Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Daha yeni 11 haftalik canim dogum temmuz sonu ağustos basi görünüyor daha var yani bir kizim var oda daha küçük istemiyorduk canim ama oldu nasibi varmış demek esime kalsa bisey almaz en iyisi ben yapim kizim doğduğunda bir çeyrek ve 10 gram altini var bnde o 10 gramın ustune 10 gram daha ekleyip her biri 10 gram olmak uzere bir çift cocuk bilezigi almak ıstiyorum

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım.
Bebiş şanslı bol nasipli

Selam kızlar,
Hem çalışma, hem harcama yönünden yoğun günler geçiriyorum,
Şimdiye kadar bahar havası vardı, bugün hava kapandı artık.
Her ay 1 gr altın almayı hedefliyorum inşallah
Yazabilirsin Varyemez
Şimdiden 1gr aldım.
Purpplee geçmiş olsun, Ankara nın neredindesin
Kızım da Ankara da, korktum demişti

Iyi aksamlar:)
Iyiniyetli,o durumu vaktiyle hepimiz yasadik.Erkeklere altin allerji yapiyor kesinlikle.
Sanki biz alip tutup tutup dis kapinin mandalina asiyoruz.

Onceden vermisseniz,bunlari vermeyecegim,aklindan bile gecirme,ben de yoldan gecene bagislamiyorum,cocuklarimin gununde kullanacagim deyin.
Babamin elinden derya gibi para akti,aktiii gitti.
En onemli gunlere annemin 3 kurusu yetisti.
Ben kizimin yatakodasi mobilya parasini altin olarak koydum kenara,simdi beyaz esya icin biriktirecegim,
Onu benden kim nasil alacakmis sasarimdaha cooook var gibi geliyor ama daha dun kucagimdaydi valla...

bende 2021 yılında 20.000 TL biriktirmeyi planlıyorum.
Inşaallah hedefine ulaşırsın canım
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok şükür korkulacak bir şey yok
Gözün aydın canım
Çok sevindim
Hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle canım
Bugün pazara gitti 140 TL harcadım. 45 yumurta meyve patates soğan çeri domates limon. Fazla fazla adım ki her hafta pazara gitmeyeyim 2 hafta yensin.
Geçen hafta gitmedim iyi oldu. Hem yorulmadım hem param cebimde kaldı.
Bereketli olsun güle güle yiyin
Bereketli olsun canım ekledim
Haydi inşaallah canım
Herkese selamlar iyi akşamlar, çok şükür akşam üstü yağmur yağmaya başladı.
Ve aleyküm selam canım
Dün gece burada da sabaha kadar yağdı inşaallah daha çok yağar bereketiyle

Hikayenizin asinasiyim,hazirligi icin emek verdiginiz hayattan memnun olmaniz cok guzel..
Daha da iyi gunler yasar,evlatlarinizin guzel gunlerini gorursunuz insallah

Offf bu babam iste=/
Evin birseyini eksik etmez fakat o kadar.
Arti annemin elinde 20 tl gorse harcatana kadar rahat etmez=/

Hikayenizin asinasiyim,hazirligi icin emek verdiginiz hayattan memnun olmaniz cok guzel..
Daha da iyi gunler yasar,evlatlarinizin guzel gunlerini gorursunuz insallah
Amin Allah razı olsun canım memnunum hem de çok
Hamd olsun Allah'ıma nankörlerin elinden kurtardı beni

Amin canım sağol Keçiörendeyim ben,hafif de olsa korkuttu ya,Allah bir daha yaşatmasın

Gizli hayran tabii, aklına, mantığına, ayaklarının üzerinde dik durup kendini eş ve annesine ezdirmeyişine, azmine, ince esprilerine... yani dışarıdan okuyunca böyle görünüyor çok teşekkür ederim bilgiler için. Ben de öğlen 12, akşam 7 yesem arada da bi ufak ara öğün yapsam diyorum şu 70i bi kere daha görmesem diyorum ama, inşallah...

Sağlıklı ve mutlu geceler diliyorum herkese..

Teşekkür ederim canım allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…