Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah kabul etsin

Evet canım

3 3gunlukdunya sana soracaktım pardon, sempatik_kiz yanlış oldu , olsun
Yinede cevap vereyim
Paraf post cihazının olduğu her yerde kullanabilirsin
Yada puan kullanmana izin veren sitelerde

Çok değil mi? Bı haberim her şeyden otomatik ödeme talimatı var, eşim ödüyor ama 200 ü geçtiğimizi sanmıyorum, bundan sonra bilinçli olucam
Geçen ayki faturadan sonra elektriğe zam oranları açıklanınca bulaşık makinasını ve çamaşır kurutma makinasını kullanmadım .

Evde kettle ,arada fırın, derindondurucu,buzdolabı, tv ,çamaşır makinası, kombi ,fön makinası , şarjlar ve lambalar

Fön Makinesi çok yakıyor diye biliyorum,emin değilim, ben aylardır kullanmadım vakitsizlikten ama. Derin dondurucu ayrı olarak yok.

Fön Makinesi çok yakıyor diye biliyorum,emin değilim, ben aylardır kullanmadım vakitsizlikten ama. Derin dondurucu ayrı olarak yok.
Fön makinası nadir kullanırım saçlarım kısa

Ben kettle , derin dondurucu , arada çalıştırdığım fırın ve de bu hafta en az 6 kez çalışan çamaşır makinasından şüpheleniyorum

Ben buzdolabının fişini çektim.Buzluktakileri dondurucuya aktardım,alttakileri de balkona koyacağim inşallah eve döndükten sonra.
Bizde fırın yok,kettle yok,saç kurutma ayda bir ya açarım ya açmam.İki TV, buzdolabı, süpürge, çamaşır makinesi, bulaşık Makinesi, ütü var.Bunlarla 273 geldi.
E tabi kombi de elektrik ile çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…