En şeker zamanları benim yerime öp kuzuyu7 aylik canim teşekkür ederim bakiyorum parmagimla şişme falan yok ama daha hic dişi çıkmadı yani
Iyi geceler kızlar. Dusuk bir miktar ile borsayi denemek istiyorum. Isin dini boyutu hakkinda net bilgim yok bilenler aydinlatabilir mi?
Bildiğim kadarıyla katılım bankaları bu tür hisselerden aldırmıyor. Garanti olması için oradan hesap açabilirsin sanki..Ne hissesi aldığın önemli canım
Örneğin içki üreten firmalar ,banka hisseleri ,domuz eti üretimi yapan firmaların hisseleri bu tarz hisseler caiz olmaz
Mesela otomotiv , beyaz eşya, kağıt ,petro kimya, mobilya ,enerji,tekstil, çimento vb gibi hisseler alım satımının sakıncalı olmadığı hisseler olarak örnek verilebilir
Operim tabi canım teşekkür ederiz teyzesiEn şeker zamanları benim yerime öp kuzuyu
Abla biraz rahatsızCanTorun ablam nerelerdesin özlettin
Üzüldüm Rabbim şifa versin. Nesi var biliyor musun?Abla biraz rahatsız
Telefon tablet vs gibi ortamlardan uzak kalması gerekiyormuşÜzüldüm Rabbim şifa versin. Nesi var biliyor musun?
Anladım canım.Telefon tablet vs gibi ortamlardan uzak kalması gerekiyormuş
Telefon tablet vs gibi ortamlardan uzak kalması gerekiyormuş
Bereketli olsun canımPazara uğradım portakal ayva yumurta limon aldım. 45 TL harcadım sanırım.
İkinci öğünümü erken yaptım umarım çok acıkmam.
Nohut brokoli salatası
Sonrasında sade k as hce 4-5 badem yarım ayva yarım portakal yedim. Pilavı çocuklara yapmıştım yemedim.
Amin inşaallah canımAllah sifa versin en acilinden. Umarim.en kisa zamanda gelir. Benim.de gözlerim ariyor kendisini.
Denedim bana yaramadıVaryemez hic borsa denedin mi bu gune kadar? Ne dusunuyorsu borsa hakkinda bilmek isterim?
Tesekkurler paylasimin ve cevabin icin. Allah rahmet eylesin dayina. Evet daha sonrasinda devam etmemen bence de uygun olmus.Aslinda ben cok kucuk.bir miktarla.deneyip gormek istiyorum. Yani zaten buyuk paralarla borsa isine girmemDenedim bana yaramadı
Rahmetli dayım çok müptelası idi zaten onun vesilesiyle sene 1999 da 4000 mark yatırdım ve de batırdım
Aldığım hissenin kiminin tahtası kapandı kimi değer kaybetti
Böylece benim borsa macerası 22 yaşımda başladı ve hemen bitti
Bugünkü 4000 euro düşün batan parayı yazık günah o parayla o sene altın alıp koysam ya da döviz olarak kalsaydı hiç olmazsa şu anda bir işime yarardı .
Bu işten çok kazananlar da olabilir lafım olmaz ama dediğim gibi ben para batırdım
Bazen iyiki genç yaşta başıma gelmiş diyorum mesela şu an 44 yaşındayım şu yaşta para batırmak daha kötü bence
Dayıma gelince dayım izmit 'te yaşıyordu emekli ikramiyesini de borsa da batırdı aynı yıl deprem dolayısıyla memlekete gelmişlerdi öylece borsadan haberim oldu maalesef sayesinde.
Neyse emekli ikramiyesini borsada batırınca ruhsal bunalıma girdi dengesi bozuldu ne yazıkki
Sonra eve kapanmış yıllarca tekrar geri dönmüşlerdi haberini yengemden almıştım
Yaklaşık 20 yıl psikolojik bunalımla geçen bir ömür sonunda geçen yıl vefat etti .
Demekki herkesin kırılma hayattan kopma noktası değişebiliyor
Hakkında hayırlısı olsun canımTesekkurler paylasimin ve cevabin icin. Allah rahmet eylesin dayina. Evet daha sonrasinda devam etmemen bence de uygun olmus.Aslinda ben cok kucuk.bir miktarla.deneyip gormek istiyorum. Yani zaten buyuk paralarla borsa isine girmem
Hem.bilmiyorum.hem riskli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?