- 6 Ağustos 2010
- 38.786
- 68.051
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk sayfaya bak 6000 euro borç 160 euro ödemiştin kalan 5840 euro idiVaryemez tabloya faizi yuksek olan borcu mu eklemistik sadece ?
Eger oyle ise ,güncel 4.540 euro kaldi
Ben herhal faizsiz olanida ekledimCanım ilk sayfaya bak 6000 euro borç 160 euro ödemiştin kalan 5840 euro idi
Sen tabloya ne kadar ödendi ne kadar kaldıBen herhal faizsiz olanida ekledim
Faizi yuksek olan borc 5100 EuroSen tabloya ne kadar ödendi ne kadar kaldı
Toplam borç ne kadardı yaz tatlım ben eklerim
Harika ablacım arada şaşırtmak lazım vücudu :)dolar milyoneri dünkü yediğim tatlılar etki etmemiş
Bence yine de iyi canım, sanki kaçamaklı beslendin bu haftaGünaydın hayırlı cumalar
Sabah tartıldım geçen haftayla aynıyım 71.7
O kadar yürüyüşte yapıyorum ama bilemedim neyse iyi tarafından bakayım almamışım en azından.
Akşam kiz köstebek pasta istedi yaptım 1 dilim yedim yemeseydim belki daha iyi olacakti eksi görecektim ama pis boğazım yüzünden hep
Çocuğum mutlu olsun diye uğraşıyorum ama bu ergenler niye böyle ya hicbiseyden mutlu olmuyor herseyi kafaya takiyor bitsin ergenlik artık ben bittim cunku
Ekledim canım bir bak istersenFaizi yuksek olan borc 5100 Euro
Kalan 4540 Euro
Ödenen 560 Euro
Obur miktarlar cok ufak ve faizsiz. Onumuzdeki ay bitiyor zaten onlar.
Varyemez
Zaten hassas bi çocuktu ergenlikte pik yaptı herseye alınmalar bakisimdan bile anlam cikarmalar surat asmalar napiyim canımı alın bari dedim en son.Bence yine de iyi canım, sanki kaçamaklı beslendin bu hafta
Bir iki yıl dişini sıkacaksın ergenlik çocukları bambaşka birine dönüştürüyor Allah kolaylık versin