Hayirli olsun canim ayni modelmi aldin gecen adana burmasi almıştınSelamlarrr
Sabah 2 haşlanmış yumurta badem fındık 2 çeri 1 salatalık ş. siz çay peynir zeytin.
Öğlen şsiz Türk kahvesi 6 fındık.
20 grlık bileziğimi verip 1 çeyrek ve 3460 TL verip 30 grlık bilezik aldım.
Bunu canim aldigin güzelmiş valla gule güle kullan7 küçük altınım daha var sonra onların üzerine ekleyip 20 gr bilezik yapacağım kısmetse.
Evet canım Adana burması. Teşekkür ederimHayirli olsun canim ayni modelmi aldin gecen adana burmasi almıştın
Evet görseldekiBunu canim aldigin güzelmiş valla gule güle kullan
Evet canım Adana burması. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım hepimizin olsun insallahEvet görseldeki
Sağolasın daha ağırları senin olsun
Geçmiş olsun canım kaç aylık kızın? Diş etlerini yokla bakalım kaşınıyor muMerhaba hanımlar dün kızım cok huysuzdu fırsatım olmadı hiç yazmaya diş çıkarıyor galiba ama ortada görünür bisey de yok
Bugün kahvaltı indirmeyi düşünüyorum hafif güzel olur poğaça da yapsam tamamdır
Bu hafta bn baya harcadim iki hafta dışarı cikmam artık
Hepinize hayırlı günler
Allah kolaylık versin canım biz şükür geçtik o aşamaları,arkada birer azı kaldı her diş çıkarırken pişik olurdu ağzı akardı öyle anlardım dış çıkardığınıMerhaba hanımlar dün kızım cok huysuzdu fırsatım olmadı hiç yazmaya diş çıkarıyor galiba ama ortada görünür bisey de yok
Bugün kahvaltı indirmeyi düşünüyorum hafif güzel olur poğaça da yapsam tamamdır
Bu hafta bn baya harcadim iki hafta dışarı cikmam artık
Hepinize hayırlı günler
Inşaallah sorun kalıcı şekilde çözümlenmiştir canımDün çamaşır makinesi bozulmuştu
Sabah servis geldi 295 TL
Kazanın dönmesini sağlayan parça kırılmışInşaallah sorun kalıcı şekilde çözümlenmiştir canım
7 aylik canim teşekkür ederim bakiyorum parmagimla şişme falan yok ama daha hic dişi çıkmadı yaniGeçmiş olsun canım kaç aylık kızın? Diş etlerini yokla bakalım kaşınıyor mu
Teşekkür ederim canım biz daha hic çıkarmadık diş bezini sureklu degismeme ragmen kırmızı renge dönüyor bide çok kirli bez degistiriyorum iki gündür belki de cikarcak vakti diye düşünüyorum çünkü hiç cikmadi daha disiAllah kolaylık versin canım biz şükür geçtik o aşamaları,arkada birer azı kaldı her diş çıkarırken pişik olurdu ağzı akardı öyle anlardım dış çıkardığını
Evet sık kaka yapar,sürekli değişsen de kızarır bunlar diş geliyor demek.Hsmetan mavi sür popiseTeşekkür ederim canım biz daha hic çıkarmadık diş bezini sureklu degismeme ragmen kırmızı renge dönüyor bide çok kirli bez degistiriyorum iki gündür belki de cikarcak vakti diye düşünüyorum çünkü hiç cikmadi daha disi
Ne hissesi aldığın önemli canımIyi geceler kızlar. Dusuk bir miktar ile borsayi denemek istiyorum. Isin dini boyutu hakkinda net bilgim yok bilenler aydinlatabilir mi?
Sağolasın canım sürüyorum geçiyor çok.sukur hala debeleniyir yanimda yatmadi bir türlüEvet sık kaka yapar,sürekli değişsen de kızarır bunlar diş geliyor demek.Hsmetan mavi sür popise
Tesekkurler canim.cevabin icin. Göz önunde bulunduracagimNe hissesi aldığın önemli canım
Örneğin içki üreten firmalar ,banka hisseleri ,domuz eti üretimi yapan firmaların hisseleri bu tarz hisseler caiz olmaz
Mesela otomotiv , beyaz eşya, kağıt ,petro kimya, mobilya ,enerji,tekstil, çimento vb gibi hisseler alım satımının sakıncalı olmadığı hisseler olarak örnek verilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?