Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-15-12-06-24-00.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 73
Rica ederim
Doğru yapmış beyfendi

Tüm memurlara toplu sözleşme yatmıyor mu ki , eşinize niye yatmamış
Yatmıştır belki, bilmiyorum açıkcasi. Onların ki farklı olabilir, özel kanunları olan meslek gruplarından. Benim yuzdemi hesaplandığında niye sana yuzdenden fazla yatmış, suanki Parana göre hesaplayınca yuzdeyi aşıyo, senden öbür aylar kesinti mi oluyor vb dedi de, oradan tahmin ettim.neyse faZlaligi bulduk.amaan boşver anlamadım başka bı şey.

Temmuzda da yüzde hesaplayınca aynı soruyu sorarsa niye yüzdenden fazla diye , cevabı şimdiden belli , toplu sözleşme ikramiyesi

Varyemez kafama şu takıldı, diyosun ya şu kadar ücret yansımamis hali, o da yansıyınca artacak falan ama zaten 500 gibi bı şey gidecek ya, artsa ne farkediyor onu anlamadım
Bu kadar uzun lafın özeti asıl maaşımız şubat bordrosunda olacak olan

953 TL doğalgazdan sonra 273 TL elektrik faturasını da gördü bu gözler

953 TL doğalgazdan sonra 273 TL elektrik faturasını da gördü bu gözler
Baya fazla canım Allah ödeme kolaylığı versin

Benim doğalgaz 39 / 40 günlük 757 tl

Elektrik geçen ay 213 tl gelmişti ben de çamaşır kurutma makinesi ve bulaşık makinasını kullanmıyorum bakalım bu ay nasıl gelecek göreceğim

Amin canım,faturalar bel büküyor artık
Bizde fırın yok,ütü pek kullanılmıyor,saç kurutma makinesi ben kırk yılda bir fön çekersen kullanılır.. Buna rağmen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…