- 6 Ağustos 2010
- 38.806
- 68.156
Allah razı olsun ablacımdün ben 1704e aldım abla ne kadar farkedıyor sehırden sehıre bereketli olsun
Senin birikimin de bereketli olsun canım
Evet kesinlikle fark çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun ablacımdün ben 1704e aldım abla ne kadar farkedıyor sehırden sehıre bereketli olsun
Hayirli cumalar ablacimMerhaba hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Ev işlerini hiç sorma. İki gündür başlıyorum, annemi ziyaret için biri arıyor hoop kalıyor. Nasipse yarın tamamlayacağım.Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Ev işleri özelikle de temizlik kadar nankör bir iş var mıdır? Temiz evi seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum
Nevresimlerimi değiştirdim ,evi süpürdüm kahvaltıdan sonra
Patlıcan kızarttım
akşam yemeği olarak
Tavuk ciğer
Nohut yemeği
Süzme yoğurtlu patlıcan kızartması
Kavun
Turşu, soğan
Olsun ablacım temizlik işini yaparsın nasipse sağlık olsunEv işlerini hiç sorma. İki gündür başlıyorum, annemi ziyaret için biri arıyor hoop kalıyor. Nasipse yarın tamamlayacağım.
Menü de cok çeşitliymis, afiyet olsun.
Bizde mercimek corbasi ve salata vardı.
Canım başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin...Merhaba hanımlar mutlu huzurlu bir gün dileğiyle, hayırlı cumalar olsun
Bugün nasipse lisedeki oğlan geliyor
Dünden bugüne hazırlayacağım menü için bazı hazırlıklar yapmıştım iyi ki de yapmışım zira bugün dayımın damadının cenazesi var bir de oraya gitmem gerekiyor.
Bugünkü menü
Tavuk taşlık
Köfte
Patates kızartması
Coleslaw salata
Yoğurt
Turşu
Erik kompostosu
Kakaolu puding
Amin .Allah razı olsun ablacımCanım başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin...