Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Tam kapanma ile umarım vaka sayısı istenilen düzeyde azalır hayırlısı inş.
Afiyet olsun canım eline sağlık.Merhaba kızlar
Bugün online derslerim vardı
Onun dışında mutfakta işlerim vardı
2 kilo kıymadan köfte yoğurdum
Buzluğa koydum
Mercimek çorbası
Köfte
Bulgur pilavı
Mor lahana tarator
Revani
Yaptım
Dışarıda işlerim vardı
Şimdi dinlenmeye çekildim
Bugün elektrik faturam 153 tl geldi hemen ödedim
Önümüzdeki günlerde doğalgaz faturası gelir
Cep telefonu geçen gün ödedim 188 tl
En sevimli çağları kuzum ne yapsın o da haklı güzel günde ne yapsın evde kıyamam ona benAfiyet olsun canım eline sağlık.
Ben bugün online derslere erken başlayıp 13.00 te bitirdim.oglusla kapanma öncesi son gezmeyi yaptık annem de gelmişti ama öyle sıcaktı ki dışarısı çok duramayip döndük.
Parklarda gezmekten çok sıkıldım ama oğlusu çıkarınca içeri sokmak öyle zor ki
Dünden kalan yemeklerden yedik biz de
Hayırlı cumalar canımEn sevimli çağları kuzum ne yapsın o da haklı güzel günde ne yapsın evde kıyamam ona ben![]()
Ben online derslerimi bitirdimHayırlı cumalar canım
Evet valla 17 gün nasıl tutacagim evde çocuğu bilmiyorum bahçe var işte oraya indiler annemle,ben ise haftanın online dersini tamamladım.
Belki ben de inerim
Iyiyim canım kendi adımaHanimlaaaarrr
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz iftar yemeği hazırlığı vardır şimdi, öpüyorum hepinizi![]()
Afiyet olsun canım.Ben de dün gece sahurda buzlugu karıştırdım bir baktım köfte varmış kutuda ,stoklamistim önceden unutmuşumIyiyim canım kendi adıma
Bugün de anneme gittim bahaneyle yürüyüş yapıyorum en azından 3000 adımı atmış oluyorum
Bugün süt helvası yapmıştım
Komşuma verdim o da kek verdi
anneme hem tatlı hem kekten götürdüm
Akşam yemeğim
Mercimek çorbası
Tavuk taşlık
Bulgur pilavı
Kabak sote +yoğurt + ceviz
Vişne kompostosu
Maden suyu
Süt helvası
Sizlere de afiyet şifa olsun canımAfiyet olsun canım.Ben de dün gece sahurda buzlugu karıştırdım bir baktım köfte varmış kutuda ,stoklamistim önceden unutmuşumköfte patates yemeği yapıyorum şimdi de..Bulmuş gibi oldum
![]()
Günaydın canım.Merhaba kızlar
Inşaallah altın düşer bu hafta ek ders ve önümüzdeki hafta ayın 10 unda maaş
Fatura olarak bu hafta doğalgaz faturası gelir diğerleri geldi ve ödendi
Sigortacımı aradım arabanın kaskosu yapılacak bu hafta kredi kartıyla taksitle öderim her zamanki gibi
Zaman çok çabuk geçiyor
Bu 6 saat online dersim var
Iftar için yiyeceklerimi de ayarladım
Sebze çorbası
Pilav
Tavuk
Salata
Cacık
Kabak tatlısı
Günlük işlerimi ayarlayınca saat 15.00 18.00 aralığında yürüyüş bahanesiyle anneme gidiyorum vakit de çabuk geçiyor
Yolda tanıdık filan da görüyorum selamlaşıyorum insana iyi geliyor![]()
Evet canım ayın 10 unda bayram öncesi ödeme yapılacakGünaydın canım.
Maaş 10 unda mi yatacak yani
İnşallah altın düşer
İyiymis ama ben bu ay sadece oğlanın 1 gramini ayırırırım diye düşünüyorum.Bu ay hepimizin baharlık kıyafet ihtiyacı var onları alırım bir de diş hekimi işim var kısmetse.Bakalim bunlardan artan olur mu olursa yine alırım gram inşallahEvet canım ayın 10 unda bayram öncesi ödeme yapılacak
Hayırlısı canım parayı niçin kazanıyoruz ihtiyaçlarımızı gidermek , elimizden geldiğince de birikim yapmak içinİyiymis ama ben bu ay sadece oğlanın 1 gramini ayırırırım diye düşünüyorum.Bu ay hepimizin baharlık kıyafet ihtiyacı var onları alırım bir de diş hekimi işim var kısmetse.Bakalim bunlardan artan olur mu olursa yine alırım gram inşallah![]()