- 28 Aralık 2023
- 5.309
- 15.433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığın altın işlemini mı iptal etmişler?Kastın mı var yatırımıma eeey Trendyol
Ablalarım dövün şu Trendyolu ah deyin ona
Yok ablacım o bugün geldi koydum oluldaki kasayaAldığın altın işlemini mı iptal etmişler?
Altın yükselecek diye mi düşünüp satmıyorlar acabaYok ablacım o bugün geldi koydum oluldaki kasaya
tekrar alayım dedim alamadım
ya taksitli altın alımı yasaklandı diye bişey söyleniyordu geçenlerdeAltın yükselecek diye mi düşünüp satmıyorlar acaba
Belki de kredi kartınla üst üste altın alımı yapılınca başka birinin eline mı geçti kart diye algılandı acaba ?
Sağol abla ellerine sağlık inşallah hepimizin ki bereketli olur teşekkür ederimDilyy listeye birikimin eklendi canım, bereketli olsun
Altın geçen yılda en fazla kazandıran yatırım aracıydı
Bu senede yardımcısını ihya edecek gibi duruyor
Cok üzüldüm bunu duymaya Isiklar icinde uyusun kuzu. Ailesinede Allah sabir versin.Merhaba canım bu haberi vermek bana düşmezdi lakin arkadaşımız henüz acısı çok taze olduğu içindir ki buralara gelmiyor
Yavrumuz vefat etti, Rabbim sonsuz merhametiyle muamele etsin arkadaşımıza sonsuz sabır selamet versin
Dolarcım altını trendyoldan mı alıyosun? Güvenilir mi satıcı kim?ya taksitli altın alımı yasaklandı diye bişey söyleniyordu geçenlerde
Ne saçma yasaksa satılmasın yani alıcıya niye engel oluyorsun satıcıya engel koy
Yasaklı madde satılı serbest ama alamazsınız yasak der gibi bişey oldu yaptıkları
Cano ahlatcı satıcısından alıyorum ilk aldığımda kuyumcuda açtırdım paketi kayıt altına aldım. Bi sorun yoktu zaten kuyumcudaki hanımefendi de ahlatcıda sıkıntı olmaz deyince içim rahatladı. Ama artık taksitle altın alımı artık olmuyor sanırım dün alamadım kartım kapanır belki diye ikinciyi denemedim artıkDolarcım altını trendyoldan mı alıyosun? Güvenilir mi satıcı kim?
Canım Ahlatçının kendi sayfasından denedin mi?Cano ahlatcı satıcısından alıyorum ilk aldığımda kuyumcuda açtırdım paketi kayıt altına aldım. Bi sorun yoktu zaten kuyumcudaki hanımefendi de ahlatcıda sıkıntı olmaz deyince içim rahatladı. Ama artık taksitle altın alımı artık olmuyor sanırım dün alamadım kartım kapanır belki diye ikinciyi denemedim artık
Bana gel şimdi sofraya oturdumMerhaba canımlar
üşümekle geçiriyorum günü
ısınamadım bir türlü
2 yumurta 1 dilim ekmek 5 zyetin 1kk peynir ile kahvaltı yaptım
saat 3 oldu halaa ortada bir kap yemek yok
Ben geleyim deBana gel şimdi sofraya oturdum
Ellerine sağlıkkOkula gittim geldim
Gelirken markete uğradım
2 tavuk kalça aldım bir de 4 lt süt 136.46 tl ödedim
Öğrenciye 2.5 lt süt sipariş etmiştim yoğurt yapmak için 50 tl de ona verdim
Eve gelir gelmez sütü kaynattım
Tavuk kalçalarını düdüklü tencereye koydum