• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bir de şunu ekleyeyim Ruya Ruya canım her zaman kademeli alım yapmak lazım terste kalmamak için
Ytd

Eşim bir kısmınla ihtiyacın ne varsa onu al kalanını da istediğine yatır diyor.
Ben ikiye bölmeyi istiyorum bir kısmını alt bi kısmını da euro / dolar karışık döviz düşünüyorum..
Yarın karar verip bankadan vadeli hesaptan kurtarmam lazım.. Faize bulaşmak istemiyorum.

Eşim bir kısmınla ihtiyacın ne varsa onu al kalanını da istediğine yatır diyor.
Ben ikiye bölmeyi istiyorum bir kısmını alt bi kısmını da euro / dolar karışık döviz düşünüyorum..
Yarın karar verip bankadan vadeli hesaptan kurtarmam lazım.. Faize bulaşmak istemiyorum.
Ne alacaksan kademeli al canım
Ilerleyen günlerde düşebilir de ,yükselebilir de

Bugün 55 tl harcadım

Deodorant, araba için buz çözücü sprey ve tavuk aldım. 😊

Bugün 5.5 tl ye kakao aldım

Salona ilave petek taktırmak istiyorum bakalım ne kadar tutacak, hayırlısı...

Selam canlar şimdi birikimim 60tl oldu eşime 24 TL yi verdim o 60 verdi bana 😅
Toplamda 354₺ oldu hesaba hemen atamicam tabi de
Maaşla 350 atablrsem hemen Gr altin Alicam 600/700 civariysa c.basksni konuşurken 622 oldu ama maas günü ne olursa artık 🥰

Ne alacaksan kademeli al canım
Ilerleyen günlerde düşebilir de ,yükselebilir de

kademe fln olmadan eşimin söylenmesiyle 4200 $ aldık bir anlık kararla :KK14: düştü c.bşkanın konuşmasıyla ama uzun sürelik olacak artmadan bozmam artık.. üzülme lüksüm yok şu an :(

kademe fln olmadan eşimin söylenmesiyle 4200 $ aldık bir anlık kararla :KK14: düştü c.bşkanın konuşmasıyla ama uzun sürelik olacak artmadan bozmam artık.. üzülme lüksüm yok şu an :KK43:
Hayırlı olsun canım
Döviz altın vs uzun vadede illaki kazandırır

Hayırlı olsun canım
Döviz altın vs uzun vadede illaki kazandırır

Amin inşallah canım düşmesine moralim bozuldu ama makas farkı da çoktu..

Sürekli yükselse de bu sefer memleketin hali ne oluyor gördük.. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inş uzun vadede kaybetmez :KK36:

Pazartesi altın kuru yükselmezse 1 -2 tane de reşat da gözüm var bakalım nasip.. bilezik mi yapsam diyorum ara ara ama yatırımlık daha mantıklı geliyor..

Merhaba hanimlar.
Hala başlamadım yeni işyerime.
Bakalim keyfim ve kahyası cuma başla diyor🤣
Eve de fena alistim🤣
1 ay olacak cook iyi dinlendim.
Umarım maaslarimiza ciddi bir zam gelir yoksa baya zorlanacagiz.
Maasimin eksik kısmıyla 14 günlük farkı yatirmislar hemen 1gr altin aldım,üzerine de çocuklarla biraz kırtasiye ve kiyafet harcamasi yaptik sipsak geldiği gün bitti 🤣🤣
Ocaktan sonra birikimi 3e ayırıp bir çeyrek 1gr bankadan ve kalanına da döviz yapmak istiyorum bakalim.

Merhaba kızlar yılın son haftası sağlık, huzur ve mutlulukla geçsin inşaallah

Hepimiz için herşeyin hayatımız boyunca umut ettiklerimizden çok daha güzel gerçekleşmesi dileğiyle... 😍

Geçen hafta 109 tl harcadım

Bugün ev yoğurdu yapmak için 2.5 lt süt getirttim öğrenciye 12.5 tl ödedim annene sor zam yaptıysa farkını ödeyeyim dedim 🙂

Nasılsınız kızlar ?

1500 tl btc ye yatırdım bakalım orda ne olcak ?
Merhaba canım şimdilik iyi sayılırım annem önümüzdeki hafta safra kesesi ameliyatı olacak nasipse
Geçen hafta mide kanalındaki taş ve çamur temizleme işlemi yapıldı

Küçük oğlum okuldan soğuk algınlığı sebebiyle geldi

Hastalarımla ilgilenmeye çalışıyorum 🙂

Bugün ekders yatırıldı Allah bereket versin

Elektrik 213.50 tl gelmiş
Cep 154.17 tl

Önümüzdeki hafta doğalgaz sanırım 600 tl civarı gelir

Bu hafta şimdiye kadar 170 tl harcadım mutfak için

Biraz önce benzin aldım en son 24 kasımda almıştım deponun yarısı doluydu ama fulledim 310 tl oraya ödedim

Mutlu yillar hanımlar yeni yıl mutluluk para saglik getirsin herkese.🥰🥰🥰
Umarım yeni yılda dunya c.rona belasından kurtulur, enflasyon düşer, maaşlar artar, ekonomi normale döner cooooook amin

Merhaba canım şimdilik iyi sayılırım annem önümüzdeki hafta safra kesesi ameliyatı olacak nasipse

Coook gecmis olsun ablacım Allah şifa versin annene ve kuzuna😘

Çok geçmiş olsun canımm
Acil şifalar dilerimm

Back