• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sağlık olsun canım,bu ay da böyle olsun iradelisin sen ramazan çıkınca yine verirsin 😊

Sabah online ders,ders bitimi temizlik yaptım, oglusa bici bici yaptırdım yemek yedi oturduk 🤗
Sağolasın canım benim 😍
Kendime tanıdığım süre 1 yıl uzun sürede aldığım kiloları çok kısa sürede verme gibi düşüncemin olmayışı da bunda etkili
Uzun sürede alınan kiloları kısa sürede vermeye çalışmak biliyorum ki beni fiziksel ve ruhsal açıdan çok yıpratacak

Oğlanın en sevimli çağları tadını çıkar 🥰😘

Selam kızlar
Ramazan ayı hayırlara vesile olsun inşallah
Maaşımdan bir miktar kalıyor bu ay zekat ve fitre veririm, başka birikim olmaz.
Kızım büyük oranda yerleşti evine eksikleri var tabi ki ama kalıyor artık evinde Purpplee Purpplee

Dün oğlanlar evde olmayınca kendi normalime döndüm
Tartıda 66.8 kg yi gördüm 😀

Bugün akşam menüm

Haşlama kemikli kuzu eti
Sebze çorbası
Salata ya da söğüş olarak marul domates
Yoğurt ya da ayran

Bu ay altın alamam gibi geliyordu ama para arttı sebebi ise geçen sene ramazan bitince bu yılın zekâtından düşme niyetiyle vermeye çalıştıklarım

(Normalde ramazandan ramazana zekatı hesaplayıp vermeye çalışıyorum

Ramazan bitince zekat verilecek kişi karşıma çıkınca da sonraki yılın zekâtından düşmek üzere verip notumu alıyorum
Yıllardır bu şekilde yapmaya çalışıyorum böylece ramazan ayında benim için de kolaylık oluyor )

Son düzenleme:
Bu ay altın alamam gibi geliyordu ama para arttı sebebi ise geçen sene ramazan bitince bu yılın zekâtından düşme niyetiyle vermeye çalıştıklarım

(Normalde ramazandan ramazana zekatı hesaplayıp vermeye çalışıyorum

Ramazan bitince zekat verilecek kişi karşıma çıkınca da sonraki yılın zekâtından düşmek üzere verip notumu alıyorum
Yıllardır bu şekilde yapmaya çalışıyorum böylece ramazan ayında benim için de kolaylık oluyor )
Allah kabul etsin canım

Selam kızlar
Allah kabul etsin Varyemez Varyemez
Ufak çaplı ben de başladım bu uygulamaya
Ev süpürdüm, toz aldım
Çiçeklerim le ilgilendim, bir kez daha bahçeli ev hayali kurdum :olamaz:
Dünden ezogelin çorba, mısırlı pilav, hindi sote var azar azar, karışık kızartma yapıyorum, patates, havuc, biber karnabahar

Selam kızlar
Ev süpürdüm, toz aldım
Dünden ezogelin çorba, mısırlı pilav, hindi sote var azar azar, karışık kızartma yapıyorum, patates, havuc, biber karnabahar
Allah razı olsun canım
Menü süper afiyet şifa olsun
Inşaallah hayalin gerçek olur canım 🥰😍😘

Selam kızlar
Ev süpürdüm, toz aldım
Çiçekleri toprağı ekip biçmeyi ben de çok seviyorum. Hayalim benim de bahçeli ev...
İnşallah hayallerimiz gerçeğe dönüşür😊

Merhaba kızlar

Bugün online ve yüz yüze derslerim kursum ve de nöbetim vardı.
Neyseki hepsi de öğlen saatinde bitti

Bugün yemeklerim vardı ama oğlanlar evde yoklar

Back