVardır onda da bir hayır… kötü ev sahibi belki de beklediğinden çok daha erken ev sahibi yapacak seni, inşallah
Amin inşallah, en kısa zamanda, en güzelini…Muhakkak her olanda bi hayır vardır , Allah herkese nasip etsin benle birlikte canım gerçekten kiracı olmak çok zor
Amin canım amin inşallah Allah razı olsunAmin inşallah, en kısa zamanda, en güzelini…
Dur bakalım hayırlısıyla Allah'ın izniyle gün doğmadan neler doğarMuhakkak her olanda bi hayır vardır , Allah herkese nasip etsin benle birlikte canım gerçekten kiracı olmak çok zor
Eee, ne demişler, etme bulma dünyası…Neyse kasveti dağıtalım yav, bizim manyak narsist müdürün havası baya sönmüş öğretmenler odasına bile girmiyor geçen gördüm yüzü nasıl düşmüş
Millete ettiği eziyet bi şekilde çıkıyor işte
Amin ablacım aminnnn kolaylıkla inşallahDur bakalım hayırlısıyla Allah'ın izniyle gün doğmadan neler doğar
Allah hepimizin sıkıntılarını yok etsin tez vakitte Amin
Kız bi görsen nasıl burnu havada dik bir insandı, herkesi küçümser aşağılardı.Eee, ne demişler, etme bulma dünyası…
Herkes ektiğini biçiyor, er yA da geç, sadece biraz sabır…
Ne oldu keratayaNeyse kasveti dağıtalım yav, bizim manyak narsist müdürün havası baya sönmüş öğretmenler odasına bile girmiyor geçen gördüm yüzü nasıl düşmüş
Millete ettiği eziyet bi şekilde çıkıyor işte
İlçe il hepsi bıkmış bundan, bi yere de müdür olamadı havası söndü ablacımNe oldu kerataya
Ne oldu da felek eşeğine çüş dedi bakiiiiiimmmm
Harika çok sevindim inanİlçe il hepsi bıkmış bundan, bi yere de müdür olamadı havası söndü ablacım
Ne tuhaf insanlar var ya, inanılacak gibi değil…Kız bi görsen nasıl burnu havada dik bir insandı, herkesi küçümser aşağılardı.
Bazılarına böcekmiş gibi bakardı, tövbe yarabbim yazınca bi komik duruyo ama yaşaması kolay olmayan şeyler.
Şimdi bi yere müdür olamadı öğretmenliğe dönecekmiş dilerim kendi gibi bi müdürler çalışsın
Anlamak zor bacım bunları aman anlamak da istemiyorum Allah korusunNe tuhaf insanlar var ya, inanılacak gibi değil…
Ne diyelim o zaman, beter olsun!