- 6 Ağustos 2010
- 39.626
- 70.569
- 798
Bir de şunu ekleyeyimTakip ettiğim bir ekonominist 10.30 tl den dolar 590 lı rakamlardan altın aldığını ifade etmiş
Ytd

Ytd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de şunu ekleyeyimTakip ettiğim bir ekonominist 10.30 tl den dolar 590 lı rakamlardan altın aldığını ifade etmiş
Ytd
Ne alacaksan kademeli al canımEşim bir kısmınla ihtiyacın ne varsa onu al kalanını da istediğine yatır diyor.
Ben ikiye bölmeyi istiyorum bir kısmını alt bi kısmını da euro / dolar karışık döviz düşünüyorum..
Yarın karar verip bankadan vadeli hesaptan kurtarmam lazım.. Faize bulaşmak istemiyorum.
Ne alacaksan kademeli al canım
Ilerleyen günlerde düşebilir de ,yükselebilir de
Hayırlı olsun canımkademe fln olmadan eşimin söylenmesiyle 4200 $ aldık bir anlık kararladüştü c.bşkanın konuşmasıyla ama uzun sürelik olacak artmadan bozmam artık.. üzülme lüksüm yok şu an
![]()
Hayırlı olsun canım
Döviz altın vs uzun vadede illaki kazandırır
Merhaba canım şimdilik iyi sayılırım annem önümüzdeki hafta safra kesesi ameliyatı olacak nasipseNasılsınız kızlar ?
1500 tl btc ye yatırdım bakalım orda ne olcak ?
Coook gecmis olsun ablacım Allah şifa versin annene ve kuzunaMerhaba canım şimdilik iyi sayılırım annem önümüzdeki hafta safra kesesi ameliyatı olacak nasipse
Geçen hafta mide kanalındaki taş ve çamur temizleme işlemi yapıldı
Küçük oğlum okuldan soğuk algınlığı sebebiyle geldi
Hastalarımla ilgilenmeye çalışıyorum![]()
Allah razı olsun canımCoook gecmis olsun ablacım Allah şifa versin annene ve kuzuna![]()
Merhaba canım şimdilik iyi sayılırım annem önümüzdeki hafta safra kesesi ameliyatı olacak nasipse
Geçen hafta mide kanalındaki taş ve çamur temizleme işlemi yapıldı
Küçük oğlum okuldan soğuk algınlığı sebebiyle geldi
Hastalarımla ilgilenmeye çalışıyorum![]()