Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar A 101 de 100 lü fairy bulaşık makinası deterjanı 97.90 tl ihtiyaç varsa haberiniz olsun

Domates salçası 6.45 tl
Deterjan stoğum uzun süre yeter almıştım.
Ben de 101 in 10 tl üstü indirimli ürünlerini takip ediyorum. 3 tane Activex sıvı sabun daha aldım.

Günaydınlar
sabah kahvaltı ve kahve faslından sonra ortalığı topladım. kızı dershaneye bırakıp oğluşla okula geldik.
350 tllik altın aldım
Bereketli olsun canım

Bizim ekdersler sözde bugün yatırılacakmış bakalım
millet altın alıyor bense dün kitap aldım

Euro günüm beni çok sarstı. Gün mü eziyet mi belli değil şeklinde ilerliyor.

Neyse ki Mayıs'ta bana toplanacak. Borçları kapatabilirsem ne âlâ!
Kitap da güzel bir yatırım canım
Geçen ay ben de güzel kişisel gelişim kitapları aldım benim için altın kadar kıymetli almak istediğim birkaç kitap daha var

millet altın alıyor bense dün kitap aldım

Euro günüm beni çok sarstı. Gün mü eziyet mi belli değil şeklinde ilerliyor.

Neyse ki Mayıs'ta bana toplanacak. Borçları kapatabilirsem ne âlâ!
Altın da alıyorum kitabımı da alıyorum
Allah bir an önce borcunu bitirmeyi nasip etsin

benim de almam gereken var ama okumam gereken daha fazla :)

Canım çok sağol cumartesi yazacaktım kaldı öyle
Sende zor zamanlar yaşamışsın gülüm umarım hayat bundan sonra daha iyi gider
Oğullarınada aferin süperler valla bende aslında çocuk istersen her yerde yapar diye düşünüyorum
Ama aynı okulda görev yaptığım arkadaşlarım bile aaa bizim okula mı gelecek falan deyince acaba yanlış mı düşünüyorum diye kendimi sorguluyorum
Çok sağol canım cevabın için

Günaydınlar
sabah kahvaltı ve kahve faslından sonra ortalığı topladım. kızı dershaneye bırakıp oğluşla okula geldik.
350 tllik altın aldım
Nasıl yani 350 TL lik altın bankadan sanırım
Bereketli olsun canım bu arada

Bayağı gecikmiş csnim Allah bereketini versin

Günaydın arkadaşlar
Bu gece uyumadım , hastaneye gidip eeg çekileceğim uykusuz kalmam istenmişti.Hic uykum yok desem
Bugün doğalgazlari yazarlar,bakalım kaç gelecek ,gece bayağı soguyormus ev, görmüş oldum

Bayağı gecikmiş csnim Allah bereketini versin
Gece yatırılmış sabah uyanınca gördüm diğer bankaya eft yaptım Saat 09.00 dan sonra hesaba düşer

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ne gibi şikayetlerin var ?

Gece yatırılmış sabah uyanınca gördüm diğer bankaya eft yaptım Saat 09.00 dan sonra hesaba düşer

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ne gibi şikayetlerin var ?
Sağol canım hareket ettikçe sersemlik hissi oluyordu ama artık yok yine de randevuya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…