Deterjan stoğum uzun süre yeter almıştım.Kızlar A 101 de 100 lü fairy bulaşık makinası deterjanı 97.90 tl ihtiyaç varsa haberiniz olsun
Domates salçası 6.45 tl
Bereketli olsun canımGünaydınlar
sabah kahvaltı ve kahve faslından sonra ortalığı topladım. kızı dershaneye bırakıp oğluşla okula geldik.
350 tllik altın aldım
Kitap da güzel bir yatırım canımmillet altın alıyor bense dün kitap aldım
Euro günüm beni çok sarstı. Gün mü eziyet mi belli değil şeklinde ilerliyor.
Neyse ki Mayıs'ta bana toplanacak. Borçları kapatabilirsem ne âlâ!
Sağol canım. Ekdersin bayağı geç kalmış.Bereketli olsun canım
Bizim ekdersler sözde bugün yatırılacakmış bakalım
Kitap da güzel bir yatırım canım
Geçen ay ben de güzel kişisel gelişim kitapları aldım benim için altın kadar kıymetli almak istediğim birkaç kitap daha var
Altın da alıyorum kitabımı da alıyorummillet altın alıyor bense dün kitap aldım
Euro günüm beni çok sarstı. Gün mü eziyet mi belli değil şeklinde ilerliyor.
Neyse ki Mayıs'ta bana toplanacak. Borçları kapatabilirsem ne âlâ!
KitaplarAltın da alıyorum kitabımı da alıyorum
Allah bir an önce borcunu bitirmeyi nasip etsin
benim de almam gereken var ama okumam gereken daha fazla :)Bereketli olsun canım
Geçen ay ben de güzel kişisel gelişim kitapları aldım benim için altın kadar kıymetli almak istediğim birkaç kitap daha var
Evet gelince yeri hazır doğalgaz faturası ödenecek bir kısmıylaSağol canım. Ekdersin bayağı geç kalmış.
Canım çok sağol cumartesi yazacaktım kaldı öyleMerhaba canım şahsi görüşüm ve yaşadıklarımı yazayım
Büyük oğlan ted koleji sınavını kazanmıştı ama gelir yüksek olunca gidemedi .
Hiç içimde uhde olmadı bu durum en yakın kolej 70 km uzaklıkta ve farklı bir ilde küçücük çocuk yatılı kalacak hiç gerek yoktu.
Biz ilçede yaşıyoruz normal bir ortaokulda okudular her 2 oğlum da aynı ortaokuldan mezun
Iki oğlum da sorumluluklarının farkında olan öğrencilerdi
Büyük oğlum 8. Sınıfken çok hasta oldum onlara bir çorba bile yapıp önlerine koyamayacak kadar hatta akıl hastanesine düşmeye ramak kalacak kadar çok zor bir süreç yaşadım ve yavrumla ilgilenemedim o moral bozukluğu ve o sene hiç çalışmamasına rağmen kuzum Afyon Fen lisesini kazandı
Küçük oğlum ise 8. Sınıfa geçtiğinde babalarıyla yaşadığım evden yavrumu da alıp şimdiki evime taşındım . O da Denizli Fen lisesini kazandı.
Demem o ki herşey çocukta başlıyor bitiyor
Çok güzel sonuçlar elde etmesini diliyorum yavrunun.Allah yardımcısı olsun her daim
Nasıl yani 350 TL lik altınGünaydınlar
sabah kahvaltı ve kahve faslından sonra ortalığı topladım. kızı dershaneye bırakıp oğluşla okula geldik.
350 tllik altın aldım
Bayağı gecikmiş csnim Allah bereketini versinBereketli olsun canım
Gece yatırılmış sabah uyanınca gördüm diğer bankaya eft yaptım Saat 09.00 dan sonra hesaba düşerBayağı gecikmiş csnim Allah bereketini versin
Günaydın arkadaşlar
Bu gece uyumadım , hastaneye gidip eeg çekileceğim uykusuz kalmam istenmişti.Hic uykum yok desem
Bugün doğalgazlari yazarlar,bakalım kaç gelecek ,gece bayağı soguyormus ev, görmüş oldum
Sağol canım hareket ettikçe sersemlik hissi oluyordu ama artık yok yine de randevuya gidiyorumGece yatırılmış sabah uyanınca gördüm diğer bankaya eft yaptım Saat 09.00 dan sonra hesaba düşer
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ne gibi şikayetlerin var ?
Evet canım bankadanNasıl yani 350 TL lik altınbankadan sanırım
Bereketli olsun canım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?