Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük kaç yaşında?Günaydın kızlar. Herkese hayırlı haftalar. Tatilimi yaptim döndüm. Kizim okula basladi cok mutluyumona da bana da iyi gelecek. Agustosta artik yavas yavas biz de baslariz. Kücuk icin krese mi versem yoksa sartlari zorlayip 1 dönem daha izne mi ayrilsam kararsizim
Agustosta 34 aylik olacak insaallahKüçük kaç yaşında?
Oyyy çok tatlı zamanlarıAgustosta 34 aylik olacak insaallah
Ekim doğumlu mu brnimkiyle aynı ay demekAgustosta 34 aylik olacak insaallah
Günaydın ablacım çok şükür çok iyiyim kendi adımaGünaydın tutumlu hatunlar, nasılsınız?
![]()
Günaydın abla iyiyiz çok şükür sen nasılsın özledikGünaydın tutumlu hatunlar, nasılsınız?
![]()
İyi diyelim iyi olalım. Her halimize şükür...Günaydın abla iyiyiz çok şükür sen nasılsın özledik
Altın öyle oldu. Ben yine de elimde oldukca alıyorum.Günaydın ablacım çok şükür çok iyiyim kendi adıma
Sen nasılsın?
Sadece altınla aramızdan kara kedi geçti o kadar bu aralar yanına yaklaştırmıyor![]()
En güzeli ama ben biraz tl biriktirip sonbahara doğru bu seviyelerden yani 500 'ün üstü seviyelerinden 450 470 civarında yakalayabilirsem topluca almak istiyorum ama tabiki nasipAltın öyle oldu. Ben yine de elimde oldukca alıyorum.![]()
Günaydın ablaGünaydın efendim...![]()
Günaydın, hoş geldin, özledik seniGünaydın efendim...![]()
Sen nasılsın?Günaydın, hoş geldin, özledik seni
Nasılsın
Günaydın canımGünaydın herkese
Bereketli bi gün olsun![]()
Hoşbulduk canım. Tekeri patlak kamyon gibiyim.Günaydın, hoş geldin, özledik seni
Nasılsın
Yap tabi delikanlilara, yesinler. Yaninizdayken istediğiniz gibi pişirin, yedirin. Her kalabalığın bir tenhaligi da var...Günaydın abla
2 gündür burada sabahtan güneş açıyor ikindiden sonra mis gibi yağmur yağıyor
Bugün dersim yok ev işleriyle meşgulüm
Kahvaltı öncesi yiyio içeceklerimi yedim içtim
Birazdan kahvaltı yaparım
Alışverişim de yok
Yemeğim de hazır
Oğlanlara tatlı filan mı yapsam diye düşünüyorum bilemedim![]()