Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hayırlı kandiller arkadaşlar 🤲
BES ten çıkmayi düşünüyorum 5707 TL alacağım çıkarsam,direkt altın alacağım hair düşükken.Bilmiyorum bakalım

Hayırlı kandiller arkadaşlar 🤲
BES ten çıkmayi düşünüyorum 5707 TL alacağım çıkarsam,direkt altın alacağım hair düşükken.Bilmiyorum bakalım
Hayırlı huzurlu kandiller canım
Bence çok da iyi edersin uzun vadede 😍

Merhabalar arkadaşlar herkes iyidir inşallah 🤲
Doğalgaz faturamız geldi,496 ..giderek düşmesine rağmen fazla.. havalar iyi gidiyordu oysaki

Merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar. Bunara kosturmacadan yazamadim. Varyemez Varyemez pro üye olmussun hayırlı olsun.
Çok şükür kizimi okul.kaydini hallettik. Ek hesaplari bosalttik kenardakilere dokunmayalim diye😀 mayisa kadarki 2 maasimi yok sayacagim. Neyseki aklimizdan cikti okul.meselesi. Dersler son gaz devam ediyor. Öğrenciler artik iyice isteksizlesti derse katilim cok azaldi. Umarim dönem.sonunu getiiriz sag salim. Bugun dersleri.bitirip okula ugrayacagim sonra da biraz dolasirim.oğlumla.disarda. Hava guzel. Kizimin da canli dersten sonra etudu var. Yemeklerimi sabahtan hallettim. Karnabahar yemegi yaptim ve köfte yogurup sekil verdim dolaba kaldirdim.Herkese simdiden guzel.bir haftasonu diliyorum😍

Merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar. Bunara kosturmacadan yazamadim. Varyemez Varyemez pro üye olmussun hayırlı olsun.
Çok şükür kizimi okul.kaydini hallettik. Ek hesaplari bosalttik kenardakilere dokunmayalim diye😀 mayisa kadarki 2 maasimi yok sayacagim. Neyseki aklimizdan cikti okul.meselesi. Dersler son gaz devam ediyor. Öğrenciler artik iyice isteksizlesti derse katilim cok azaldi. Umarim dönem.sonunu getiiriz sag salim. Bugun dersleri.bitirip okula ugrayacagim sonra da biraz dolasirim.oğlumla.disarda. Hava guzel. Kizimin da canli dersten sonra etudu var. Yemeklerimi sabahtan hallettim. Karnabahar yemegi yaptim ve köfte yogurup sekil verdim dolaba kaldirdim.Herkese simdiden guzel.bir haftasonu diliyorum😍
Evet canım çok teşekkür ederim 😍🥰
Kızına başarılar diliyorum 😍

Selam kızlar
Sanırım bu ay da birikim yapamayacağım
Kızım ayrı ev tutacak , e tabi ki beyaz eşya mobilya vs...
İkinci el mi almalı
Sıfır mı
Direk eşyalı eve mi çıkmalı bilemiyoruz

Selam kızlar
İkinci el mi almalı
Sıfır mı
Selam canım
Kızın okuyor mu çalışmaya mı başladı?
Benim ki bu yıl da üniversite sınavına girecek. İnşallah hayırlısı ile benim kız da yerleşir de bize de masraf olur🙏😁

Selam kızlar
İkinci el mi almalı
Sıfır mı
Ben hep sıfır almıştım bekarken,her seferinde şehir değişirken sattım,şimdi olsa ikinci el alırdım

Back