- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Tahmin ettim sonradan ek kelimesinden karışıklık olacağını.Ek ders sordunuz , öğretmen değilseniz ek dersle işiniz ne
Kanunen öyle mi , bilmiyordum .
Toplu sözleşme ne yatmış ?
Varyemez aralığa baktım, toplu sözleşme yok, demek ondan 500 inecek yaklaşık, sağol polislere toplu sözleşme olmuyor sanırım, ondan eşim niye yüzdesi fazla diyor. Farkı buldum
3 3gunlukdunya ek ücret ten ek dersi düşünmüşsünMerhaba, bodrodaki miktar yatmış. Acaba Şubat'ta eksilir mi maaş? Sizin hesabınıza göre 15 günlük fark yansımamis. Ek ücret yoktur dimi içinde bu maaşın?
Tahmin ettim sonradan ek kelimesinden karışıklık olacağını.ek ders demedim ki,ek ücret dedim benim de aynı hemen hemen.
Sağol, özellikle e devletten baktırdı bana. Ben ilk oradan baktım. Kendisi çok bilir inceler beyefendi.Kişi ebordrosunu incelerse herşey net yazıyor
Rica ederimSağol, özellikle e devletten baktırdı bana. Ben ilk oradan baktım. Kendisi çok bilir inceler beyefendi.
Sendika üyeliğin var mı?Varyemez bende niye ikramiye yok ki ya
Polisler ve askerler sendika üyesi olamıyor onun içinRica ederim
Doğru yapmış beyfendi
Tüm memurlara toplu sözleşme yatmıyor mu ki , eşinize niye yatmamış
Yatmıştır belki, bilmiyorum açıkcasi. Onların ki farklı olabilir, özel kanunları olan meslek gruplarından. Benim yuzdemi hesaplandığında niye sana yuzdenden fazla yatmış, suanki Parana göre hesaplayınca yuzdeyi aşıyo, senden öbür aylar kesinti mi oluyor vb dedi de, oradan tahmin ettim.neyse faZlaligi bulduk.amaan boşver anlamadım başka bı şey.Rica ederim
Doğru yapmış beyfendi
Tüm memurlara toplu sözleşme yatmıyor mu ki , eşinize niye yatmamış
Yatmıştır belki, bilmiyorum açıkcasi. Onların ki farklı olabilir, özel kanunları olan meslek gruplarından. Benim yuzdemi hesaplandığında niye sana yuzdenden fazla yatmış, suanki Parana göre hesaplayınca yuzdeyi aşıyo, senden öbür aylar kesinti mi oluyor vb dedi de, oradan tahmin ettim.neyse faZlaligi bulduk.amaan boşver anlamadım başka bı şey.
Yok, sendika üyelerine mi yattı sadeceSendika üyeliğin var mı?
Toplu sözleşme ikramiyesi sadece sendikalılar içinYok, sendika üyelerine mi yattı sadece
Bu kadar uzun lafın özeti asıl maaşımız şubat bordrosunda olacak olanVaryemez kafama şu takıldı, diyosun ya şu kadar ücret yansımamis hali, o da yansıyınca artacak falan ama zaten 500 gibi bı şey gidecek ya, artsa ne farkediyor onu anlamadım
Baya fazla canım Allah ödeme kolaylığı versin953 TL doğalgazdan sonra 273 TL elektrik faturasını da gördü bu gözler
Amin canım,faturalar bel büküyor artıkBaya fazla canım Allah ödeme kolaylığı versin
Benim doğalgaz 39 / 40 günlük 757 tl
Elektrik geçen ay 213 tl gelmişti ben de çamaşır kurutma makinesi ve bulaşık makinasını kullanmıyorum bakalım bu ay nasıl gelecek göreceğim
Hatırlatma için çok teşekkür ederim, çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?