Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu hafta maaş alınacak ayrıca bu ay içerisinde Ocak ayına ait ekders de alınacak

Bu paralarla yapılacak ödemeler ;

9580 tl kredi kartı
3500 tl oğlana harçlık
5 gram gün için altın
3 gram kendime birikim için altın
Kendime biraz harçlık

Dün okula giderken küçük oğlum para bıraktı altın alıvermem için nasipse boş ders saatinde gider alırım

Günaydın hayırlı sabahlar.Özrengin Ocaktan itibaren 14 grammı altın alacaksın ?
Maaşın çoğu yatırıma gidecek inşallah

Günaydın hayırlı sabahlar.Özrengin Ocaktan itibaren 14 grammı altın alacaksın ?
Maaşın çoğu yatırıma gidecek inşallah
Merhaba canım

Allah nasip ederse ocak ayı ile birlikte 2. Altın günü başlayacak
Aylık altın günü için 5 gram ve 1 yarım altın alınacak
Onun haricinde kendime birikim için ne kadar ayırabileceğimi maaş zamlarından sonra hesaplamam gerekiyor

Maşallah harika İyi bir yatırım olacak.Kalan paraylada idare edebileceksen ne mutlu.Gerçi sen tutumlu hatunsun.

18 gün kaldı biran önce geçse .Aylardır Ocak ayını bekliyorum.Malum borçları kapatıp bende kendi maaşımla ciddi bir altın alma işine girmek istiyorum.Borçların kapanması birkaç ayı alır.Konut kredisini kapatmayı saymaysak 170.000 TL borcum var

Şimdi elimde bir miktar var babamın parası.O para çarçur olmadan 10 gram bilezik alacağım.

Son düzenleme:
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
İnşaallah hep birlikte çok güzel birikimler yaparız
Borçların da bitsin

Bereketli olsun canım, güle güle güzel günlerde huzurla kullan

Kuyumcu pazara yakındı gitmişken pazara girdim .Marul,maydanoz,tere,nane,pırasa,brokoli,karnabahar ,limon ,hamsi aldım 320 TL ödedim.Oğlan gelecek diye dünden domates, biber, salatalık, yoğurt,et ürünleri kahvaltılık ürünleri peynir yumurta vb almıştım üç tanede çamaşır suyu 2400 TL de o tuttu.Bir hafta daha birşey almam.Markete gitmek yok

penceremden bugün şöyle kaba taslak bir hesap yaptım . Dr
Benim nasip olursa 2024 yılı altın hedefim 150 gr
Bakalım gerçekleştirmeyi Allah nasip edecek mi ömrümüz olursa bekleyip göreceğiz
Hadi inşallahBak benide heveslendirdin Bende biriktirmeye başlayayım 150 gram olmazda 100 gram biriktireyim.El birliğiyle başaririz neden olmasın

Aldıkların bereketli olsun canım
Oğlan nereden geliyor yatılı öğrenci mi yoksa çalışıyor mu ?

penceremden bugün şöyle kaba taslak bir hesap yaptım .
Benim nasip olursa 2024 yılı altın hedefim 150 gr
Bakalım gerçekleştirmeyi Allah nasip edecek mi ömrümüz olursa bekleyip göreceğiz
Maşallah canım, memur maaşıyla ayda 25 gr güzel birikim…

Ben de 2023 yılında bütün birikimimi fiziki altın olarak yaptım..
2024 yılı İçin henüz bir birikim planım yok, anı yaşıyorum şimdilik

Birikimimi en kısa zamanda, bir yatırım aracı bulup, yatırıma çevirmem gerek… banka sıkıntılı, kasa, ev vs çok güvenli değil vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…