• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Şimdi şunu hala anlamadım,Şubat'taki maasa 30.5 un ne kadarı yansıyacak
2021 Temmuz maaşımız neyse ona onun yüzde %30.5 u ilave ediliyor hepsi bu ...

Örneğin temmuz maaşın 2021 yılında 6000 tl bunun %30.5 ' u

6000/ 100 x30.5 =1830 tl bu alacağın zam miktarı oluyor

6000 +1830 = 7830 tl ise 2022 yılının ocak'tan temmuz ' a kadar yani 6 aylık yeni maaşın ...

2022 temmuz ayından 2022 aralık ayı dahil 2. Aylık dönem için maaşlara toplu sözleşme gereği %7 zam ayrıca o aylarda bu % 7 yi aşan enflasyon oluşursa enflasyon farkı verilecek
Bu zamana kadar hep bu şekilde memur maaşları hesaplandı

İnşaallah anlatabilmişimdir canım 😘

Son düzenleme:
E bordro yayinlandi 8300 küsür tl maaş % 2.5 fark ve 14 günlük maaş fark hariç ,onlar da önümüzdeki haftalarda hesaplara yatırılır .

Allah bereket versin kazançlarımıza ,amin ...
Merhaba, bodrodaki miktar yatmış. Acaba Şubat'ta eksilir mi maaş? Sizin hesabınıza göre 15 günlük fark yansımamis. Ek ücret yoktur dimi içinde bu maaşın?

Sen de sağol canım

Hayırdır niçin ücretsiz izne ayrılıyorsun?
Konu da açmıştım hatta. Çok uzun hikaye. Kısacası doğum izni ücretsiz. Para da önemli ama cidden ikinci planda benim için. İş yerinde kafam dağılır diye düşünüyorum. Evde iki küçük çocugumla zorlanicam, yoksa evlatlarımızın yanında olmayı hepimiz isteriz anne baba olarak. Annm bkiyim alma diyor.bakici olsa direkt alırdım izin vermezdm bakıciya,yani paradan diil de kararsızim çok ama büyük ihtimalle ayrilmicam. Senelik izindeyim

Konu da açmıştım hatta. Çok uzun hikaye. Kısacası doğum izni ücretsiz. Para da önemli ama cidden ikinci planda benim için. İş yerinde kafam dağılır diye düşünüyorum. Evde iki küçük çocugumla zorlanicam, yoksa evlatlarımızın yanında olmayı hepimiz isteriz anne baba olarak. Annm bkiyim alma diyor.bakici olsa direkt alırdım izin vermezdm bakıciya,yani paradan diil de kararsızim çok ama büyük ihtimalle ayrilmicam. Senelik izindeyim
Canım tabiki karar senin ama anneciğin bakmayı kabul ediyorsa bence çalışmaya devam et

Benim de Allah razı olsun anneciğim 2 evladıma baktı. Doğum izinleri hariç başka da bir izin kullanmadım.

Ülkemizde ve dünyada her bir gün değişik koşullarla karşımıza geliyor bence onlar için gelirini elde edip birikim yapmaya bak derim nacizane fikrim bu ...

Merhaba, bodrodaki miktar yatmış. Acaba Şubat'ta eksilir mi maaş? Sizin hesabınıza göre 15 günlük fark yansımamis. Ek ücret yoktur dimi içinde bu maaşın?

Ebordroya bakınca toplu sözleşme ikramiyesi yazar . Bu aykinden o tutarı çıkarın . Şubat Ve temmuza kadarki diğer maaşınız ortaya çıkar .

Yine ebordroda ek ders dahil mi değil mi o da yazıyor .

Çocuğunuz varmış , çocuk yardımı size yatıyor mu onu da görürsünüz

2021 Temmuz maaşımız neyse ona onun yüzde %30.5 u ilave ediliyor hepsi bu ...

Örneğin temmuz maaşın 2021 yılında 6000 tl bunun %30.5 ' u

6000/ 100 x30.5 =1830 tl bu alacağın zam miktarı oluyor

6000 +1830 = 7830 tl ise 2022 yılının ocak'tan temmuz ' a kadar yani 6 aylık yeni maaşın ...

2022 temmuz ayından 2022 aralık ayı dahil 2. Aylık dönem için maaşlara toplu sözleşme gereği %7 zam ayrıca o aylarda bu % 7 yi aşan enflasyon oluşursa enflasyon farkı verilecek
Bu zamana kadar hep bu şekilde memur maaşları hesaplandı

İnşaallah anlatabilmişimdir canım 😘
Canımmm çok güzel anlatmıssin emeğine sağlık 🤩😘
Tamam %30.5 temmuza kadar devam edecek anladım.

Benim bu ayki bordro

Ekders ,maaş zammı ,toplu sözleşme ikramiyesi var

Önümüzdeki günlerde ek bordro yapılır onda da 14 günlük maaş farkı ve %2.5 luk ek zam olur

Eklentiler

• 20220115_105008.webp
    20220115_105008.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 99
Canım tabiki karar senin ama anneciğin bakmayı kabul ediyorsa bence çalışmaya devam et

Benim de Allah razı olsun anneciğim 2 evladıma baktı. Doğum izinleri hariç başka da bir izin kullanmadım.

Ülkemizde ve dünyada her bir gün değişik koşullarla karşımıza geliyor bence onlar için gelirini elde edip birikim yapmaya bak derim nacizane fikrim bu ...
Allah razı olsun annenden, estağfirullah tabiki fikir verebilirsin. Dediğim gibi para ikinci plan. 3 saat erken cikicam. Annem bakıyor ne güzel işte dimi, çocuklarını Allah bağışlasın.

Ebordroya bakınca toplu sözleşme ikramiyesi yazar . Bu aykinden o tutarı çıkarın . Şubat Ve temmuza kadarki diğer maaşınız ortaya çıkar .

Yine ebordroda ek ders dahil mi değil mi o da yazıyor .

Çocuğunuz varmış , çocuk yardımı size yatıyor mu onu da görürsünüz
Ya niye öğretmenden gidiyosunuZ, diilim ki. :KK70:actigim konuda da birisi öğretmenseniz tarzi başlamış. Nerden çıktı dedim.birisi ile yazismamda geçiyormuş, oradan tahmin etmiş. Siz tek mesajımda nasıl tahmin ettiniZ 😮 toplu sözleşmeyi çıkarayım o zaman, teşekkür ederim, bakalım ne kadar inecek 😂 bunu bilmiyordum. Çocuk yardımı yatmıyor, çünkü kanunen, iki taraf memursa, erkeğe yatıyor,babaya yani.

Benim bu ayki bordro

Ekders ,maaş zammı ,toplu sözleşme ikramiyesi var

Önümüzdeki günlerde ek bordro yapılır onda da 14 günlük maaş farkı ve %2.5 luk ek zam olur
Toplu sözleşme 500 e yakın 🤭 dün eşim ısrarla, niye çok yatmış, yüzdesi şu kadar oluyo diyodu.gostercem ona

Ya niye öğretmenden gidiyosunuZ, diilim ki. :KK70:actigim konuda da birisi öğretmenseniz tarzi başlamış. Nerden çıktı dedim.birisi ile yazismamda geçiyormuş, oradan tahmin etmiş. Siz tek mesajımda nasıl tahmin ettiniZ 😮 toplu sözleşmeyi çıkarayım o zaman, teşekkür ederim, bakalım ne kadar inecek 😂 bunu bilmiyordum. Çocuk yardımı yatmıyor, çünkü kanunen, iki taraf memursa, erkeğe yatıyor,babaya yani.

Ek ders sordunuz , öğretmen değilseniz ek dersle işiniz ne 😅

Kanunen öyle mi , bilmiyordum .

Son düzenleme:
Back