Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kahvaltı öncesi

250 ml elma sirkeli +limonlu su
500 ml sade su

Kahvaltı

1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 yk tahin +1yk pekmez
1 domates
1 tutam maydanoz
1 peynirli patatesli poğaça
250 ml şekersiz çay

Pazara gittim sadece süt ihtiyacım vardı anneme de süt ve peynir aldım anneme gittim

1. Ara öğün

3 dilim pekmez ile tatlandırılmış kabak tatlısı
500 ml su

2 .ara öğün

1 kare kek
1 maden suyu

Hayirli olsun canim ayni modelmi aldin gecen adana burmasi almıştın

Kızımı dershaneden aldık migros gittik. Bu hafta pazara gitmeyeceğimden yumurta meyve ve domates aldım. Dondurulmuş pizza çocuklar için.
Ben artık 2 öğüne geçiyorum çünkü çok zorlanmıyorum. Tarçınlı kahvemi içtim. Saat 4 gibi 2.öğünümü yapıp kapatıyorum. 2 yumurta yı sarımsaklı yoğurtlu salata yapıp yiyeceğim. Biraz da badem

Merhaba hanımlar dün kızım cok huysuzdu fırsatım olmadı hiç yazmaya diş çıkarıyor galiba ama ortada görünür bisey de yok
Bugün kahvaltı indirmeyi düşünüyorum hafif güzel olur poğaça da yapsam tamamdır
Bu hafta bn baya harcadim iki hafta dışarı cikmam artık
Hepinize hayırlı günler

Geçmiş olsun canım kaç aylık kızın? Diş etlerini yokla bakalım kaşınıyor mu

Allah kolaylık versin canım biz şükür geçtik o aşamaları,arkada birer azı kaldı her diş çıkarırken pişik olurdu ağzı akardı öyle anlardım dış çıkardığını

Allah kolaylık versin canım biz şükür geçtik o aşamaları,arkada birer azı kaldı her diş çıkarırken pişik olurdu ağzı akardı öyle anlardım dış çıkardığını
Teşekkür ederim canım biz daha hic çıkarmadık diş bezini sureklu degismeme ragmen kırmızı renge dönüyor bide çok kirli bez degistiriyorum iki gündür belki de cikarcak vakti diye düşünüyorum çünkü hiç cikmadi daha disi

Evet sık kaka yapar,sürekli değişsen de kızarır bunlar diş geliyor demek.Hsmetan mavi sür popise

Iyi geceler kızlar. Dusuk bir miktar ile borsayi denemek istiyorum. Isin dini boyutu hakkinda net bilgim yok bilenler aydinlatabilir mi?
Ne hissesi aldığın önemli canım

Örneğin içki üreten firmalar ,banka hisseleri ,domuz eti üretimi yapan firmaların hisseleri bu tarz hisseler caiz olmaz

Mesela otomotiv , beyaz eşya, kağıt ,petro kimya, mobilya ,enerji,tekstil, çimento vb gibi hisseler alım satımının sakıncalı olmadığı hisseler olarak örnek verilebilir

Tesekkurler canim.cevabin icin. Göz önunde bulunduracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…