Hakkında hayırlısı..Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Bugün erken kalktım geç kahvaltı yapıyorum Akşam yemeği için ne yapayım derken annem akşama balık yemeğe davet etti
Yıllar ne çabuk geçiyor yarın meslekte 23.yılım geride kalıyor
Ben de yavaş yavaş emekliliğe doğru nasipse yol alırken bir taraftan da emeklilikte vakit geçirebileceğim bir işim olsun diye düşünüyorum hayırlısı
Nasipse ticaretle uğraşmak istiyorum ama herşey kısmet Allah hakkımızda hayırlısını versin her daim
Allah razı olsun ablacımHakkında hayırlısı..
Finansal yönden sıkıntın olmayacaksa, gez-gor, ye-ic derim. Çalış çalış nereye kadar.
Tatlım ya çok varmış emekliliğine zaten o saatten sonra çalışılmaz kiBenim halen 20 yilim var emekkilige. 67 yasinda emekli oluyoruz burda malesef. O yasdan sonrada hic bir isle ugrasmak istemem. Paso yatip kitap okumak istiyorum
Burdaki sistem malesef öyle isliyor. 67 den sonra artik ne yapacaksak emekliligiTatlım ya çok varmış emekliliğine zaten o saatten sonra çalışılmaz ki
Ben erken yaşta emeklilik kapsamından dilersem şu anda emekli olabiliyorum ama Allah nasip ederse 5 6 yıl daha çalışmak isterim nasip tabiki de
Yaş 46 şu anda
Şimdi emekli olmak da oldukça erken bana göre
Ben 50 yaşında filan emekli olsam evde oturmamak için bir meşguliyet arıyorum
Üstelik koca filan da yok oğlanlar zaten şimdiden yuvadan uçtular
6 Yaşımdan beri her gün dışarı çıkıyorum dile kolay 40 yıldır her gün düzenli dışarı ile irtibatı olan birinin birden eve kapanması ya da pasif bir hayata geçmesi kolay olmaz .
Zaten haftanın 1 günü hariç hergün öğleye kadar çalışıyorum haftaiçi öğleden sonraları ve de hafta sonu 2 gün benim dinlenebilmem için yeterli gezmem eğlenmem için de kendime eşime dostuma vakit ayırmak için de
Meslek hayatım süresince de ben hem çalışan hem emekli gibi yaşadım
Devletler emekli ol ve mümkünse hemen öl diyorlar adetaBurdaki sistem malesef öyle isliyor. 67 den sonra artik ne yapacaksak emekliligi
Gecen bir is arkadasdan vedalastik, emekli oluyor. Ben ne yapcam diye gözleri doluyorduDedim kiz aglama senin yerinde olmayi ne kadar cok isterdim su an
öyle görünüyorDevletler emekli ol ve mümkünse hemen öl diyorlar adeta
Allah sağlıklı huzurlu güzel ömürler versinöyle görünüyor
cümlemizin insallah canimAllah sağlıklı huzurlu güzel ömürler versin
Emeklilik de eğlenceli geçsin Amin
Ay ne güzel tam istediğim hayatı yaşıyorsun masallahTatlım ya çok varmış emekliliğine zaten o saatten sonra çalışılmaz ki
Ben erken yaşta emeklilik kapsamından dilersem şu anda emekli olabiliyorum ama Allah nasip ederse 5 6 yıl daha çalışmak isterim nasip tabiki de
Yaş 46 şu anda
Şimdi emekli olmak da oldukça erken bana göre
Ben 50 yaşında filan emekli olsam evde oturmamak için bir meşguliyet arıyorum
Üstelik koca filan da yok oğlanlar zaten şimdiden yuvadan uçtular
6 Yaşımdan beri her gün dışarı çıkıyorum dile kolay 40 yıldır her gün düzenli dışarı ile irtibatı olan birinin birden eve kapanması ya da pasif bir hayata geçmesi kolay olmaz .
Zaten haftanın 1 günü hariç hergün öğleye kadar çalışıyorum haftaiçi öğleden sonraları ve de hafta sonu 2 gün benim dinlenebilmem için yeterli gezmem eğlenmem için de kendime eşime dostuma vakit ayırmak için de
Meslek hayatım süresince de ben hem çalışan hem emekli gibi yaşadım
Canım benim ben senin namına da yaşarım olmaz mı ?Benimde 19 yılım var hala
Ay ne güzel tam istediğim hayatı yaşıyorsun masallah
Merhaba canım bu tamamen size bağlı birşeyMerhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.
Yaşa vallahi de azcık ucundan bari görseydimCanım benim ben senin namına da yaşarım olmaz mı ?