Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
229 kwh kullanmışiz,kisacak bir yer de olmadığına göre %127 zam her ay cepte demektir
Ve aleyküm selam canımSelam millet, ben Rose36, nick değiştirdim. Nasıl gidiyor?
Ben de çok şükür iyiyim, oğlum ayağımda. Eşim kızımla salonda. Hiç bir iş yapamadım.Ve aleyküm selam canım
Çok şükür şimdilik iyi bakalım
Bugün ufak oğlum okuluna geri gidecek. Sabah erken kalktım çamaşır yemek derken bu vakit oldu.
Sen nasılsın canım?
Bazen öyle olur çocuklar küçük olunca işler ağır ilerliyor maalesef çünkü bütün işleri anneye bakıyorBen de çok şükür iyiyim, oğlum ayağımda. Eşim kızımla salonda. Hiç bir iş yapamadım.
Aslında eşim çok yardımcı ama yine de çok zorlanıyorum düşün. Gece uyusa kızım çok sevinirim. Ayakta sallamaktan kurtaramadik.Bazen öyle olur çocuklar küçük olunca işler ağır ilerliyor maalesef çünkü bütün işleri anneye bakıyor
150 kwh ye kadar %55 ,Şuan zamsız fiyat gelmiş gibi
“Verimlilik odaklı kademeli tarifeye geçiş ile birlikte 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren mesken aboneleri için aylık 150 kWh'e kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat 1,37 TL/ kWh, aylık tüketimlerin 150kWh'ın üstündeki kısmı için ise 2,06 TL/ kWh olarak uygulanacaktır."
Kac aylık kızınızAslında eşim çok yardımcı ama yine de çok zorlanıyorum düşün. Gece uyusa kızım çok sevinirim. Ayakta sallamaktan kurtaramadik.
2 yaşında , hatta 25 aylık. Gece bazen yattığında kesintisiz 2 saat uyuyup bi de sabaha karşı 2 saat uyuyor . Bazen de 2 ya kadar uyutmamama rağmen, yattığı gibi kalkıp sabah 5 gibi uyuyor. Sallama esnasında uyuduklarini saymıyorum. Yoksa komple uyur da ayagimda her gece. Haftanın 2 günü uyuyordur koyduğumda yatağına. Öğle uykusu 1 saat de uyusa 2 de uyusa aynı. Sabah geç kalksa o da yok. Alıştırsak ayağa almadan diretsek ama apartmanı salliyo. Yirtiniyor gece. 3 yaşını beklicez artık. Yani öğlen sıfır uykuyu da denedik, olmuyor. Uyku uykuyu getirir, o da olmadı.Kac aylık kızınız
Allah kolaylık versin.Benim oğlum 3 yaş 3 aylık .1 yaşında kendi isteğiyle bıraktı sallanmayi ,hiç işime gelmedi bu sizin aksinize çünkü öğlen uykusunu da bırakmış oldu böylece..2 yaşında , hatta 25 aylık. Gece bazen yattığında kesintisiz 2 saat uyuyup bi de sabaha karşı 2 saat uyuyor . Bazen de 2 ya kadar uyutmamama rağmen, yattığı gibi kalkıp sabah 5 gibi uyuyor. Sallama esnasında uyuduklarini saymıyorum. Yoksa komple uyur da ayagimda her gece. Haftanın 2 günü uyuyordur koyduğumda yatağına. Öğle uykusu 1 saat de uyusa 2 de uyusa aynı. Sabah geç kalksa o da yok. Alıştırsak ayağa almadan diretsek ama apartmanı salliyo. Yirtiniyor gece. 3 yaşını beklicez artık. Yani öğlen sıfır uykuyu da denedik, olmuyor. Uyku uykuyu getirir, o da olmadı.
Bitki çayı olarak papatya çayı2 yaşında , hatta 25 aylık. Gece bazen yattığında kesintisiz 2 saat uyuyup bi de sabaha karşı 2 saat uyuyor . Bazen de 2 ya kadar uyutmamama rağmen, yattığı gibi kalkıp sabah 5 gibi uyuyor. Sallama esnasında uyuduklarini saymıyorum. Yoksa komple uyur da ayagimda her gece. Haftanın 2 günü uyuyordur koyduğumda yatağına. Öğle uykusu 1 saat de uyusa 2 de uyusa aynı. Sabah geç kalksa o da yok. Alıştırsak ayağa almadan diretsek ama apartmanı salliyo. Yirtiniyor gece. 3 yaşını beklicez artık. Yani öğlen sıfır uykuyu da denedik, olmuyor. Uyku uykuyu getirir, o da olmadı.
Allah kolaylık versin.Benim oğlum 3 yaş 3 aylık .1 yaşında kendi isteğiyle bıraktı sallanmayi ,hiç işime gelmedi bu sizin aksinize çünkü öğlen uykusunu da bırakmış oldu böylece..
Dis çıkarıyor ve ondan uyuyamıyor olabilir mi ?
Her akşam banyo yaptirsaniz ?
Kimisi çocuk uyusun diye gün boyu onu yorar, öyle mi yapsanız diyeceğim de biximki yorulduğu gece uyumakta zorlanıyordu..
Piş piş uyku müziği açmayı denediniz mi yanında uzanıp masal anlatmayi filan ?
Amin kızlar, teşekkür ederim. Müziğe masala gelmez uyumadan önce. Süt ve ayranı denedik. Parka çıkarıp yordugumuZda da değişmiyordu. Papatya çayıni kendime denediğimde bile rahatlamıştı,onu deneyeyim aZ bı miktar.Bitki çayı olarak papatya çayı
Süt içerebilirsin
Akşam ya da öğle yemeği yanında ayran
Bu tarz gıdalar rahatlatır uyku getirir
150 kwh ye kadar %55 ,
150 kwh üzeri tüketim için %127 zam ..
Böyle bir faturamiz hiç olmadı..
zamsız hali olamaz.Degisen bir şey yok tuketimimizde
148 TL fatura birden nasıl 273 e ziplasin
Ve aleyküm selamSelam kızlar
Sabah kartım kesildi 1300 tl
Hafta sonu Mutfağa yolluk halı kestirdim 3mt 220 tl.. Eşim nakit aldı..
Lcw online 210 tl , online market alışverişi 249 da orası..
Saç kurutma mak. bozulmuştu 330 a onu alırken yanına bi parfüm ve döküm tencereye silikon kulpta ekledim 390 tl de orası tuttu..
Benim açımdan iyi olsa da eşim pek sevinmiyor![]()
Aminn canımmVe aleyküm selam
Olsun, aldıklarını güzel günlerde kullan canım![]()
Aminn canımm
Adam yandı daha yeni başladım bu ayAzar azar eksikleri toparlar , değiştirecekleri değiştiririm
![]()
yansın varsın sonuçta o da kullanacak
Önemli olan senin mutlu olman![]()