Bereketli olsun canım, çok iyi yapmışsınBankada altının düşmesi için beklettigim 1400 TL vardı,baktım ki altının düşeceği yok ,1300 den bir çeyrek aldım Allah bereket versin inşallah
Elimde kalan parayla idare etmeyi planlıyorum.
Gelecek olan ek zam ve fark ile de biraz daha harçlık ayırıp kısmet olursa gram ya da döviz almayı düşünüyorum.
Amin canım sağolBereketli olsun canım, çok iyi yapmışsın
Bu hayat pahalılığında evini kimseye muhtaç olmadan geçindiriyorsun .Amin canım sağol
Maaş ile bir şey yapmamış oldum ama onu da SGK ve fatura zamlarına borçluyum
Yol masrafları vs vs de çok oldu bu ay sağlık olsun
En azından bankadaki arada gitmemiş oldu.
Canım benim gülümsettin beni sağolasınBu hayat pahalılığında evini kimseye muhtaç olmadan geçindiriyorsun .
Anneciğinin emekli olabilmesi için sigorta primlerini yatırıyorsun daha ne olsun
Maşaallah barekellah sana Allah'ım nazarlardan korusun seni
Sen hep gül canım Allah evladının başında hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin sanaCanım benim gülümsettin beni sağolasın
Allah hepimizin yardımcısı olsun,bizleri kimselere muhtaç etmesin,bugunumuze hamd ve şükürler olsun
Amin sağol canım hepimize inşallahSen hep gül canım Allah evladının başında hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin sana
Merhaba canım hepimize iyi tatiller olsunMerhaba hanımlar hayırlı huzurlu cumalar
Yarıyıl tatilimiz güzel geçsin ,amin
Ne güzel bir sürpriz olmuş, bereketli olsunMerhaba canım hepimize iyi tatiller olsunhayırlı cumalar
Bugün bana üç oturum sınav ücreti yattı, normalde 1.5 ay geç yatıyordu sürpriz oldu
Bu ay hesabında bu ücret olmadığı için harcamayıp 458 TL si ile 30 Euro aldım, Allah bereket versin.
Amin canım sağolNe güzel bir sürpriz olmuş, bereketli olsun
Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın canımGünaydınn herkesee
Dün avm de eşim 50 tl verdi çocukları trene bindirdim 30 tl cüzdana attımAma Rossmann a girdim o buderken 73 lira ödedim gitti kar saydığım
Eşimde instreetten outdoor aldı 430 vermiş.. Tüm gün dışarda iyi olmuşş ıslanmaz en azından ayakları4
Ve aleyküm selam canım kendime adıma çok şükür iyiyimSelamlarherkese mutlu hafta sonları olsun
Pazartesi kısmetse kız kardeşime gideceğiz, yeğenlere ve kardeşime birer parça hediye kıyafet aldım (enişteyi unutmuşum)
Hava yağmurlu ve çok temiz.Oturdum kahvemi içiyorum bir yerde
Oğluş babada.Eve dönünce temizlik yapicam.
Sizler neler yapıyorsunuz
Aaa geçmiş olsun canım.Ve aleyküm selam canım kendime adıma çok şükür iyiyim
Annem çarşamba günü safra kesesi ameliyatını oldu hastaneden çıktı çok şükür iyileşiyor
Oğlanlarla tatilin tadını çıkarıyoruz
Bugün burası kar ve yağmur yağışlıydı.
Mis gibi bir hava var
Sağolasın canım benimAaa geçmiş olsun canım.
Burada da kar yağmur karışıktı,şimdi yerler kar ile kaplanmış durumda.
İyi tatiller oğluşlar ile beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?