• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar .. bende 20 bin liralık bi altın aldım .. satmayı kesinlikle düşünmüyorum ben al unutcuyum ve çok güzel kâr elde ettim .. küçük bir miktarda borsaya yatırdım ilk deneyimim bakalım o cephede neler yaşıcam 😄 arabamın lastiği patlamış sabah o yaptırılacak .. nöbetteyim evden getirdim yemeğimi yarın ne yapacam yemek konusunda hiç bir fikrim yok 🤨
Merhaba canım bol bereketli birikimler dileğiyle...😊

Evet sonn ve son olarak tek düşüncem TL ve altın Gr altin miktarı ne kadar zamanda toplanırsa o zaman grm altın almak döviz kumar gibi geliyor yükselse de bı şekilde düşüyor altın garanti düşse de kar ediyosun eninde sonunda dövizden vazgeçtim TL ve Gr birikircem inşallah

Dün 5 tl ondan önceki gün 16 tl harcadım bugün 0 tl

Bakalım önümüzdeki 4 gün nasıl geçecek görünürde bir ihtiyaç yok ama ...

Selam canlar bugün pazar ve market işini hallettik ,1950 den çıktım marketten pazarda 120 rahat bulmuştur hesap edemedim ama herşey ateş pahası ya herşey 😬ilaçlara 551 TL 90₺ de sigara aldım 5 paket
1860 TL biti markette üstünü eşim tamamladı
Her ay yaptığım gibi de yapamadım yani daha az aldım ama pahalilik sayesinde aynı ödedim
306 TL hesapda duruyordu biraz bisiler içtik yedik ama kenarda duran 40 TL yi de hesaba ekledim yediğimizin bı kısmını koyduk yani yerine 😅
Maaştan da 30 TL daha arttırdık attım diğer hesaba 🥰şu an da hesapda duran 294 TL
Cüzdan dan çıkanlar ,25.44 TL toplamda ,319 TL ancak bu kadar çıktı altın için inşallah bı dahaki ay Alicam ☺️700/650 civarlarında olursa alırım insallah maasta yüklü yatarsa tabi
Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor zamanlar
Bugün marketci dedi ki yağ 170 TL olcakti dolar çıksaydı etiket geldi dün akşam dedi şaka gibi

Selam canlar bugün pazar ve market işini hallettik ,1950 den çıktım marketten pazarda 120 rahat bulmuştur hesap edemedim ama herşey ateş pahası ya herşey 😬ilaçlara 551 TL 90₺ de sigara aldım 5 paket
1860 TL biti markette üstünü eşim tamamladı
Her ay yaptığım gibi de yapamadım yani daha az aldım ama pahalilik sayesinde aynı ödedim
306 TL hesapda duruyordu biraz bisiler içtik yedik ama kenarda duran 40 TL yi de hesaba ekledim yediğimizin bı kısmını koyduk yani yerine 😅
Maaştan da 30 TL daha arttırdık attım diğer hesaba 🥰şu an da hesapda duran 294 TL
Cüzdan dan çıkanlar ,25.44 TL toplamda ,319 TL ancak bu kadar çıktı altın için inşallah bı dahaki ay Alicam ☺️700/650 civarlarında olursa alırım insallah maasta yüklü yatarsa tabi
Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor zamanlar
Bugün marketci dedi ki yağ 170 TL olcakti dolar çıksaydı etiket geldi dün akşam dedi şaka gibi
Aldıkların bereketli olsun canım 😊

Geçen yıl 2021 yılı için 40000 tl lik altın birikimi hedeflemiştim ama yıllardır hep istediğim bir yatırım fırsatı nasip oldu ,bütün altınlarımı bozdurmadan.Örneğin toplamı 45 gr olan 2 adet bilezik , takı set ,kolyeler ,yüzükler vs gibi

Onların yerine küçük oğlandan 1 çeyrek 8 cumhuriyet ,annemden de 2400 euro aldım

Belli bir zamanda ödeme gibi bir zorunluluğum yok rahatım. Ama ben yine de gevşemeden birikim konusunda disiplinli bir şekilde ilerlemek istiyorum nasipse inşaallah...

Dün 70 lira harcadım 1 kg tuzlı tereyağ aldım Bim den
İhtiyaç yok çok şükür bugün.. Almakta istemiyorum artık bişeyler..

Tl de bıraktığım parayı şu an ne yapıcam bilmiyorum. Eşim Faize aldırdı ama faize de bulaşmak istemiyorum :(

Dün 70 lira harcadım 1 kg tuzlı tereyağ aldım Bim den
İhtiyaç yok çok şükür bugün.. Almakta istemiyorum artık bişeyler..

Tl de bıraktığım parayı şu an ne yapıcam bilmiyorum. Eşim Faize aldırdı ama faize de bulaşmak istemiyorum :KK43:
Dövizde düşüş beklentisi var
Dolara onda bağlı olarak gram altında da düşüş illaki olacaktır
Ytd

250 tl evin dask ödemesini yaptım.

Bu hafta cep telefonu ,önümüzdeki hafta elektrik
sonraki hafta doğalgaz faturası belli olur...

Şu 7 - 8 gün içerisinde Aralık ayına ait Ek ders hesaplara yatırılır. Şimdiden Allah bereket versin...

Back