- 6 Ağustos 2010
- 39.601
- 70.503
- 798
Çok teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?Merhaba ablacııımmm, nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?Merhaba ablacııımmm, nasılsın![]()
Çok şükür ablamÇok teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?
Günaydın hayırlı huzurlu mutlu pazarlarGünaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar![]()
Hayat nasıl gidiyor şekerim?Gunaydin hanimlar mutlu haftalar
Coook yorucu bir pazar gününden sonra pazartesi ilac gibi geldi![]()
Maaşını ne ödemesine bağladın?Kızlar bi sorum olacak
Ben memurum
Kiradayım maaşımın yaklaşık beşte biri kiraya gidiyor. şu an yarı zamanlı ailemle yaşıyorum,küçük bir ilçedeler. Ben ildeyim.
32 yaşında bekarım.
maaşımı bi yere bağladım, yatırım amaçlı her ay ödeme yapıp hem birikim hem yatırım olsun diye düşündüm.
şu an evlilik gibi bi durum yok aday da yok, çeyiz işine hiç girmedim evleneceğimde alırım diye.
sorum şu kalan 4/5 maaşımdan ne kadar yatırıma taksit ödesem mantıklı olur.
bazen çok gereksiz şeylere fazla para harcıyorum, bazen de ihtiyacım olanı erteliyorum
Bi akıl verin hele
Uzun oldu kusura bakmayın![]()
Ev ablacımMaaşını ne ödemesine bağladın?
Maaşının kalan 4/5 lik kısmının ne kadarıyla ev ödemesi yapıyorsun?Ev ablacım![]()
Maaşını ne ödemesine bağladın?
Canım maaşının 1/5i kiraŞöyle ki elimde bir miktar peşinat vardı babam da destek oldu sağ olsun. Kalanı da taksit taksit ödüyorum. Ama taksit miktarı esnek.
eski görev yerinden almıştık, şu an yaşadığım ilde maalesef ev fiyatları ucuk o yüzden üste bayaaa para koymam lazım.
bi de evlenmeden alayım istiyorum borç harç ben sıkıntı yaşıyorum elin oğlu sefasını sürmesin diye![]()
Teşekkür ederim ablacım darısı herkesin başınaaedenli bu arada evin hayırlı olsun
Bazen kalanın yarısı bazen daha fazla işte sabit değilCanım maaşının 1/5i kira
Geri kalanın kısmın ne kadarı ev taksiti?
Hımmmm o nasıl bir sistemmiş biraz anlatsanaBazen kalanın yarısı bazen daha fazla işte sabit değil![]()
Ablacım özelden yazdımEv borcu tahminen kaç yılda biter?
Bazen Çikolatalı pasta, bazen pamuk şekeri, bazen de süs biberi tadındaHayat nasıl gidiyor şekerim?![]()