- 8 Aralık 2013
- 7.869
- 17.381
- 448
Allah kabul etsinBu hafta birkaç kez marketten alış veriş yaptım
1 kere manavdan ihtiyaçları aldım
Bütün faturayı çocukların babalarına kestim
Geçtiğimiz hafta sonu kasaptan alınacakları da küçük oğlum aracılığı ile sipariş ettim fazlasıyla alıp göndermiş .
Tavuk ve balık parası istedim onu da göndermiş
Bugünkü ve dünkü yaptığım market alışverişinin parasını da küçük oğlana söyledim alır getirir.
Bir sebepten dolayı 1 adet küçükbaş adağım vardı, hamdolsun Allah bugün onun da kesilmesini nasip etti.
3 3gunlukdunya sana soracaktım pardon,GünaydınVaryemez ve sempatik_kiz ilk kez kendi kredi kartımı kullanacağım da, paraf paramı, paraf anlaşması olan yerlerde kullanabilirim dimi? İnternette paraf Kart ile taksit yapılacak anlaşmalı yerler diyor. Demek ki puanlar da orada kullanılabilir değil mi mantıken?
Evet canımGünaydınVaryemez ve sempatik_kiz ilk kez kendi kredi kartımı kullanacağım da, paraf paramı, paraf anlaşması olan yerlerde kullanabilirim dimi? İnternette paraf Kart ile taksit yapılacak anlaşmalı yerler diyor. Demek ki puanlar da orada kullanılabilir değil mi mantıken?
SağolEvet canım
Benimkisi henüz yatmamışMaaş kart sayı farkı yatmış
Belki benden duyan olur
Haha ben 10 yıldır takip etmezdim.evdeydim diye mi oldu noolduysaBenimkisi henüz yatmamış
GünaydınVaryemez ve sempatik_kiz ilk kez kendi kredi kartımı kullanacağım da, paraf paramı, paraf anlaşması olan yerlerde kullanabilirim dimi? İnternette paraf Kart ile taksit yapılacak anlaşmalı yerler diyor. Demek ki puanlar da orada kullanılabilir değil mi mantıken?
Yinede cevap vereyim
Thank youYinede cevap vereyim
Paraf post cihazının olduğu her yerde kullanabilirsin
Yada puan kullanmana izin veren sitelerde
Çok değil mi? Bı haberim her şeyden otomatik ödeme talimatı var, eşim ödüyor ama 200 ü geçtiğimizi sanmıyorum, bundan sonra bilinçli olucamElektrik faturam 341.20 tl geldi hemen ödedim.
Geçen ayki faturadan sonra elektriğe zam oranları açıklanınca bulaşık makinasını ve çamaşır kurutma makinasını kullanmadım .Çok değil mi? Bı haberim her şeyden otomatik ödeme talimatı var, eşim ödüyor ama 200 ü geçtiğimizi sanmıyorum, bundan sonra bilinçli olucam
Fön Makinesi çok yakıyor diye biliyorum,emin değilim, ben aylardır kullanmadım vakitsizlikten ama. Derin dondurucu ayrı olarak yok.Geçen ayki faturadan sonra elektriğe zam oranları açıklanınca bulaşık makinasını ve çamaşır kurutma makinasını kullanmadım .
Evde kettle ,arada fırın, derindondurucu,buzdolabı, tv ,çamaşır makinası, kombi ,fön makinası , şarjlar ve lambalar
Fön makinası nadir kullanırım saçlarım kısaFön Makinesi çok yakıyor diye biliyorum,emin değilim, ben aylardır kullanmadım vakitsizlikten ama. Derin dondurucu ayrı olarak yok.
Evet kettle ve derin dondurucu çok farkediyorFön makinası nadir kullanırım saçlarım kısa
Ben kettle , derin dondurucu , arada çalıştırdığım fırın ve de bu hafta en az 6 kez çalışan çamaşır makinasından şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?