Rose36 ben , nickim değişti demiştim hatırladın mı, seninle konuşmuştuk ek ücreti, ek ders ücreti sanmıştın, buralara takılıyorsun diye sordumBen kredi kartı kullanmıyorum
Aslında 1 tane var internet alışverişleri için . Ama o da aidatsız bir kart . Puan falan birikmiyor . Ya da puan birikecek kadar kullanmıyorum
Bana neden soruldu anlamadım
Ben buzdolabının fişini çektim.Buzluktakileri dondurucuya aktardım,alttakileri de balkona koyacağim inşallah eve döndükten sonra.
Bizde fırın yok,kettle yok,saç kurutma ayda bir ya açarım ya açmam.İki TV, buzdolabı, süpürge, çamaşır makinesi, bulaşık Makinesi, ütü var.Bunlarla 273 geldi.
E tabi kombi de elektrik ile çalışıyor.
TV ler sadece gece kapanıyorTV kapalıyken prizden çıkarın
Yoksa çok elektrik çekiyor
Rose36 ben , nickim değişti demiştim hatırladın mı, seninle konuşmuştuk ek ücreti, ek ders ücreti sanmıştın, buralara takılıyorsun diye sordum
TV ler sadece gece kapanıyor
Birini babam izliyor birini annem ve oğlum.Hicbiri vazgeçmez neyazikki..babamın TV sini memlekettenn getirdi annem düşün.Buzdolabını iptal etmek yerine tv nin tekini etseniz fatura baya düşer
Birini babam izliyor birini annem ve oğlum.Hicbiri vazgeçmez neyazikki..babamın TV sini memlekettenn getirdi annem düşün.
Evet Haziran'a kadar böyle devam edecek mecburen, sonra zaten gidecekler.O zaman mecbur gidecek paracıklar
Aileniz faturalara hiç yardım etmiyor mu
Evet Haziran'a kadar böyle devam edecek mecburen, sonra zaten gidecekler.
Herhangi bir gelirleri yok ben bakıyorum onlara,anneme SGK ödüyorum Ağustos'ta bitiyor inşallah
EvetYaşı geldi mi
Geldi ve maaş alacaksa iyi bari
Bu hafta birkaç kez marketten alış veriş yaptım
1 kere manavdan ihtiyaçları aldım
Bütün faturayı çocukların babalarına kestim
Geçtiğimiz hafta sonu kasaptan alınacakları da küçük oğlum aracılığı ile sipariş ettim fazlasıyla alıp göndermiş .
Tavuk ve balık parası istedim onu da göndermiş
Bugünkü ve dünkü yaptığım market alışverişinin parasını da küçük oğlana söyledim alır getirir.
Bir sebepten dolayı 1 adet küçükbaş adağım vardı, hamdolsun Allah bugün onun da kesilmesini nasip etti.
Allah razı olsun canımVaryemez Allah kabul etsin iyki okumuşum mesajı, yoksa dua etmemis gibi olacaktı, hem de yazmış kaç kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?