Ee çok çok iyi faturalar canım maşallahTelefon kontorlü bizim paket alıyoruz içinde konuşma net ve sms var aylık 29 lira sanırım ya da 26 benim, bi o kadar da eşimin. Ev telefonu yok
Internet 70 (sınırsız)
Elektrik 150 180 civarı
Isınma ve sıcak su beraber yönetime ödüyoruz 200 verdik bu ay
Su ayrıca askiye 50 geldi
Aidat 234
Yer ankara
Tebrik ederim umarım devamı gelir. Karttan kurtulmak kadar iyi bir şey yok. Bizde çok çok nadir kullanırız geçen ay yüklü alımlarımız oldu o yüzden kullandık huzurum kaçtı resmen yok şu kadar taksit var şu kadar asgarisi var diye diye. Gerçi çok bu ay ya da önümüzdeki ay bitecek kurtulacağız inşallahVeeeeeeee Bu ay hiç kredi kartı kullanmadım bu gece kesiliyor ödemesi sadece 200 (o da otomatik çekiliyor bes olduğu icin)
Bu ay oglumun doğum günü var
Parti malzemleri (her ne kadar 5 kişi olsak da ) evi susleyelim hoşuna gidiyor
Doğum günü hediyesi
Kitap
Bunlar alinacaj bakalım baska cikmaz belki de :)
Hayırlı olsun canımBugün altın düşmüşken 1 gr aldım.
İnşallah canım ekders yatınca 2 gr daha alacağım kısmetseHayırlı olsun canım
Bizim ek dersler hâlâ yatmadı bereketli olsun altınlarınİnşallah canım ekders yatınca 2 gr daha alacağım kısmetse
Bizim ekdersler de yatırılmadıBizim ek dersler hâlâ yatmadı bereketli olsun altınların
Benim de eksiye ve kredi kartına gidecekBizim ekdersler de yatırılmadı
Ekders faturalara gidecek
Benim kocam ödüyor hepsiniBenim de eksiye ve kredi kartına gidecek
Bereketli olsun canım2021 yılının birikimlerine nasipse başladım
Ya Allah bismillah
Bugün siftah yaptım, 2gr altın aldım
455 tl den
Daha çokları senin olsunBizim ek dersler hâlâ yatmadı bereketli olsun altınların
Allah razı olsun canımBereketli olsun canım
Olsun hiç olmazsa kredi kartını kimseye muhtaç olmadan ödeyebiliyoruz ya işin güzel yanından bakalımBenim de eksiye ve kredi kartına gidecek
Allah razı olsun canımSelam kizlar.Derslerimi bitirdim ve cocuklari disariya cikardim. Hepimize iyi geldi. Du den yemeklerim var rahatim. Yilbasi icin ozel.birkac bir sey hazirlayacagim yarin ,persembeye hazir olsun. Tam 30 gundur diyettetim yilbasi aksami odul verecegim kendime
iyiniyetli ve Varyemez altinlariniz bereketli olsun kızlar
Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?