Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

229 kwh kullanmışiz,kisacak bir yer de olmadığına göre %127 zam her ay cepte demektir

229 kwh kullanmışiz,kisacak bir yer de olmadığına göre %127 zam her ay cepte demektir

Şuan zamsız fiyat gelmiş gibi

“Verimlilik odaklı kademeli tarifeye geçiş ile birlikte 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren mesken aboneleri için aylık 150 kWh'e kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat 1,37 TL/ kWh, aylık tüketimlerin 150kWh'ın üstündeki kısmı için ise 2,06 TL/ kWh olarak uygulanacaktır."

Ve aleyküm selam canım

Çok şükür şimdilik iyi bakalım

Bugün ufak oğlum okuluna geri gidecek. Sabah erken kalktım çamaşır yemek derken bu vakit oldu.
Sen nasılsın canım?
Ben de çok şükür iyiyim, oğlum ayağımda. Eşim kızımla salonda. Hiç bir iş yapamadım.

Ben de çok şükür iyiyim, oğlum ayağımda. Eşim kızımla salonda. Hiç bir iş yapamadım.
Bazen öyle olur çocuklar küçük olunca işler ağır ilerliyor maalesef çünkü bütün işleri anneye bakıyor

150 kwh ye kadar %55 ,
150 kwh üzeri tüketim için %127 zam ..
Böyle bir faturamiz hiç olmadı..
zamsız hali olamaz.Degisen bir şey yok tuketimimizde

148 TL fatura birden nasıl 273 e ziplasin

Kac aylık kızınız
2 yaşında , hatta 25 aylık. Gece bazen yattığında kesintisiz 2 saat uyuyup bi de sabaha karşı 2 saat uyuyor . Bazen de 2 ya kadar uyutmamama rağmen, yattığı gibi kalkıp sabah 5 gibi uyuyor. Sallama esnasında uyuduklarini saymıyorum. Yoksa komple uyur da ayagimda her gece. Haftanın 2 günü uyuyordur koyduğumda yatağına. Öğle uykusu 1 saat de uyusa 2 de uyusa aynı. Sabah geç kalksa o da yok. Alıştırsak ayağa almadan diretsek ama apartmanı salliyo. Yirtiniyor gece. 3 yaşını beklicez artık. Yani öğlen sıfır uykuyu da denedik, olmuyor. Uyku uykuyu getirir, o da olmadı.

Allah kolaylık versin.Benim oğlum 3 yaş 3 aylık .1 yaşında kendi isteğiyle bıraktı sallanmayi ,hiç işime gelmedi bu sizin aksinize çünkü öğlen uykusunu da bırakmış oldu böylece..
Dis çıkarıyor ve ondan uyuyamıyor olabilir mi ?

Her akşam banyo yaptirsaniz ?

Kimisi çocuk uyusun diye gün boyu onu yorar, öyle mi yapsanız diyeceğim de biximki yorulduğu gece uyumakta zorlanıyordu..

Piş piş uyku müziği açmayı denediniz mi yanında uzanıp masal anlatmayi filan ?

Bitki çayı olarak papatya çayı

Süt içerebilirsin
Akşam ya da öğle yemeği yanında ayran

Bu tarz gıdalar rahatlatır uyku getirir

Bitki çayı olarak papatya çayı

Süt içerebilirsin
Akşam ya da öğle yemeği yanında ayran

Bu tarz gıdalar rahatlatır uyku getirir
Amin kızlar, teşekkür ederim. Müziğe masala gelmez uyumadan önce. Süt ve ayranı denedik. Parka çıkarıp yordugumuZda da değişmiyordu. Papatya çayıni kendime denediğimde bile rahatlamıştı,onu deneyeyim aZ bı miktar.

150 kwh ye kadar %55 ,
150 kwh üzeri tüketim için %127 zam ..
Böyle bir faturamiz hiç olmadı..
zamsız hali olamaz.Degisen bir şey yok tuketimimizde

148 TL fatura birden nasıl 273 e ziplasin

Merhabalar
tek kişi yaşayanlar için iyi ama çok kalabalık aileler çok fatura ödeyecekler.. Bizim de faturalarımız çok gelmeye başladı

Selam kızlar

Sabah kartım kesildi 1300 tl

Hafta sonu Mutfağa yolluk halı kestirdim 3mt 220 tl.. Eşim nakit aldı..
Lcw online 210 tl , online market alışverişi 249 da orası..

Saç kurutma mak. bozulmuştu 330 a onu alırken yanına bi parfüm ve döküm tencereye silikon kulpta ekledim 390 tl de orası tuttu..

Benim açımdan iyi olsa da eşim pek sevinmiyor

Ve aleyküm selam

Olsun, aldıklarını güzel günlerde kullan canım

Merhaba kızlar

Allah kazançlarımıza bol bereketler versin

Kredi kartı borcumu ödedim. Geriye 6600 tl kaldı

Bugün birisine verdiğim alacağım olan 200 tl geldi . Cüzdan kumbaramdaki para 1000 tl yi geçti.
Henüz dükkandaki kiracı kirayı ödemedi bir de bu ay alacağımız 14 günlük fark ve de ek zam gelir nasipse .

Şubat ayı maaşına kadar kredi kartımla harcama yapar, paraları hesapta biriktiririm inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…